کد خبر: ۱۲۹۲۲
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۷:۴۰
آمار جالب مدرسه کمک آموزشی مجازی در سال ۱۴۰۱

بیش از ۳۰ میلیون دقیقه بازدید از «فیلیمومدرسه» / تهرانی‌ها و جمعه‌ها رکورد زدند

درس و مدرسه مدت‌هاست که دیگر تنها به همان کلاس‌های همیشگی محدود نمی‌شود و شیوه‌های نوین آموزشی باعث شده تا دانش‌آموزان علاوه بر مدرسه در فضا‌های دیگر هم پای کلاس درس بنشینند و تحصیل را در قالب‌های دیگری تجربه کنند؛ خاصه در شرایط بحرانی تعطیلی مدارس!
بیش از ۳۰ میلیون دقیقه بازدید از «فیلیمومدرسه» / تهرانی‌ها و جمعه‌ها رکورد زدند

بیش از ۳۰ میلیون دقیقه بازدید از «فیلیمومدرسه» / تهرانی‌ها و جمعه‌ها رکورد زدند

مخاطب 24:«فیلیمومدرسه» که شاید اولین مدرسه کمک آموزشی برخط در کشور بود و برای پیش دبستانی و پایه اول تا نهم طراحی شد، امسال هم توانست دانش‌آموزان زیادی را به شکل مجازی دور هم جمع کند.


مرور آمار فعالیت این پلتفرم کمک آموزشی در سال ۱۴۰۱ نشان می‌دهد که کاربران بیش از ۳۰ میلیون دقیقه در «فیلیمو مدرسه» حاضر شدند و درس خواندند تا شعار «تحول و کیفی‌سازی آموزش» با هدف «عدالت آموزشی» تا حدودی محقق شده باشد. در این میان ۲۰ هزار دقیقه محتوای درسی تولید شده و ۱۲ هزار دقیقه هم به محتوای تولیدی در حوزه مهارتی اختصاص دارد.


از آسیا تا آمریکا
مطابق آمار اعلامی «فیلیمو مدرسه» از ۳۰ میلیون دقیقه تماشای آنلاین محتوای آموزشی، تهرانی‌ها با ۵۳ درصد و اصفهانی‌ها با ۱۱ درصد، بیشترین میزان استفاده از این مدرسه کمک آموزشی برخط را داشته‌اند. دانش آموزان مشهدی، کرجی، شیرازی نیز در رده‌های بعدی قرار دارند. همچنین بیشتر از ۳ هزار دانش آموز از ساکنین مناطق دور از مرکز (محروم) هم به صورت رایگان از محتوای فیلیمو مدرسه بهره‌مند شده‌اند. بر همین اساس ۱۸۶۳ دانش‌آموزِ تحت حمایت خیریه‌های کشور هم از مخاطبان این پلتفرم آموزشی در سال ۱۴۰۱ بودند.


همچنین با توجه به مشکلاتی که برای دختران دانش آموز در افغانستان پیش آمد و اعلام خبر استفاده رایگان دانش آموزان افغانستانی از فیلیمو مدرسه، در سه ماهه زمستان بیش از ۸ هزار کاربر افغانستانی با حضور در مدرسه کمک درسی آنلاین فیلیمو، از امکانات آموزشی آن بهره‌مند شدند. علاوه بر افغانستان، دانش آموزانی از کشور‌های پاکستان، ترکیه، انگلستان، آمریکا و کانادا هم به ترتیب بیشترین استفاده از فیلیمومدرسه را به خود اختصاص داده‌اند.


جمعه تعطیل نیست!
بر اساس گزارش فیلیمومدرسه، از میان دروس ارائه شده، درس ریاضی با ۳۹ درصد در رتبه اول مطالعه دانش‌آموزان پایه‌های اول تا ششم قرار گرفته است. همچنین درس علوم با ۳۱ درصد و فارسی با ۲۱ درصد در رده‌های بعدی قرار دارند. در پایه هفتم تا نهم هم ریاضی با ۳۱.۲ درصد همچنان بیشترین آمار بهره‌برداری را به خود اختصاص داده و بعد از آن هم علوم با ۲۳ و درس اجتماعی با ۱۴.۲ درصد در جایگاه بعدی مراجعه دانش‌آموزان قرار گرفته است.


اوج ساعت مرور و درس خواندن دانش‌آموزان هم بین ساعت ۱۹ تا ۲۰ است و جمعه‌ها نیز پرترافیک‌ترین روز هفته برای مراجعه و مرور دروس آموزشی را به خود اختصاص داده است.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد
در این قسمت از پادکست مخاطب فوتبالی به بررسی شرایط ستاره‌ی ازبکستانی تیم پرسپولیس میپردازیم.
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی! تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی!
هانا مهرگان، ورزشکار ایرانی‌تبار ساکن کانادا، با درخشش خیره‌کننده در رقابت‌های جهانی فیتنس ۲۰۲۵ میامی، عنوان «ملکه تناسب اندام جهان» را به دست آورد.
قتل دختر جوان به دست خواستگارش قتل دختر جوان به دست خواستگارش
پرونده قتل راضیه در شهرری پس از اعتراف خواستگارش به دلیل عشق بیمارگونه و اعتیاد، بار دیگر جنجال‌برانگیز شد.
قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود
بلیت‌های کنسرت مهران مدیری در دبی از ۳۹۹ تا ۱۵۰۰ درهم فروخته شد و در برخی بازه‌ها حتی از بلیت‌های جنیفر لوپز گران‌تر بود.
قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر
فرمانده انتظامی عجب‌شیر از قتل یک زن ۱۶ ساله توسط همسرش خبر داد؛ قاتل در تحقیقات اولیه به انگیزه اختلافات خانوادگی اعتراف کرد.
تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری
رئیس اتحادیه بنکداران تهران از آغاز عرضه برنج هندی و پاکستانی با قیمت‌های تنظیم‌بازاری خبر داد؛ برنج هندی ۴۹ و ۵۹ هزار تومان، پاکستانی ۶۶ هزار تومان است.
برگزیده
پژمان جان امشب طبق برنامه تهرانه پژمان جان امشب طبق برنامه تهرانه
پژمان جمشیدی بازیگر سینما که پس از آزادی از زندان به قید وثقیه دو هفته قبل برای دیدار با خانواده به کانادا سفر کرده بود ساعتی قبل به تهران بازگشت
ملیکا پارسادوست، بیوگرافی خانم شاکی + عکس ملیکا پارسادوست، بیوگرافی خانم شاکی + عکس
ملیکا پارسا دوست، شاکی پرونده حواشی اخیر پژمان جمشیدی توجه کاربران فضای مجازی را به خود جلب کرد.
سفرنامه‌نویسی به روایت تصویر سفرنامه‌نویسی به روایت تصویر
منصور ضابطیان در این نشست به تجربه‌های شخصی خود در حوزه سفرنامه‌نویسی پرداخت و با نگاهی تحلیلی، به نقش قصه و تصویر در روایت‌های سفر اشاره کرد
صفحه خبر بالای تصاویر