کد خبر: ۱۲۹۲
تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۳۹۸ - ۲۰:۲۷
ریاست محترم قوه قضائیه در استان یزد:

اقتصاد گردشگری در استان یزد باید فعال شود

آیت الله رئیسی : موضوع اقتصاد دریا را در استان هرمزگان مطرح کردم و در استان آذربایجان شرقی نیز به موضوع فعال کردن اقتصاد فضای مجازی تاکید شد و در استان یزد نیز اعلام کردم که باید اقتصاد گردشگری این استان فعال شود.

به گزارش میزان آیت الله رئیسی  ریاست محترم قوه قضاییه که به استان یزد سفر کرده بودند درجلسه شورای اداری استان یزد(11/03/ 98 ) اظهار داشتند؛ در مدیریت در نظام اسلامی، مدیر قبل از هرکس، باید خود را در محضر مقدس پروردگار متعال پاسخگو ببیند، گفت: این موضوع محور تفاوت بین مدیریت در نظام اسلامی و سایر نظامات موجود است.خصوص مسئله مهاجرت اظهار داشتند؛  اینجا آمارهای مختلفی نسبت به مهاجرین می‌دهند؛ آمار ۱۲۰ هزار و ۱۰۰ هزار و کمتر از آن را هم دارم. پنج ، شش گزارش از استان یزد دارم که همه را تطبیق دادم و آمار دقیقی نبود؛ اما اگر بگوییم بیش از ۱۰۰ هزار، آمار درستی داده‌ایم؛ چون مقیدم که آمار را درست بگویم. این اقتضای داشتن یک راهبرد در این قضیه است.

رییس قوه قضاییه خاطرنشان کرد: مبحث مهاجرت هم وجه امنیتی دارد، هم اجتماعی، هم اقتصادی و هم فرهنگی و به این دلیل اقتضای یک راهبرد جدی در بحث مهاجرت وجود دارد. سوال این است که مدیران میدانی ما در این قضیه چه بکنند؟ باید یک راهبرد دقیق وجود داشته باشد. من در این رابطه آماده همراهی هستم؛ سازوکاری را در استان فراهم کنید و در شوراهای عالی هم دنبال کنید و از طریق رییس کل دادگستری نتایج را به من بدهید که اگر لازم باشد در شورای سه قوه مطرح شود. بالاخره باید در رابطه با مهاجرت یک راهبرد روشن داشته باشیم که آن را به دستگاه‌ها بدهیم و بگوییم که راهبرد نظام این است.

اقتصاد قوی به کار نیاز دارد و واقعا با حاشیه سازی نمی‌توان اقتصاد قوی را رقم زد. باید در متن کارها رفت و کاری که حاج قاسم کرد، همین بود. حاج قاسم کاری به حاشیه‌ها نداشت. رفت در میدان و عمل صالح انجام داد و مجاهدت کرد و نتیجه‌اش آرامش منطقه شد. نتیجه‌اش از بین رفتن داعش و داعشی‌ها شد و این کاری است که باید برای ما الگوی همکاری تلقی شود.

آیت الله رییسی با تاکید بر ضرورت فعال کردن اقتصاد منطقه‌ای متناسب با شرایط هر استان، گفت: موضوع اقتصاد دریا را در استان هرمزگان مطرح کردم و در استان آذربایجان شرقی نیز به موضوع فعال کردن اقتصاد فضای مجازی تاکید شد و در استان یزد نیز اعلام کردم که باید اقتصاد گردشگری این استان فعال شود.

وی با بیان اینکه شهر تمدنی، تاریخی و فرهنگی یزد نیازمند فعال شدن اقتصاد است، افزود: پاکستانی‌ها اقتصاد فضای مجازی خوبی دارند و هندی‌ها نیز مطابق پول نفت ما در حوزه فضای مجازی درآمد کسب می‌کنند. حال با توجه به اینکه در موضوع برنامه نویسی دانشجویان و پژوهشگران ما کار‌های بسیار عالی انجام می‌دهند لذا باید این موضوع تقویت شود.

رییس قوه قضاییه با اشاره به اینکه اقتصاد گردشگری بسیار حائز اهمیت است، تصریح کرد: بحث سلامت نیز در استان یزد بسیار مهم است و از موضوعاتی است که باید در زمینه آن، کار‌های خوبی صورت گیرد.

رییس دستگاه قضا تصریح کرد: مدیر در کشور باید با قدرت کار کند. با دست و دل لرزان نمی‌توان اقتصاد قوی رقم زد و باید با دلی محکم آن دنبال کرد تا این اقتصاد قوی رقم بخورد و البته با همتی که عزیزان دارند، این اقتصاد قوی انشاءالله رقم خواهد خورد.

وی در مورد موضوع گردشگری افزود: توسعه گردشگری و فعال بودن اقتصاد به معنای نگران شدن از ولنگاری نیست؛ بلکه به این معناست که امروزه بسیاری از گردشگران داخلی و خارجی هستند که حاضرند به تمام مقررات ما پایبند باشند و اگر در زمان ورود به کشور مقررات برای آن‌ها تبیین شود، بدون شک پایبند خواهند بود. جسارت به قانون را ممکن است یک ایرانی یا یک خارجی داشته باشد که آن، یک موضوع مصداقی است؛ اما عموما اینگونه نیست؛ لذا گردشگری می‌تواند درحالی توسعه یابد که ما ناهنجاری‌های آن را نداشته باشیم که بدون شک این موضوع، قابل اجرا و اقدام است.

وی با یادآوری موضوع اهمیت سازمان‌های مردم نهاد و سمن ها، افزود: ما در حال ایجاد سازوکاری برای فعال شدن ماده ۶۶ قانون آیین دادرسی کیفری هستیم که بتوانیم به نحوی برای سازمان‌های مردم نهاد چارچوب کاری تعریف کنیم تا نقش مشارکت مردم در بسیاری از مسائل مطرح شود.

آیت الله رییسی در ادامه به موضوع دارالعباده اشاره کرد و با بیان اینکه دارالعباده را باید حفظ کرد و آن را ارتقاء بخشید، تصریح کرد: برخی آسیب‌های اجتماعی با استان یزد سازگاری ندارد و باید دراین زمینه کار‌های زیادی انجام داد.

منبع : خبرگزاری میزان

 تاریخ انتشار: 10:17 - 03 بهمن 1398

- کد خبر: ۵۸۹۵۷۸
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
ثبت تصاویر جدید از پلنگ ایرانی در رودبار ثبت تصاویر جدید از پلنگ ایرانی در رودبار
دوربین‌های تله‌ای تصویر حیوان در حال انقراض را در این منطقه ثبت کردند؛ صدای زیبای این موجود ارزشمند را بشنوید
کاخ گلستان تعطیل شد! کاخ گلستان تعطیل شد!
به گزارش مخاطب ۲۴، بنابر اعلام مجموعه کاخ گلستان، تعطیلی این میراث جهانی در تهران تا اطلاع ثانوی ادامه خواهد داشت.
پرتو فرابنفش در کدام نواحی ایران شدیدتر است؟ پرتو فرابنفش در کدام نواحی ایران شدیدتر است؟
پیش‌بینی پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور از شاخص پرتو فرابنفش تا ۱۰ مرداد ماه حاکی از میزان شدید تابش پرتو فرابنفش در ساعات صبح و ظهر است که در بعضی مناطق مانند استان‌های شرقی و جنوبی کشور و نیمه شرقی استان‌های سمنان، کهگیلویه و بویراحمد، جنوب مازندران، گلستان و ارتفاعات شمال تهران و البرز اغلب زودتر از سایر استان‌ها افزایش خواهد یافت.