کد خبر: ۱۲۹۲۰
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۷:۲۲
با انتشار نسخه جدید همراه بانک صادرات ایران

صدور چکنو در وجه مشتریان حقوقی عملیاتی شد

​امکان صدور «چکنو» در وجه مشتریان حقوقی با انتشار نسخه جدید همراه بانک صادرات ایران فراهم شد.
صدور چکنو در وجه مشتریان حقوقی عملیاتی شد

صدور چکنو در وجه مشتریان حقوقی عملیاتی شد

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط‌عمومی بانک صادرات ایران :نسخه جدید ٢.٦ نرم‌افزار همراه بانک صادرات ایران ویژه سیستم‌عامل اندروید با قابلیت صدور «چکنو» در وجه مشتریان حقوقی منتشر شد و متقاضیان می‌توانند با مراجعه به سایت این بانک به نشانی: www.bsi.ir و به‌روزرسانی نرم‌افزار همراه‌بانک صادرات ایران، از خدمت نوین چکنو در این نرم‌افزار بهره‌مند شوند.
مطابق نقشه راه توسعه سامانه چکنو بانک صادرات ایران، ارائه خدمات این سامانه برای مشتریان حقوقی بانک تا پایان سال ١٤٠١ مدنظر بود که این موضوع عملیاتی و در فاز نخست آن، صدور چک امن دیجیتال در وجه مشتریان حقوقی بانک امکانپذیر شد.
بانک صادرات ایران همواره به ویژگی‌های خاص گروه‌های مختلف مخاطبان خود توجه داشته و تلاش کرده است از طریق ایجاد محصولات شخصی‌سازی شده، شرایط بهبود تجربه مشتریان را فراهم کند. این موضوع در ارتباط با ارایه خدمات بانکی به مشتریان حقوقی در سامانه چکنو نیز لحاظ شده به نحوی که با توجه به ماهیت و ویژگی‌های متمایز فعالیت‌های تجاری مشتریان حقوقی نسبت به مشتریان حقیقی و به تبع آن شکل‌گیری نیاز‌هایی خاص و منحصر به فرد توسط این گروه از مشتریان، تلاش شده است تا در طراحی خدمات ارایه شده در سامانه چکنو برای مشتریان حقوقی این تفاوت‌ها لحاظ شود.
بر این اساس، با توجه به نیاز به حجم تراکنش ریالی بالاتر مشتریان حقوقی نسبت به مشتریان حقیقی، سقف نقدشوندگی چک امن دیجیتال نیز از ١ میلیارد ریال به ٥ میلیارد ریال با هدف تسهیل عملیات مالی افزایش یافته است.
همچنین با توجه به اهمیت مقوله ارتقای سطح دسترسی به خدمات بانکی در بانک صادرات ایران و افزایش سطح پوشش ارایه خدمات نوین بانکی به جامعه هدف، نسخه iOS همراه بانک نیز با قابلیت دسترسی به خدمات چکنو در بازار‌های داخلی منتشر شده است. نسخه هامون iOS نیز در آینده نزدیک توسط شرکت خدمات انفورماتیک منتشر می‌شود.
استقبال از خدمات سامانه چکنو نیز رشد چشمگیری داشته و طی بازه زمانی تقریباً ٢ ماهه از زمان انتشار سامانه چکنو تاکنون، ٧٠ هزار برگ چک امن دیجیتال صادر شده که حدود ١٤ هزار برگ طی این مدت و بر اساس زمان سررسید کارسازی شده است که بیانگر نقش حایز اهمیت سامانه چکنو بانک صادرات ایران در فضای کسب و کار و تسهیل عملیات بانکی میان مخاطبین نظام بانکی کشور است.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رئیس‌جمهور لبنان: هیچ گزینه‌ای جز مذاکره با اسرائیل نداریم رئیس‌جمهور لبنان: هیچ گزینه‌ای جز مذاکره با اسرائیل نداریم
در حالی که تل‌آویو و واشنگتن بر آغاز گفت‌وگوی مستقیم با بیروت اصرار دارند، ژوزف عون، رئیس‌جمهور لبنان، اعلام کرد که کشورش برای پایان دادن به بحران کنونی، چاره‌ای جز مذاکره ندارد.
نیکزاد: اختلاف ایران و آمریکا بنیادین است و حل نخواهد شد نیکزاد: اختلاف ایران و آمریکا بنیادین است و حل نخواهد شد
علی نیکزاد، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، با تأکید بر اینکه اختلاف میان ایران و آمریکا ریشه‌ای و مبنایی است، گفت تسخیر لانه جاسوسی اقدامی انقلابی در برابر سال‌ها ظلم و تحقیر ملت ایران از سوی استکبار جهانی بود.
یاسر آسانی ترکاند! یاسر آسانی ترکاند!
یاسر آسانی، بازیکن محبوب تیم فوتبال استقلال، با انتشار یک استوری برای هواداران پرسپولیس کری خواند.
ارزش موی گندیده‌ی ظریف از کل روسیه و پوتین بیشتر است ارزش موی گندیده‌ی ظریف از کل روسیه و پوتین بیشتر است
برجام درخشان‌ترین دستاورد دیپلماسی ایران بود که کشور را از فصل هفتم منشور سازمان ملل خارج کرد و زمینه‌ساز رشد اقتصادی شد، اما امروز همان مخالفان احیای آن با تکرار مسیر بابک زنجانی، کشور را دوباره گرفتار تحریم و فساد کرده‌اند؛ درحالی‌که چهره‌هایی، چون ظریف همچنان نماد سرمایه ملی و دیپلماسی عقلانی ایران‌اند.
جدال با ماتادورها برای ایران یک میلیون دلاری آب می خورد جدال با ماتادورها برای ایران یک میلیون دلاری آب می خورد
تیم ملی فوتبال ایران در فیفا دی ۱۴۰۵ احتمالاً در دیداری تدارکاتی با اسپانیا، قهرمان جهان، روبه‌رو می‌شود؛ گامی مهم در مسیر آماده‌سازی جام جهانی ۲۰۲۶
طوفان تغییرات به افشین رسید طوفان تغییرات به افشین رسید
پس از تغییر و تحولات اخیر پرسپولیس، چند روزی است که بحث جدایی افشین پیروانی از سمت سرپرستی و جایگزینی او با یکی از پیشکسوتان پرسپولیس مطرح شده است.
سید جلال اولین دستیار ایرانی اوسمار سید جلال اولین دستیار ایرانی اوسمار
اوسمار ویرا، سرمربی برزیلی سرخ‌پوشان، از مدیران باشگاه خواسته تا سید جلال حسینی، کاپیتان و اسطوره سابق پرسپولیس، دوباره به جمع اعضای کادر فنی پرسپولیس برگردد.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر