کد خبر: ۱۲۷۰۴
تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۵:۳۵

ضمانت نامه‌های صادره بانک توسعه تعاون در استان بوشهر به ۸۱۱۱ میلیارد ریال رسید

مدیر شعب استان بوشهر از رشد ۳۵۰ درصدی صدور انواع ضمانت نامه‌های بانکی با مبلغ کل ۸۱۱۱ میلیارد ریال توسط شعب بانک توسعه تعاون در این استان تا پایان بهمن ماه سال جاری خبر داد.
ضمانت نامه‌های صادره بانک توسعه تعاون در استان بوشهر به ۸۱۱۱ میلیارد ریال رسید

ضمانت نامه‌های صادره بانک توسعه تعاون در استان بوشهر به ۸۱۱۱ میلیارد ریال رسید

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون؛سید علمدار شایان اضافه کرد:این بانک دولتی به منظور افزایش توان فعالان اقتصادی، پیمانکاران و شرکت‌های مستقر در پارس جنوبی وسایر نقاط استان نسبت به صدور انواع ضمانت نامه‌های بانکی شامل ضمانتنامه شرکت در مناقصه یا مزایده، ضمانتنامه حسن انجام کار/ حسن اجرای تعهدات ناشی از قرارداد، ضمانتنامه استرداد پیش پرداخت، ضمانتنامه استرداد کسور وجه الضمان، ضمانتنامه گمرکی، ضمانت‌نامه تعهد پرداخت و ضمانت‌نامه‌های متفرقه در اسرع وقت اقدام می‌کند.

وی افزود:تعداد ضمانت نامه‌های صادره بانک توسعه تعاون در سال ۱۴۰۰معادل ۸۶۵ فقره به مبلغ ۲۷۳۳ میلیارد ریال و تعداد ضمانت نامه‌های صادر شده تا پایان بهمن ماه سال جاری ۱۲۲۳فقره به مبلغ ۸۱۱۱میلیارد ریال است، که این امر بیانگر اعتماد فعالان اقتصادی، موسسات و سازمان‌ها و شرکت‌ها به بانک توسعه تعاون است.

مدیر شعب بانک توسعه تعاون استان بوشهر بیان کرد: متقاضیان محترم می‌توانند برای بهره مندی و اطلاع از شرایط صدور انواع ضمانت نامه‌های بانکی به ۱۱شعبه بانک توسعه تعاون در سراسر استان بوشهر مراجعه کنند.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ماجرای جنگ با شعام هماهنگ بود ماجرای جنگ با شعام هماهنگ بود
جواد موگویی میزبان مصاحبه عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان در برنامه ماجرای جنگ با پاسخی به اطلاعیه معاونت سیما توضیح داد که پخش این قسمت نیز با هماهنگی و تایید «دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی» بود.
اختلال در خواب؛ عوارض در کمین است اختلال در خواب؛ عوارض در کمین است
نه تنها مدت زمان خواب، بلکه نظم در خوابیدن، کلید سلامتی است. پژوهشی گسترده نشان می‌دهد خواب ناپایدار خطر ده‌ها بیماری را تا چند برابر افزایش می‌دهد
اقبال لاهوری؛ فردوسی‌ای خارج از مرز‌های ایران اقبال لاهوری؛ فردوسی‌ای خارج از مرز‌های ایران
صحبت‌های رئیس جمهور بر سر مزار اقبال لاهوری؛ شاعر اردو‌ زبان با بیش از ۹۰۰۰ بیت فارسی، فیلسوفی چندوجهی و فردوسی‌ برون مرزی که با عشق به ایران زبان فارسی را زنده نگه داشت.
علی لاریجانی بالاخره صلاحیت دارد یا نه علی لاریجانی بالاخره صلاحیت دارد یا نه
خبر‌هایی از بازگشت لاریجانی پس از ۲۰ سال به شورای عالی امنیت ملی به گوش می‌رسد، این خبر با استقبال برخی گروه‌ها همراه شده است؛ گروه‌هایی که به دنبال تغییر در شیوه حکمرانی هستند.
جزییات تازه حمله به جلسه شورای عالی امنیت ملی جزییات تازه حمله به جلسه شورای عالی امنیت ملی
محمد جعفر قائم پناه، معاون اجرایی دولت جزییات تازه‌ای را درباره جزئیات حمله به جلسه شورای عالی امنیت ملی طرح کرد.
شوخی عراقچی با نامگذاری روز خبرنگار شوخی عراقچی با نامگذاری روز خبرنگار
عباس عراقچی، حادثه مزارشریف و روز خبرنگار نقطه‌عطفی بود که نشان داد دیپلمات‌ها و خبرنگاران در یک جبهه می‌جنگند
بازار سهام در مسیر بی‌اعتمادی بازار سهام در مسیر بی‌اعتمادی
بورس تهران در دومین روز معاملاتی هفته با وجود کاهش نسبی شتاب ریزش‌ها، همچنان قرمزپوش باقی ماند. خروج سنگین پول حقیقی از بازار سهام، افت دو شاخص کل و هم‌وزن و رشد همزمان بازار طلا و ارز، همگی حاکی از آن است که اعتماد سرمایه‌گذاران به بورس تضعیف شده و این روند در روز آینده نیز ادامه خواهد داشت.
برگزیده
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
تجارت سلامت در بیمارستان‌ها تجارت سلامت در بیمارستان‌ها
وقتی هزینه درمان پدر، سه میلیون یا سه سکه است، و جان او گروگان تعرفه‌ها و بیمارستان‌هاست، دیگر نامش «درمان» نیست؛ روایت تلخی که این‌بار از زبان یکی از اعضای کمیسیون بهداشت مجلس بازگو می‌شود.
درخواست ۶۵ نماینده برای استیضاح وزیر نیرو درخواست ۶۵ نماینده برای استیضاح وزیر نیرو
۶۵ نماینده مجلس شورای اسلامی طرح استیضاح عباس علی‌آبادی، وزیر نیرو را امضا کرده‌اند.
صفحه خبر بالای تصاویر