کد خبر: ۱۲۹۰۳
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۲

محصول"کیف پول دیجیتال چند سگمنت نقدی اعتباری متصل به کارت‌بانک پارسیان" برگزیده جشنواره نوآوری برتر ایرانی

در هفتمین جشنواره نوآوری ملی برتر ایرانی، محصول «کیف پول دیجیتال چند سگمنت نقدی اعتباری متصل به کارت» شرکت خدمات هوشمند همراه لوتوس از شرکت‌های گروه داده‌پردازی بانک پارسیان به‌عنوان محصول نوآور و برتر در سال ۱۴۰۱ معرفی شد.
محصول کیف پول دیجیتال چند سگمنت نقدی اعتباری متصل به کارت‌بانک پارسیان  برگزیده جشنواره نوآوری برتر ایرانی

محصول

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بانک پارسیان؛«هفتمین جشنواره ملی نوآوری برتر ایرانی» در تاریخ ۱۴ اسفند ۱۴۰۱ به همت دفتر توسعه فناوری‌ها و نوآوری‌های صنعتی شریف در محل دانشگاه صنعتی شریف و با حمایت ستاد توسعه فرهنگ علم، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری و با محوریت نوآوری در محصول، نوآوری در خدمت، نوآوری در فرآیند و نوآوری در کسب‌وکار برگزار و از شرکت خدمات هوشمند همراه لوتوس از شرکت‌های گروه داده‌پردازی بانک پارسیان برای محصول «کیف پول دیجیتال چند سگمنت نقدی اعتباری متصل به کارت» با اهدای تقدیرنامه و لوح زرین به رسول پور رجبی مدیرعامل این شرکت تقدیر شد.
مدیر روابط عمومی بانک پارسیان در این مراسم ضمن تقدیر از برگزارکنندگان این جشنواره به اهمیت محل برگزاری آن اشاره کرد و گفت: دانشگاه صنعتی شریف جایی است که اندیشمندان به آن وارد و دانشمند از آن خارج می‌شوند که دستاورد‌های هر یک از آن‌ها می‌تواند دانشی بسیار باارزش و مهم در راستای توسعه و اعتلای کشور باشد.
بهرام هنرپرور در ادامه خاطرنشان کرد: این دانش مهم و باارزش مسلماً نیاز به حمایت و نگهداری دارد که در این راستا بانک پارسیان با توجه به رونمایی از استودیوی تجربه تکمیل زنجیره نوآوری اکوسیستم و همچنین اقدامات مؤثری که در حوزه‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر و راهکار‌های نوآورانه مالی صورت داده است، امکان همکاری و دعوت از گروه‌هایی که دارای تجربه‌ای موفق در حوزه نوآوری هستند برای مشارکت در تولید محصولات خلاقانه و نوآور فراهم آورده است.
وی افزود: در حال حاضر بانک پارسیان با برخی شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه تولید دیتا و مجموعه تحلیل متن‌های شبکه‌های اجتماعی برای پیش‌بینی در حوزه بازار و شرکت‌هایی که کمک بسیاری در ایجاد شعب مجازی بانک می‌تواند داشته باشد به‌عنوان شرکت‌هایی قوی در حوزه اکوسیستم نوآوری کشور، همکاری دارد.
جشنواره ملی نوآوری برتر ایرانی با مشارکت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هرساله با شناسایی، ارزشیابی و تعیین برترین نوآوری¬‌های شرکت‌های ایرانی در حوزه تولید محصولات و خدمات نوین، زمینه توسعه کشور در حوزه اقتصاد دانش‌بنیان را فراهم می‌نماید.
اهداف اصلی جشنواره شناسایی، انتخاب، ممیزی و احراز شرایط برترین نوآوری‌های شرکت‌های ایرانی است. نوآوری‌هایی که در سال جاری در کشور صورت گرفته در جشنواره شناسایی و ارزیابی می‌شود. این اقدام در چهار بخش نوآوری در محصول، نوآوری در خدمت، نوآوری در فرآیند و نوآوری در کسب‌وکار، زمینه معرفی و تقدیر از تلاشگران حوزه صنعت و کسب وکار را فراهم کرده و از طریق شناخت نقاط قوت و قابل‌بهبود، به نهادینه کردن و بلوغ فرآیند‌های نوآوری در شرکت‌های ایرانی کمک می‌کند.

 
برچسب ها: بانک پارسیان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد
صادق زیباکلام در نامه‌ای سرگشاده خطاب به حسین سیمایی‌صراف، با نگاهی به درخواست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای کمک دانشگاه‌ها برای راهیابی به برون‌رفت کشور از مشکلات اجتماعی، به نقد رجوع به دانشگاهیان در بزنگاه‌های حساس سیاسی کشور پرداخته است.
قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه
طلا ۱۸ عیار به قیمت ۱۶ میلیون و ۸۷۵ هزار تومان رسید. سکه امامی در بازار امروز رشد قیمت شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی را تجربه کرد و اکنون ۱۷۲ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان فروخته می‌شود.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست
مدافع چپ تیم امید ایران و باشگاه شمس‌آذر قزوین با عقد قراردادی رسمی راهی پرسپولیس شد.
آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا
طبق مصوبه کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران آموزش مدارس ابتدایی این استان در روز دوشنبه و سه‌شنبه غیرحضوری شد.
برگزیده
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.
نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول
نرخ تازه محصولات ایران خودرو برای امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ منتشر شد.
افزایش باورنکردنی قیمت طلا امروز افزایش باورنکردنی قیمت طلا امروز
رکوردشکنی‌های پی در پی طلا در بازار جهانی همچنان ادامه دارد و امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ طلا اعداد و ارقام عجیبی را ثبت کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر