کد خبر: ۱۲۶۲۸
تاریخ انتشار: ۰۹ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۳
قائم‌مقام بانک سینا در افتتاح شعبه ستارخان:

ارائه محصولات جدید با اجرای برنامه راهبردی کسب‌وکار بانک سینا

قائم‌مقام بانک سینا با تاکید بر لزوم افزایش سهم بانک در بازار رقابتی امروز، از طراحی و ابلاغ محصولات جدید بانک برای تجهیز منابع خبر داد.
ارائه محصولات جدید با اجرای برنامه راهبردی کسب‌وکار بانک سینا

ارائه محصولات جدید با اجرای برنامه راهبردی کسب‌وکار بانک سینا

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک سینا؛علیرضاتقدیری در آیین افتتاح شعبه جدید ستارخان بانک سینا بر اهمیت برنامه‌ریزی به عنوان اساس تحول در کسب‌وکار تاکید کرد و گفت: با تغییر رویکرد برنامه‌ریزی و اجرای طرح‌های راهبردی می‌توان شاهد بهبود عملکرد‌ها در دست‌یابی به اهداف و سیاست‌های بانک باشیم.
وی تصریح کرد: ارائه خدمات مالی بهینه به شهروندان بر اساس چارچوب سیاست‌های بانک است و انتظار داریم همکارانمان در صف، با اجرا و به کارگیری استراتژی‌های مطابق با برنامه‌های راهبردی و اهداف از پیش تعیین شده، با حفظ تکریم مشتریان به جذب منابع اهتمام ورزند.
قائم‌مقام بانک سینا در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهداف بانک در حوزه اجرای عملیات راهبردی در افزایش سهم بازار خاطرنشان ساخت: در راستای اجرای افزایش سهم بازار و خدمات رسانی شایسته به مردم چندین طرح جدید در بانک تعریف شده که زمینه‌ساز تحول در افزایش سهم بازار خواهند بود.
تقدیری افزود: در حال حاضر بانک سینا با تخصیص اعتبار در عقود مختلف به بخش‌های اقتصادی و تولیدی و عاملیت در طرح‌های گوناگون، با پرداخت تسهیلات عمومی و قرض‌الحسنه نقش ویژه‌ای در تامین مالی واحد‌های تولیدی بر عهده گرفته است.
وی اذعان داشت: امیدواریم در این ایام خجسته شعبان با تلاش مدیران و کارکنان بانک در راستای توسعه خدمات، شاهد ارائه خدمات ویژه به مشتریان باشیم
گفتنی است شعبه ستارخان بانک سینا در پی این جابجایی به آدرس شرق به غرب خیابان ستارخان نبش خیابان حبیب‌اللهی انتقال یافت.
در این مراسم حمیدرضاایروانی معاون مهندسی و پشتیبانی، حمدالله‌جمالی معاون شعب و مناطق و حمیدرضاشاکری مدیرمنطقه غرب تهران بانک سینا نیز حضور داشتند.

 
برچسب ها: بانک سینا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ونس: هدف ما تغییر حکومت در ایران نبود ونس: هدف ما تغییر حکومت در ایران نبود
معاون رئیس‌جمهور آمریکا تأکید کرد دولت ترامپ هرگز قصد ورود به جنگ برای تغییر حکومت در ایران را نداشته و تنها هدف، نابودی یک تأسیسات هسته‌ای بوده است.
هشدار شیوع گسترده هپاتیت A در میان کودکان هشدار شیوع گسترده هپاتیت A در میان کودکان
نتایج پژوهشی تازه در ایران نشان می‌دهد میزان ابتلا به هپاتیت A در میان کودکان و نوجوانان کشور بالاست و بی‌توجهی به پیشگیری می‌تواند پیامد‌های جدی در پی داشته باشد.
اعتراف پلیس پاریس به ضعف امنیتی مرگبار در موزه لوور اعتراف پلیس پاریس به ضعف امنیتی مرگبار در موزه لوور
در پی سرقت جواهرات سلطنتی از موزه لوور، رئیس پلیس پاریس ضعف سامانه‌های امنیتی را عامل اصلی حادثه دانست؛ این سرقت ۱۰۲ میلیون دلاری هنوز به نتیجه نرسیده است.
ترامپ سقف پذیرش پناهندگان را کاهش داد ترامپ سقف پذیرش پناهندگان را کاهش داد
رئیس‌جمهور دونالد ترامپ سطح پذیرش پناهندگان در سال مالی ۲۰۲۶ را به ۷، ۵۰۰ نفر کاهش داد؛ این میزان به کمترین سطح در تاریخ آمریکا رسیده و عمدتاً به «سفیدپوستان آفریقای جنوبی» اختصاص دارد.
تجزیه سودان؛ کابوس نبرد قدرت ژنرال‌ها تجزیه سودان؛ کابوس نبرد قدرت ژنرال‌ها
درگیری میان ارتش سودان و نیرو‌های پشتیبانی سریع که در تاریخ ۱۵ آوریل ۲۰۲۳ آغاز شد، وارد مرحله‌ای حساس و سرنوشت‌ساز شده است؛ این نبرد نه صرفاً داخلی، بلکه عرصه‌ای برای رقابت‌های منطقه‌ای و بین‌المللی شده است.
پروفسور، تدریس را کنار گذاشت پروفسور، تدریس را کنار گذاشت
برانکو ایوانکوویچ، سازنده‌ی خاطرات خوش فوتبال ایران و پرسپولیس، از دنیای مربیگری خداحافظی کرد
بقائی: گروسی از صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای ایران آگاه است بقائی: گروسی از صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای ایران آگاه است
سخنگوی وزارت خارجه اعلام کرد که رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، به صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای ایران آگاه است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر