کد خبر: ۱۲۸۷۹
تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۸:۰۱

بانک توسعه تعاون در مدیریت جریان‌های نقدینگی و مالی خود مؤثر عمل کرده است

عضو هیات مدیره بانک توسعه تعاون اعلام داشت این بانک در مدیریت جریان‌های نقدینگی و مالی خود مؤثر عمل کرده است
بانک توسعه تعاون در مدیریت جریان‌های نقدینگی و مالی خود مؤثر عمل کرده است

بانک توسعه تعاون در مدیریت جریان‌های نقدینگی و مالی خود مؤثر عمل کرده است

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون؛محمدجعفر ایرانی عضو هیات مدیره بانک توسعه تعاون در مراسم معارفه سرپرست جدید معاونت حقوقی و نظارت بانک و سرپرست جدید مدیریت امور حقوقی اظهار داشت: این بانک به واسطه مأموریت‌های متعدد و تکالیف برخاسته از طرح‌های ملی، در مقاطع زمانی مختلف نیازمند نقدینگی جهت پیشبرد امور می‌باشد و همکاران معاونت مالی و پشتیبانی با بکارگیری تدابیر متنوع، در مدیریت جریان‌های نقدینگی و مالی به نحو مناسبی عمل نموده‌اند.

وی افزود: سرپرست جدید معاونت حقوقی و نظارت بانک توسعه تعاون از مدیران باتجربه و شناخته شده است که سال‌ها مسئولیت و راهبری مالی بانک را بر عهده داشته و چندین سال را نیز در مدیریت واحد نظارتی و بازرسی بانک انجام مسئولیت داشته است.

ایرانی خاطر نشان کرد: در معاونت حقوقی و نظارت بانک توسعه تعاون، اندوخته مناسبی از سرمایه انسانی و دانش ضمنی بانک نهفته است و همکاران امور حقوقی بانک و ادارات بازرسی بانک با در اختیار داشتن همکارانی دلسوز، متعهد و کار بلد، همواره در ارائه مشورت و ترسیم چارچوب‌ها به واحد‌های صف نقش موثری در ارتقای سطح کارآمدی و بهره‌وری واحد‌ها داشته و همکاران را در مسیر صحیح خدمتگزاری هدایت می‌کنند.

عضو هیات مدیره بانک توسعه تعاون گفت: انتقال تجارب و اشتراک اطلاعات از سوی مدیران و خبرگان بانک می‌تواند به تشکیل دانش ضمنی و نیز جانشین پروری در بانک کمک نماید و از مهم‌ترین خصوصیات و ویژگی‌های سرپرست جدید معاونت حقوقی و نظارت بانک توسعه تعاون نیز همین رویکرد و انتقال تجربیات به همکاران بوده است.

ایرانی همچنین با معرفی سید امیرحسین موسوی سرپرست جدید مدیریت امور حقوقی گفت: ایشان نیز از همکاران متخصص، متعهد، کاربلد و برآمده از مجموعه بانک است که می‌تواند با تعامل و هماهنگی با همکاران، مسائل حقوقی بانک را راهبری نماید.

محمد ذوالفقاری معاون مدیرعامل بانک توسعه تعاون در امور مالی و پشتیبانی که با حفظ سمت به عنوان سرپرست جدید معاونت حقوقی و نظارت بانک منصوب گردیده است اظهار داشت: رهنمود‌های مدیرعامل بانک مسیر را برای واحد‌های ستادی و اجرایی بانک مشخص نموده است و بانک با تکیه بر راهبرد‌ها و اهداف و سیاست‌ها و بکارگیری ابزار‌ها می‌تواند مسیر بانکداری توسعه‌ای را به شکل بهتری ادامه دهد.

ذوالفقاری افزود: سرمایه انسانی به عنوان محور برنامه‌های تحولی بانک مطرح است و برنامه این است تا همکاران با تخصص و آگاهی از جدیدترین مسائل بانکی و با تعهد به ذینفعان و سازمان و با بهره‌مندی از ارزش‌ها، بتوانند سطح کارآیی و اثربخشی واحد‌ها را ارتقا دهند و برنامه‌های تحولی بانک در کوتاه مدت به ثمر بنشیند.

در این جلسه رسول ارجمند مدیر امور سرمایه انسانی، سید حسن حسینی مطلق سرپرست دفتر مرکزی حراست و روسا و معاونین ادارات زیرمجموعه معاونت حقوقی و نظارت حضور داشتند.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مجید گربه محله اکباتان بازدید جهانی داشت مجید گربه محله اکباتان بازدید جهانی داشت
گربه خشن ایرانی با ۳.۷ میلیون بیننده در آمریکا
پسر ستارخان سردار ملی چگونه فوت کرد؟ پسر ستارخان سردار ملی چگونه فوت کرد؟
پسر ستارخان که افسر بازنشسته ارتش بود، از مدتی پیش گرفتار سرطان شد و در خانه خود بستری گردید. وی چندی پیش برای معالجه به انگلستان رفت و در یکی از بیمارستان‌های لندن بستری شد، اما تلاش پزشکان برای معالجه وی به جایی نرسید.
بازنشستگان حساب خود را چک کنند بازنشستگان حساب خود را چک کنند
پرداخت حقوق بازنشستگان کارگری آغاز شد.
عراقچی: هفته آینده به پکن می‌روم عراقچی: هفته آینده به پکن می‌روم
وزیر امور خارجه در سخنانی در پایان سفر به مسکو، ضمن ارزیابی مثبت مذاکرات خود با رئیس‌جمهور و وزیر امور خارجه روسیه گفت: هفته آینده برای رایزنی با مقامات چین به پکن سفر می‌کنم.
جزیره توتی میراثی که از طوفان‌ها و جنگ‌ها جان سالم به در برد جزیره توتی میراثی که از طوفان‌ها و جنگ‌ها جان سالم به در برد
در قلب خارطوم، جایی که دو رود بزرگ نیل آبی و نیل سفید به یکدیگر می‌پیوندند، جزیره‌ای قد برافراشته که روایت‌گر پیوندی هزارساله میان انسان، طبیعت و فرهنگ است. توتی، جزیره‌ای ناشناخته، اما پررمز، امروز به نماد تاب‌آوری فرهنگی در برابر بلایا و درگیری‌ها بدل شده و بهانه‌ای شده تا در روز جهانی بنا‌ها و محوطه‌های تاریخی، از تجربه‌ای آفریقایی برای نجات میراث‌فرهنگی در خطر بیاموزیم.
خواص بینظیر ادویه و چاشنی خوشمزه! خواص بینظیر ادویه و چاشنی خوشمزه!
سماق فقط یک ادویه خوش‌طعم نیست؛ این چاشنی سرشار از آنتی‌اکسیدان، ضدالتهاب و کاهنده قند و چربی خون است که می‌تواند سلامت بدن را تقویت کند.
نفرت کارگردان «تنها در خانه» از حضور ترامپ در فیلمش نفرت کارگردان «تنها در خانه» از حضور ترامپ در فیلمش
کریس کلمبوس، کارگردان فیلم محبوب «تنها در خانه ۲»، می‌گوید صحنه هفت‌ثانیه‌ای از حضور رئیس‌جمهور آمریکا دونالد ترامپ در این فیلم برایش به «نفرین» تبدیل شده و بابت این سکانس پشیمان است.
برگزیده
بازنشستگان حساب خود را چک کنند بازنشستگان حساب خود را چک کنند
پرداخت حقوق بازنشستگان کارگری آغاز شد.
اتفاق عجیب تامین اجتماعی در خصوص واریز حقوق بازنشستگان! اتفاق عجیب تامین اجتماعی در خصوص واریز حقوق بازنشستگان!
حقوق فروردین بازنشستگان کارگری برخلاف رویه‌ی معمول همیشگی، به روز‌های آخر ماه (۳۰ و ۳۱) موکول شده است؛ این در حالیست که بازنشستگان کارگری، آخرین حقوقی که گرفته‌اند مربوط به ۲۰ تا ۲۵ اسفند سال قبل است و مبلغ عیدی پایان سال آنها هم فقط ۳ میلیون تومان بوده است.
بانک سپه هک شده بود؟ بانک سپه هک شده بود؟
رئیس مرکز ملی فضای مجازی درباره نشت اخیر اطلاعات بانک سپه گفت: اتفاق اخیر هک نبوده بلکه سرقت داده بوده است، خوشبختانه به نتایج خوبی درباره این موضوع رسیده‌ایم که به‌زودی اعلام خواهد شد.
صفحه خبر بالای تصاویر