کد خبر: ۱۲۶۴۵
تاریخ انتشار: ۰۹ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۶:۳۸

وزیر اقتصاد خبر داد؛ هزینه‌کرد ۱۲۰۰ میلیارد تومان از درآمد مالیاتی سال گذشته در حوزه مسؤولیت اجتماعی

وزیر اقتصاد گفت: در سال ۱۴۰۰، حدود ۵هزار میلیارد تومان از مجموع درآمد‌هایی که امور مالیاتی می‌توانست شناسایی کند و ۱۲۰۰ میلیارد تومان مالیاتی که وصول کند از طریق حمایت از نهاد‌ها و بنیاد‌های خیریه به جامعه تزریق شده است.
وزیر اقتصاد خبر داد؛ هزینه‌کرد ۱۲۰۰ میلیارد تومان از درآمد مالیاتی سال گذشته در حوزه مسؤولیت اجتماعی

وزیر اقتصاد خبر داد؛ هزینه‌کرد ۱۲۰۰ میلیارد تومان از درآمد مالیاتی سال گذشته در حوزه مسؤولیت اجتماعی

به گزارش مخاطب24 به نقل ازبانک رفاه کارگران :سیداحسان خاندوزی در نشست هم‌اندیشی نقش مالیات در مسؤولیت‌های اجتماعی کارکرد ماده ۱۷۲ قانون مالیات‌های مستقیم که با حضور خیرین حوزه‌های مختلف برگزار شد، با بیان اینکه دولت‌ها برای اهداف عام المنفعه دو نوع ابزار و امکان در پیش رو دارند، اظهار کرد: یک دسته ابزار‌های حمایتی مستقیم دولت‌ها که از طریق پرداخت یارانه‌های مستقیم، مانند یارانه و وجوه بلاعوض بودجه‌ای که در اختیار نهاد‌های حمایتی و پوششی برای حمایت از فقرا و بیماران قرار داده می‌شود و ابزار دوم حمایت غیر مستقیم دولت‌ها است به این معنی که به جای عاملیت، آن افرادی که خود دست اندرکار حمایت‌های اجتماعی هستند از سوی دولت مورد حمایت قرار گیرند.

وزیر اقتصاد افزود: اتفاقی که در ماده ۱۷۲ قانون مالیات‌های مستقیم افتاده از جنس مورد دوم است که دولت در گذشته داشته است و از سال ۶۶ که قانون مالیات تغییراتی داشته تاکنون مسیر استفاده از حمایت‌های ماده ۱۷۲ آرام آرام گشاده‌تر شده است.

وی گفت: در ۸ سال، قبل از سال ۱۴۰۰ اگر ۲۵ نهاد، موسسه و خیریه از حمایت‌های مالیاتی استفاده می‌کردند از ابتدای دولت سیزدهم ۲۵ نهاد و موسسه خیریه توانستند به فهرست گیرنده‌های مشوق‌های مالیاتی اضافه شوند بدین معنی که فعال حقیقی و حقوقی بدانند از طریق کمک مستقیم به نهاد‌ها و بنیاد‌های خیریه بخشی از پرداخت مالیات خود را به عنوان حق حاکمیت پرداخت کرده اند.

خاندوزی ادامه داد: در سال ۱۴۰۰ بیش از ۶ هزار شرکت در اقتصاد کشور و یک هزار شخصیت حقیقی به جای پرداخت مستقیم مالیات از ظرفیت خود برای کمک به انجمن‌های خیریه استفاده کردند.

وزیراقتصاد خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۰، حدود ۵هزار میلیارد تومان از مجموع درآمد‌هایی که امور مالیاتی می‌توانست شناسایی کند و ۱۲۰۰ میلیارد تومان مالیاتی که وصول کند از طریق حمایت از نهاد‌ها و بنیاد‌های خیریه به جامعه تزریق شده است.

وی تصریح کرد: درست است که ظاهراً به حساب‌های خزانه کشور واریز نشده، اما صرف همان اهدافی شد که با عاملیت این شرکت‌ها و از طریق انجمن‌ها و خیریه‌ها به ایفای مسؤولیت‌های اجتماعی این شرکت‌ها کمک کند و این منابع در راستای مصالح اجتماعی هزینه شد.

خاندوزی بیان کرد: گسترده شدن دامنه موسسات و ۲۵ مجوز جدیدی که در یکسال و نیم صادر شد تصادفی نیست؛ اعتقاد دولت این است که بتوانیم بیشتر از وضع موجود از ظرفیت همرسانی بین شرکت‌ها و فعالان اقتصادی با نهاد‌های خیریه‌های اجتماعی استفاده کنیم.

وزیر اقتصاد ادامه داد: دولت همانگونه که در حمایت از تولید نرخ مالیات را کاهش داد در حوزه فعالان غیرانتفاعی که با نگاه خیریه همکاری کنند چنین نگاهی را در دستور کار دارد.

وی در خصوص مولدسازی اظهار کرد: برخلاف جریان سازی‌های رسانه ای، از روز تصویب این ابلاغیه در هیات عالی مولدسازی، وزیر آموزش و پرورش اعلام کردند در جا‌هایی که ما املاک متروکه را نیاز نداریم به خیرین خواهیم داد که مدارس نیمه کاره خود را تکمیل کنند و این عبارت در اصل مصوبه وجود داشته باشد که وجوه حاصل از مولدسازی در اختیار خیرین قرار خواهد گرفت.

خاندوزی گفت: در این موضوع اصل شفاف سازی بیشترین اعتماد را برای فعالان اقتصادی، خیرین و مردم فراهم خواهد کرد.

 
captcha
اخبار داغ
تسلیت عراقچی به وزیر امور خارجه در خصوص حادثه قطار تسلیت عراقچی به وزیر امور خارجه در خصوص حادثه قطار
سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان در پیامی به خوزه مانوئل آلبارس، وزیر امور خارجه اسپانیا، وقوع سانحه تلخ قطار و جان‌باختن شماری از افراد را تسلیت گفت.
لغو شدن فوری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش! لغو شدن فوری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش!
آمار‌ها از فروکش کردن تب‌وتاب استخدام‌های گسترده در مقایسه با چند سال گذشته حکایت دارد.
درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه! درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه!
مقام‌های وزارت جنگ آمریکا در هفته‌های اخیر از چند کشور عضو ناتو خواسته‌اند لحن اظهارات عمومی خود درباره تهدید روسیه را تعدیل کنند؛ درخواستی که به گفته منابع آگاه، با این استدلال مطرح شده است که برخی مواضع مقام‌های اروپایی می‌تواند امنیت قاره را تضعیف کند.
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.