کد خبر: ۱۲۸۳۲
تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۹:۱۷

امکان وکالتی کردن حساب‌های پست بانک ایران برای ثبت سفارش و خرید در بورس کالا برای مشتریان فراهم شد

امکان وکالتی کردن حساب برای ثبت‌نام در بورس کالا برای مشتریان پست بانک ایران به صورت غیر حضوری و حضوری فراهم شد.
امکان وکالتی کردن حساب‌های پست بانک ایران برای ثبت سفارش و خرید در بورس کالا برای مشتریان فراهم شد

امکان وکالتی کردن حساب‌های پست بانک ایران برای ثبت سفارش و خرید در بورس کالا برای مشتریان فراهم شد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از حوزه مقاومت بسیج پست بانک ایران :دارندگان حساب در پست بانک ایران برای خرید در بورس کالا و خودرو‌های داخلی، می‌توانند به صورت غیر حضوری و از طریق سامانه بورسار حساب خود را وکالتی کنند.
مشتریان برای وکالتی کردن غیرحضوری حساب‌ها لازم است با مراجعه به سایت اینترنتی بانک یا سامانه جامع مدیریت سفارش‌های کارگزاری (EBGO) از طریق سامانه خدمات کالا و حساب‌های وکالتی (بورسار) نسبت به تغییر حساب خود به حساب وکالتی اقدام و خدمات مورد نیاز را دریافت کنند.
مشتریانی که دارای کد معاملاتی بوده و مستقیم به شعب یا باجه‌های بانکی مراجعه می‌کنند، از طریق سامانه جامع مدیریت سفارش‌های کارگزاری (EBGO) به دو کارگزاری همکار بانک معرفی شده تا پس از دریافت فرم تایید حساب وکالتی، مجدد برای افتتاح و یا تبدیل حساب به وکالتی به شعبه یا باجه بانکی مراجعه کنند.
همچنین مشتریانی که از طریق سامانه جامع مدیریت سفارش‌های کارگزاری (EBGO) سایر کارگزاری ها، نسبت به تکمیل اطلاعات و دریافت معرفی نامه اقدام کرده‌اند، می‌توانند به همراه فرم مربوطه به یکی از شعب یا باجه‌های بانکی مراجعه و حساب وکالتی افتتاح کنند.
متقاضیان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به شعب شهری، باجه‌های بانکی روستایی و یا سایت اینترنتی پست بانک ایران به آدرس www.postbank.ir مراجعه کرده و یا با مرکز ارتباط مشتریان این بانک (۸۴۲۸۴) تماس بگیرند.

 
برچسب ها: پست بانک ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قاتل الهه حسین نژاد در میدان قائم اسلامشهر اعدام می‌شود قاتل الهه حسین نژاد در میدان قائم اسلامشهر اعدام می‌شود
جزئیات حکم پرونده قتل الهه حسین نژاد،وکیل خانواده «الهه حسین نژاد» به شرق خبر داد: «شعبه اول دادگاه کیفری یک استان تهران پس از رسیدگی کامل، با احراز بزهکاری متهم، حکم قصاص نفس در ملأ عام را صادر کرده است. محل اجرای حکم بر اساس رأی دادگاه، میدان قائم شهرستان اسلامشهر تعیین شده است
عروسی ۵۰۰۰ نفره وحید امیری با حضور بیرانوند عروسی ۵۰۰۰ نفره وحید امیری با حضور بیرانوند
وحید امیری: جشن عروسی من ۵۰۰۰ نفر مهمون اومد، پدرخانومم به بیرانوند گفت تو از عروسی برو بیرون
خرید آسانی، نازون و آدان نهایی شد خرید آسانی، نازون و آدان نهایی شد
در حالی که گمانه‌زنی‌های زیادی در خصوص نهایی شدن این انتقال‌ها مطرح شده، نشانه‌هایی مانند غیبت آسانی و نازون در تمرینات اخیر تیم‌هایشان و حتی انتشار استوری‌هایی از فرودگاه، باعث شده که هواداران استقلال بیش از پیش به جذب این بازیکنان امیدوار شوند.
پیرپسر گفتمان امروز سینمای ایران پیرپسر گفتمان امروز سینمای ایران
فیلم پیرپسر ساخته‌ی اکتای براهنی روایتی تراژیک و روان‌کاوانه با تصویر نقاشانه از زندگی مردی‌ست که به همراه دو پسرش،در خانه ای قدیمی زندگی می‌کنند.
معیارهای حذف یارانه نقدی معیارهای حذف یارانه نقدی
در راستای سیاست‌های عدالت‌محور دولت و الزامات قانون بودجه، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی طرح حذف یارانه نقدی دهک‌های بالای درآمدی شامل دهک‌های ۸، ۹ و ۱۰ را با جدیت دنبال می‌کند.
سحر امامی در کنار جکسون هینکل سحر امامی در کنار جکسون هینکل
تصویری از دیدار جکسون هینکل و سحر امامی در ونزوئلا را ببینید.
خرید‌های جدید استقلال جدا شدند! خرید‌های جدید استقلال جدا شدند!
در مورد دو خرید جدید آبی پوشان اخبار عجیبی به گوش می‌رسد. برخی رسانه‌های ورزشی مدعی شده‌اند دو خرید جدید استقلال نیامده از این تیم جدا شده‌اند.
برگزیده
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
تجارت سلامت در بیمارستان‌ها تجارت سلامت در بیمارستان‌ها
وقتی هزینه درمان پدر، سه میلیون یا سه سکه است، و جان او گروگان تعرفه‌ها و بیمارستان‌هاست، دیگر نامش «درمان» نیست؛ روایت تلخی که این‌بار از زبان یکی از اعضای کمیسیون بهداشت مجلس بازگو می‌شود.
درخواست ۶۵ نماینده برای استیضاح وزیر نیرو درخواست ۶۵ نماینده برای استیضاح وزیر نیرو
۶۵ نماینده مجلس شورای اسلامی طرح استیضاح عباس علی‌آبادی، وزیر نیرو را امضا کرده‌اند.
صفحه خبر بالای تصاویر