کد خبر: ۱۲۷۳
تاریخ انتشار: ۰۵ بهمن ۱۳۹۸ - ۲۱:۴۰

وزیر نفت: استفاده از دانش بین‌المللی برای افزایش ضریب برداشت نفت

وزیر نفت گفت: به دانشگاه‎های طرف قرارداد گفته‎ایم که در صورت نیاز در اجرای پروژه‎های پژوهشی از همکاری دانشگاه‎های بین‎المللی استفاده کنند.

src="/files/fa/news/ border-box; margin: 0px 0px 10px; font-family: shabnam-regular; font-size: 13.3333px; text-align: justify; background-color: rgb(255, 255, 255);">به گزارش ایسنا، بیژن زنگنه، امروز در نشست مشترک با روسای دانشگاه‎های طرف قرارداد پروژه‎های میدان‌‏محور (بالادستی)، با اشاره به همکاری صنعت نفت با دانشگاه‌ها برای افزایش تولید نفت در کشور، اظهار کرد: در گام دوم به دنبال ارتقا و توسعه فناوری‌های نفتی با کمک دانشگاه‌ها هستیم.

وی با بیان این‌که این جلسه یک جلسه گفت و شنود است و مدت‌ها بود که به دنبال این بودیم تا دانشگاه‌ها در بخش بالادستی فعال شوند، گفت: جلسه ای در مورد حضور دانشگاه‌ها در بخش پایین دستی نیز تا چند هفته آینده برگزار خواهد شد.


زنگنه با تاکید بر این‌که هدف ما این است که نه تنهادر بخش مطالعات، بلکه در زمینه پژوهشی نیز دانشگاه‌ها فعال شوند، تصریح کرد: امروز صحبت روسای دانشگاه‌ها و مسوولان اجرای طرح‌ها شنیده خواهد شد و پیشرفت ها را بررسی می کنیم.

وی با بیان این‌که از سال ۷۷  ایجاد ظرفیت برای دانشگاه‌ها در دستور کار بوده و در این سال‌ها نیروهای خوبی تربیت شده‌اند، اظهار کرد: به اتکا این نیروها، کار را در فاز دوم برای ارتقا و توسعه فناوری در بخش نفت آغاز خواهیم کرد.

زنگنه با بیان این‌که شرط ما این بوده که در هر کدام از پروژه‌ها تعدادی دانشجو نیز مشغول شوند تا دانش در صنعت نفت ارتقا پیدا کند، اظهار کرد: بالاترین بخش پژوهشی مربوط به افزایش برداشت از مخازنی است که حجم زیادی هیدروکربور دارند و امکان افزایش برداشت در آن‌ها وجود دارد.  

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
گرگ پارسی سر تمرین فجر گرگ پارسی سر تمرین فجر
هادی چوپان، گرگ پارسی و قهرمان مستر المپیا، اعضای هیئت مدیره و مدیرعامل باشگاه در تمرین فجرشهید سپاسی حضور یافتند و دیدار صمیمانه‌ای با بازیکنان و کادرفنی تیم داشتند.
علیرضا جهانبخش، مسن‌ترین فرد باشگاه جدیدش! علیرضا جهانبخش، مسن‌ترین فرد باشگاه جدیدش!
علیرضا جهانبخش پس از سال‌ها در لیگ‌های هلند و انگلیس، این‌بار با انگیزه‌ای تازه به دندر بلژیک رفته تا نقشی کلیدی در خروج این تیم از بحران ایفا کند.
دیدار قالیباف با کفیل رئیس جمهور پاکستان دیدار قالیباف با کفیل رئیس جمهور پاکستان
محمدباقر قالیباف در دومین روز سفر رسمی به اسلام‌آباد با سید یوسف‌رضا گیلانی، کفیل رئیس‌جمهور و رئیس سنای پاکستان دیدار کرد و درباره همکاری‌های دوجانبه گفت‌و‌گو شد.
پزشکیان وارد سنندج شد پزشکیان وارد سنندج شد
رئیس‌جمهور صبح امروز برای شرکت در مجموعه‌ای از برنامه‌های فرهنگی، اقتصادی و سیاسی و همچنین افتتاح وبیناری پروژه‌های عمرانی وارد سنندج شد.
فردا آخرین مهلت ثبت نام در آزمون دکتری فردا آخرین مهلت ثبت نام در آزمون دکتری
سازمان سنجش اعلام کرد فردا آخرین فرصت نام‌نویسی در آزمون دکتری تخصصی نیمه‌متمرکز سال ۱۴۰۵ است و داوطلبان باید در مهلت مقرر فرآیند ثبت‌نام را تکمیل کنند.
ترامپ:‌ای کاش وزرایم مثل وزرای رئیس جمهور چین از من می‌ترسیدند! ترامپ:‌ای کاش وزرایم مثل وزرای رئیس جمهور چین از من می‌ترسیدند!
دونالد ترامپ در نشست با سناتور‌های آمریکایی گفت رفتار اعضای هیئت همراه رئیس‌جمهور چین او را شگفت‌زده کرده و آرزو کرده است کابینه خودش نیز همان‌گونه از او «می‌ترسیدند».
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر