کد خبر: ۱۲۶۳۸
تاریخ انتشار: ۰۹ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۴

برگزاری نخستین نشست شورای عالی پژوهشی بانک ملی ایران

اولین نشست شورای عالی پژوهشی با حضور سرپرست بانک ملی ایران برگزار شد و نظامنامه و دستورالعمل‌های پژوهشی آن مورد بررسی قرار گرفت.
برگزاری نخستین نشست شورای عالی پژوهشی بانک ملی ایران

برگزاری نخستین نشست شورای عالی پژوهشی بانک ملی ایران

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران؛در این نشست که عباس شفیعی رئیس هیات مدیره بانک، سید فرید موسوی و صمد عزیزنژاد از اعضای هیات مدیره، محمد شیریجیان عضو هیات عامل و معاون برنامه ریزی، حامدرضا فقیهیان علیرضائی رئیس اداره کل تحقیقات و مدیریت استراتژیک و دو تن از اساتید دانشگاه تهران و امام صادق (ع) برگزار شد، طرح‌های پژوهشی سال ۱۴۰۲ در چارچوب نظام نامه پژوهشی مورد بررسی و در نهایت عناوین و شناسنامه طرح‌ها در قالب ۱۴ طرح پژوهشی کاربردی و ۴ طرح تحقیقات دانشگاهی مورد تصویب قرار گرفت.

سرپرست بانک ملی ایران در این نشست گفت: نظام بانکی در بخش منابع انسانی با سه سرفصل جذب، نگهداشت و توسعه مواجه است.

نجارزاده بیان کرد: در بخش جذب با برگزاری آزمون و شناسایی افراد توانمند و مستعد، به خوبی عمل می‌شود، اما در دو مرحله نگهداشت و توسعه دانش و مهارت‌های نیروی انسانی مشکلاتی وجود دارد.

وی با تاکید بر استفاده از ظرفیت‌های علمی دانشگاه‌ها برای حل مسائل نظام بانکی کشور، گفت: بانک ملی ایران از بهترین بدنه کارشناسی نظام بانکی برخوردار است بنابراین باید مسائل بانک از طریق نظرسنجی از کارکنان تدوین و در شورای عالی پژوهشی طرح شود و راهکار آن نیز از سوی مراکز پژوهشی و دانشگاهی مورد بررسی قرار گیرد.

سرپرست بانک ملی ایران با اشاره به اهمیت مشورت و همفکری، گفت:باید با فراخوان از کارکنان و بازنشستگان خواستار شویم تا با دانش و تجربه‌ای که دارند، ضعف‌ها و مشکلات را شناسایی کنند تا در این شورا مطرح شود.

نجارزاده گفت: در نیاز سنجی‌ها و شناسایی مسائل باید علاوه بر بانک ملی ایران کلیت مسائل نظام بانکی مورد بررسی و پژوهش قرار گیرد.

عباس شفیعی رئیس هیات مدیره بانک ملی ایران نیز در این نشست با تاکید بر اهمیت کاربردی انتخاب یک سرفصل برای پژوهش، گفت: برای موفقیت پژوهش ضروری است تا از ظرفیت کارکنان بانک استفاده شود.

وی افزود: استفاده از ظرفیت کارکنان بانک برای همیاری در امر پژوهش نیاز به فرهنگ سازی در این زمینه دارد.

سید فرید موسوی عضو هیات مدیره هم در این نشست بر اهمیت گزینش سرفصل‌های دقیق برای امر پژوهش تاکید کرد.

موسوی بیان کرد: نتیجه حاصل از این پژوهش‌ها باید اطمینان آور باشد و بر اساس روش‌های دقیق علمی به دست آید.

در این نشست همچنین صمد عزیزنژاد عضو هیات مدیره بانک بر اهمیت تدوین فرایند مطلوب طرح‌های پژوهشی بانک با هدف حل مسائل بانک ملی ایران تاکید کرد.

محمد شیریجیان عضو هیات عامل و معاون برنامه ریزی نیز در این نشست به ارائه بخش‌های مختلف نظامنامه پژوهشی و دستورالعمل‌های آن پرداخت.

گفتنی است در پایان این جلسه دکتر تیمور رحمانی عضو هیات علمی دانشگاه تهران و دکتر محمد نعمتی عضو هیات علمی دانشگاه امام صادق (ع) از سوی سرپرست بانک ملی ایران به عنوان اعضای شورای عالی سیاست گذاری پژوهش منصوب شدند.

