کد خبر: ۱۲۸۴۸
تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۸:۴۶

افزایش ساعات کاری شعب بانک پارسیان در روز‌های پایانی سال

به‌منظور رفاه حال هم‌وطنان گرامی و باهدف تسهیل دسترسی مشتریان به خدمات بانکی، ساعت کاری شعب بانک پارسیان با نزدیک شدن به‌روز‌های پایانی سال افزایش یافت.
افزایش ساعات کاری شعب بانک پارسیان در روز‌های پایانی سال

افزایش ساعات کاری شعب بانک پارسیان در روز‌های پایانی سال

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بانک پارسیان؛بر این اساس، تمامی شعب بانک پارسیان در تهران و سایر استان‌ها از روز شنبه سیزدهم اسفندماه لغایت روز یکشنبه بیست و هشتم اسفندماه روز‌های شنبه الی چهارشنبه تا ساعت ۱۶ و روز‌های پنج‌شنبه تا ساعت ۱۴ آماده پاسخگویی و ارائه خدمات به مشتریان هستند.
همچنین مشتریان بانک پارسیان در تمامی ساعات می‌توانند خدمات بانکی موردنیاز خود را از طریق سرویس‌های آنلاین بانک نظیر اینترنت بانک، همراه بانک و ... به صورت غیرحضوری دریافت کنند.
همچنین مرکز ارتباط با مشتریان بانک پارسیان با شماره تلفن ۸۱۱۵۱۰۰۰ به‌صورت شبانه‌روز آماده راهنمایی و پاسخگویی به پرسش‌های مشتریان است.

 
برچسب ها: بانک پارسیان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
جدال با ماتادورها برای ایران یک میلیون دلاری آب می خورد جدال با ماتادورها برای ایران یک میلیون دلاری آب می خورد
تیم ملی فوتبال ایران در فیفا دی ۱۴۰۵ احتمالاً در دیداری تدارکاتی با اسپانیا، قهرمان جهان، روبه‌رو می‌شود؛ گامی مهم در مسیر آماده‌سازی جام جهانی ۲۰۲۶
طوفان تغییرات به افشین رسید طوفان تغییرات به افشین رسید
پس از تغییر و تحولات اخیر پرسپولیس، چند روزی است که بحث جدایی افشین پیروانی از سمت سرپرستی و جایگزینی او با یکی از پیشکسوتان پرسپولیس مطرح شده است.
سید جلال اولین دستیار ایرانی اوسمار سید جلال اولین دستیار ایرانی اوسمار
اوسمار ویرا، سرمربی برزیلی سرخ‌پوشان، از مدیران باشگاه خواسته تا سید جلال حسینی، کاپیتان و اسطوره سابق پرسپولیس، دوباره به جمع اعضای کادر فنی پرسپولیس برگردد.
قطر: خواهان شکوفایی ایران هستیم قطر: خواهان شکوفایی ایران هستیم
نخست‌وزیر قطر اعلام کرد کشورش با همکاری مصر و آمریکا برای جلوگیری از فروپاشی آتش‌بس غزه تلاش می‌کند و نقش میانجیگری را برعهده گرفته است.
پایان رای‌گیری شهردار نیویورک؛ «ممدانی» پیشتاز است پایان رای‌گیری شهردار نیویورک؛ «ممدانی» پیشتاز است
با پایان رای‌گیری زودهنگام شهرداری نیویورک، بیش از ۷۳۵ هزار نفر شرکت کردند و زهران ممدانی نامزد حزب دموکرات در صدر قرار دارد.
بقائی: نسل‌کشی در غزه ادامه دارد؛ مواضع ایران شفاف است بقائی: نسل‌کشی در غزه ادامه دارد؛ مواضع ایران شفاف است
سخنگوی وزارت امور خارجه: آنچه در غزه می‌گذرد جنگ نیست، بلکه نسل‌کشی است؛ ایران هم‌چنین درباره مذاکرات با آمریکا و امنیت منطقه مواضع خود را اعلام کرد.
حضور هیات نظامی ایران در کراچی حضور هیات نظامی ایران در کراچی
هیات عالی‌رتبه نظامی ایران به کراچی وارد شد تا در نمایشگاه و کنفرانس بین‌المللی دریانوردی PIMEC ۲۰۲۵ و دیدار با مقامات نظامی پاکستان شرکت کند.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر