کد خبر: ۱۲۹۳۵
تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۶

انتقاد بازنشستگان از درمان پولی

یک بازنشسته کارگری گفت: با بیش از ۳۵ سال سابقه‌ی بیمه‌پردازی، برای دارو‌هایی که بابتِ بیماریِ سنگ کلیه از بیمارستان میلاد گرفتم حدود ۱۰۰هزار تومان پرداخت کردم.
انتقاد بازنشستگان از درمان پولی

انتقاد بازنشستگان از درمان پولی

مخاطب 24:یک بازنشسته سازمان تأمین اجتماعی از اجبار برای پرداختِ هزینه‌ی دارو در بیمارستان میلاد خبر داد.

این بازنشسته گفت: با بیش از ۳۵ سال سابقه‌ی بیمه‌پردازی، برای دارو‌هایی که بابتِ بیماریِ سنگ کلیه از بیمارستان میلاد گرفتم حدود ۱۰۰هزار تومان پرداخت کردم!

حیدری گفت: سال‌ها حق بیمه پرداخت کردیم تا در دورانِ بازنشستگی دغدغه‌ی دوا و درمان نداشته باشیم، اما حالا بعد از ۳۵ سال خدمت، هزینه‌ی ابتدایی‌ترین دارو را هم باید از جیب خودمان پرداخت کنیم! اگر می‌دانستیم قرار است نتیجه‌ی سال‌ها بیمه‌پردازی این شود که نه حقوق کافی بگیریم و نه خدماتِ درمانیِ مناسب، پولمان را در جایی دیگر سرمایه‌گذرای می‌کردیم تا امروز برای تامین ابتدایی‌ترین نیاز‌ها دچا مشکل نشویم.

پیشتر نیز تعدادی از بازنشستگان از پولی شدنِ دارو‌ها در بیمارستان میلاد خبر داده بودند؛ به گفته‌ی آن‌ها، برای دریافت دارو‌های سرماخوردگی هم در این بیمارستان باید پول پرداخت کرد. این درحالی است که بیمارستان میلاد متعلق به بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی است و طبق قانون الزام صفر تا صد درمان از خدمات تا دارو برای بیمه شدگان باید رایگان باشد.


قانون الزام می‌گوید: «کل هزینه واحد‌های درمانی و بیمارستانی تحت مالکیت سازمان به عهده سازمان تأمین اجتماعی بوده و سازمان مزبور مکلف است بودجه هر سال آن را از محل سهم درمان ۹درصد از مأخذ محاسبه و حق بیمه مذکور در ماده قانون تأمین اجتماعی پیش‌بینی و در بودجه خود منظور نماید.»

قبل‌تر مدیرکل درمان تأمین اجتماعی در پاسخ به علی دهقان‌کیا (رئیس کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی) در خصوص علتِ پولی شدنِ دارو در بیمارستان میلاد و گفته بود: این بیمارستان هیأت امنایی است و تصمیم‌گیری در خصوص این موضوعات با هیأت امناست و آن‌ها خود تصمیم به پولی شدنِ برخی از اقلامِ ساده‌ی دارویی گرفته‌اند!
منبع:ایلنا

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
برگزیده
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
صفحه خبر بالای تصاویر