 
برچسب ها: بانک ملی ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
پزشکیان: تبدیل مساجد به قرارگاه‌های عملیاتی یکی از رویکرد‌های دولت است پزشکیان: تبدیل مساجد به قرارگاه‌های عملیاتی یکی از رویکرد‌های دولت است
رئیس‌جمهور با اشاره به ناکارآمدی بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌های صرف در حل برخی مشکلات افزود: حل آسیب‌ها و معضلات اجتماعی جز از مسیر شبکه‌سازی مردمی و جلب مشارکت اجتماعی میسر نیست.
اطلاعیه مهم وزارت کشور در مورد تعطیلی سراسری همه ادارات اطلاعیه مهم وزارت کشور در مورد تعطیلی سراسری همه ادارات
از هفته آینده پنجشنبه‌ها در سراسر کشور تا ۳۱ شهریور ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد، این تعطیلی برای مراکز دولتی و قضایی است و شامل مراکز درمانی، امدادی، نظامی و انتظامی نمی‌شود.
دیدار پزشکیان و ترامپ صحت دارد ؟ دیدار پزشکیان و ترامپ صحت دارد ؟
سخنگوی وزارت خارجه ایران، شایعات منتشر شده در رسانه‌ها در مورد وضعیت مذاکرات ایران و آمریکا را خبرسازی‌های جعلی و بی‌اساس دانست.
محمود شهریاری با نعیمه نظام دوست ازدواج می‌کند؟ محمود شهریاری با نعیمه نظام دوست ازدواج می‌کند؟
«محمود شهریاری»، که مهمان قسمت جدید برنامه «جوکر» بود در بخشی از این برنامه گفت چند سال پیش به‌خاطر عروسی برادرم ممنوع‌التصویر شدم، اما با عروسی نعیمه نظام دوست به صحنه بازگشتم.
پاکستان: مجوز حمله به هند صادر شده است پاکستان: مجوز حمله به هند صادر شده است
نخست‌وزیر پاکستان امروز (چهارشنبه) اعلام کرد که شورای عالی امنیت ملی این کشور به نیروهای مسلح پاکستان مجوز داده است تا «اقدامات متقابل» علیه حملات هوایی هند انجام دهند.
اولین خرید قطعی و ایرانی پرسپولیس! اولین خرید قطعی و ایرانی پرسپولیس!
پرسپولیس اولین خرید ایرانی خود را از میان جوان‌های لیگ انتخاب کرد
ایران گنجینه تمدن‌های تاریخی است ایران گنجینه تمدن‌های تاریخی است
سیدرضا صالحی‌امیری، وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، در گفت‌وگویی با شبکه بین‌المللی CNBC، ایران را «گنجینه تمدن‌های تاریخی» و «کانون تعاملات فرهنگی جهان اسلام» توصیف کرد و اظهار داشت: آنچه امروز در ایران در اختیار ماست، نه‌تنها مجموعه‌ای از ظرفیت‌های فیزیکی و ملموس، بلکه سرمایه‌ای راهبردی برای گفت‌وگوی تمدن‌ها، ارتقاء تصویر منطقه‌ای و تقویت دیپلماسی فرهنگی است.
برگزیده
عرضه جی تی‌ای ۶ در سالگرد خاکسپاری بانی و کلاید عرضه جی تی‌ای ۶ در سالگرد خاکسپاری بانی و کلاید
فقط یک روز طول کشید تا طرفداران جی تی‌ای ۶ تئوری جدیدی درباره تاریخ انتشار بازی مطرح کنند.
بحران در صف وام ازدواج و فرزندآوری بحران در صف وام ازدواج و فرزندآوری
در حالی که شبکه بانکی در سال‌های ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ بیش از تکالیف قانونی خود وام ازدواج و فرزندآوری پرداخت کرد، برآورد‌های کمیسیون اصل ۹۰ مجلس حاکی از آن است که در پایان سال ۱۴۰۳ بیش از ۷۰۰ هزار نفر در صف دریافت این تسهیلات بوده‌اند.
دو روز تعطیلی آخر هفته قطعی شد دو روز تعطیلی آخر هفته قطعی شد
وزارت کشور تعطیلی روز‌های پنجشنبه تا تاریخ ۱۴۰۴/۶/۳۱ در کل استان‌های کشور را اعلام کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر