کد خبر: ۱۲۶۸۹
تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۰

کیش میزبان برگزاری کنگره بین المللی پزشکی

دکتر مریم اسلامی از برگزاری کنگره بین المللی پزشکی به میزبانی جزیره کیش با محوریت "کاربرد تکنولوژی‌های نوین سلول‌های بنیادی و ژنتیک در پزشکی فرد محور" خبر داد.
کیش میزبان برگزاری کنگره بین المللی پزشکی

کیش میزبان برگزاری کنگره بین المللی پزشکی

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش :مریم اسلامی دبیر علمی کنگره بین المللی پزشکی، گفت: این کنگره به همت مرکز تحقیقات زیست فناوری کاربردی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران و با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین الملل کیش و همچنین مرکز اروپایی پزشکی فردمحور دوسلدروف آلمان از روز چهارشنبه ۱۷ تا جمعه ۱۹ اسفند در سالن خلیج فارس مرکز همایش‌های بین المللی کیش برگزار خواهد شد.

دبیر علمی کنگره بین المللی پزشکی، اظهار داشت: هدف از برگزاری این کنگره، معرفی کاربرد‌های شناسنامه ژنتیک افراد در پیشگیری، تشخیص و درمان فرد محور بیماری‌ها می‌باشد.

مریم اسلامی خاطر نشان کرد: تست‌های پزشکی فردمحور در بیماری‌های قلبی وعروقی، کاربرد‌های سلول درمانی در پزشکی فردمحور، شخصی سازی درمان سرطان ها، کاربرد سلول‌های مزانشیمال در جوانسازی پوست، آینده درمان‌های فردمحور انکولوژی، پزشکی فردمحور در تصویربرداری، پزشکی فردمحور و ناباروری و تست‌های مرتبط، اثرات درمان‌های فرد محور سلول‌های مزانشیمال در بیمار‌های مغز واعصاب، نقش سلول‌های مزانشیمال در جوانی و جلوگیری از پیری و پانل‌های پرسش و پاسخ از جمله موضوعاتی است که در این کنگره بین المللی سه روزه بررسی می‌شود.

اسلامی در ادامه سخنان خود افزود: بالغ بر ۲۵۰ شرکت کننده از دانشگاه‌های معتبر کشور و دانشگاه کلن آلمان تا کنون برای حضور در این کنگره نام نویسی کردند و با برگزاری این رویداد بستری مناسب برای بررسی مسائل ۲۹ رشته تخصصی و فوق تخصصی و علوم پایه با مجوز وزارت بهداشت فراهم می‌شود.

دکتر "مسعود خدیوی" رئیس انجمن جراحان مغز و اعصاب ایران، دکتر "بابک نیکومرام" رئیس انجمن جراحی پلاستیک ایران، دکتر "امید معمار صادقی" متخصص ایمونولوژی و فوق تخصص جراحی پوست از آمریکا، پروفسور "کریم نیرنیا" رئیس مرکز اروپایی پزشکی فردمحور، وپروفسور "یورگن هشلر" رئیس انجمن سلول‌های بنیادی آلمان، همچنین اساتید برجسته دانشگا‌های علوم پزشکی و شریف در این رویداد حضور خواهند داشت.

 
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
چگونه خسارت ناشی از حوادث برق را دریافت کنیم چگونه خسارت ناشی از حوادث برق را دریافت کنیم
مدیرکل امور انرژی و مشتریان شرکت توانیر با تشریح روند پرداخت خسارت به مشترکانی که دچار آسیب یا خسارت ناشی از برق شده‌اند، اعلام کرد: حق بیمه‌ای که ماهانه از مشترکان دریافت می‌شود، پشتوانه‌ای برای جبران این خسارت‌هاست و مشترکان می‌توانند با مراجعه به سامانه و ارائه مدارک لازم، خسارت خود را پیگیری کنند.
فیلم+روایت رئیس پلیس آگاهی از نحوه قتل الهه حسین نژاد فیلم+روایت رئیس پلیس آگاهی از نحوه قتل الهه حسین نژاد
قاتل پس از ارتکاب جرم، جسد را به بیابان‌های اطراف فرودگاه منتقل می‌کند تا آثار جنایت را مخفی کند با این حال، اقدامات اطلاعاتی و کارآگاهی پیچیده پلیس در مدت کوتاهی منجر به شناسایی و دستگیری متهم اصلی در شب گذشته شد.
تاج بر سر دختر شایسته تایلند تاج بر سر دختر شایسته تایلند
در حالی‌که نماینده تایلند تاج دختر شایسته جهان را بر سر گذاشت و هند میزبان یکی از پرهزینه‌ترین رویداد‌های سال بود، پشت صحنه رقابت Miss World ۲۰۲۵ با اتهامات تندی از سوی نماینده انگلستان به لرزه افتاد.
خانم ها، افسردگی میانسالی را جدی بگیرید خانم ها، افسردگی میانسالی را جدی بگیرید
افسردگی در میانسالی مشکلی شایع و قابل درمان است و این افراد باید بدانند که تنها نیستند و لازم نیست در سکوت و تنهایی رنج بکشند.
چرا حوصله کتاب خواندن نداریم؟ چرا حوصله کتاب خواندن نداریم؟
در دنیای پرهیاهوی امروز، بی‌حوصلگی برای مطالعه به پدیده‌ای فراگیر تبدیل شده و ذهن انسان معاصر را از تمرکز و تفکر عمیق دور کرده است
آنچه درباره هومن سیدی نمی‌دانستید! آنچه درباره هومن سیدی نمی‌دانستید!
هومن سیدی در یک ویدئو درباره خود افشاگری کرد.
عکس| سند دانشجو بودن علیرضا بیرانوند عکس|  سند دانشجو بودن علیرضا بیرانوند
صحبت های هفته پیش بیرانوند در مورد تحصیلاتش حسابی حاشیه ساز شد.
چند رسانه ای
کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان
در یکی از مهم‌ترین اکتشافات باستان‌شناسی دهه اخیر ایران، باستان‌شناسان در محوطه «دهتل» واقع در غرب استان هرمزگان موفق به شناسایی مجموعه‌ای پیچیده از ابزار‌های سنگی متعلق به دوران پارینه‌سنگی شدند؛ کشفی که می‌تواند مسیر‌های مهاجرت انسان‌های اولیه از آفریقا به آسیا را بازتعریف کند و جایگاه راهبردی سواحل شمالی خلیج فارس را در این فرآیند تاریخی به تصویر بکشد.
شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است
مجتبی قهرمانی امروز با تسلیت مجدد به خانواده‌های جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس و آرزوی بهبودی مصدومان این حادثه اعلام کرد: دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل پزشکی قانونی استان هرمزگان و فراجا تمام سعی خود را برای تعیین وضعیت مفقودان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس مصروف داشته و با تمام توان و بسیج امکانات برای شناسایی هویت پیکر‌های جان‌باختگان این حادثه تلخ اقدام کرده است.
انفجار در اسکله شهید رجایی انفجار در اسکله شهید رجایی
انفجار بزرگی روز شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در «اسکله شهید رجایی» بندرعباس به وقوع پیوست. هنوز اطلاعات دقیقی درباره علت حادثه و میزان خسارات احتمالی منتشر نشده است.
صفحه خبر بالای تصاویر