کد خبر: ۱۲۵۵
تاریخ انتشار: ۰۲ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۹:۰۶

واکنش آمریکا به تعیین جایزه برای کشتن ترامپ

یک مقام وزارت خارجه آمریکا به پیشنهاد نماینده مجلس شورای اسلامی برای اعطای جایزه به هر کسی که ترامپ را از میان بردارد، واکنش نشان داد.

src="/files/fa/news/ border-box; margin: 0px 0px 10px; font-family: dana-regular; font-size: 13px; text-align: justify; background-color: rgb(255, 255, 255);"> به نقل از ایسنا، رابرت وود نماینده آمریکا در امور خلع سلاح تعیین جایزه سه میلیون دلاری از سوی نماینده مردم کهنوج در مجلس را «اقدامی مضحک» خواند.

وی که کشورش تاکنون در سراسر جهان هزاران اقدام تروریستی انجام داده و آخرین مورد آن نیز ترور سردار شهید سلیمانی بود، مدعی شد پیشنهاد نماینده پارلمان کشورمان «نشان دهنده تروریستی بودن نظام ایران است».

آمریکا در یک اقدام تروریستی و در یک حمله هوایی در خاک عراق سردار قاسم سلیمانی فرمانده سپاه قدس ایران را که به شکل رسمی مهمان دولت عراق بود، ترور کرد که با خشم و اقدامات تلافی جویانه کشورمان مواجه شد.

جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به این اقدام تروریستی پایگاه آمریکایی عین‌ الاسد را هدف حملات موشکی خود قرار داد.

احمد حمزه، نماینده مردم کهنوج کرمان در مجلس شورای اسلامی روز سه‌شنبه گفت که از طرف مردم استان کرمان، (زادگاه سردار سلیمانی) به هرکسی که دونالد ترامپ را از میان بردارد، جایزه سه میلیون دلاری اعطا خواهد کرد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
از سزاریا اِوُرا تا کوسه‌های آبی؛ نگاهی به فرهنگ و فوتبال کیپ‌ورد از سزاریا اِوُرا تا کوسه‌های آبی؛ نگاهی به فرهنگ و فوتبال کیپ‌ورد
کیپ‌ورد، کشور کوچک جزیره‌ای در اقیانوس اطلس، با صعود تاریخی به جام جهانی ۲۰۲۶ جهان را شگفت‌زده کرد؛ کشوری که حالا نماد پیشرفت، فرهنگ و استقامت است.
دوا لیپا طرفدار کدام تیم است؟ دوا لیپا طرفدار کدام تیم است؟
خواننده معروف پس از برگذاری کنسرتش، رقابت سوپرکلاسیکو مابین ریورپلاته و بوکاجونیورز را از نزدیک دید.
چالش ژئوپلیتیک آسیای مرکزی؛ آمریکا در مقابل روسیه و چین چالش ژئوپلیتیک آسیای مرکزی؛ آمریکا در مقابل روسیه و چین
تحکیم روابط آمریکا با کشور‌های آسیای مرکزی، سران منطقه را بین خشم روسیه و چین یا افزایش وابستگی به مسکو و پکن قرار داده و معادلات ژئوپلیتیک را پیچیده کرده است.
سهم ناچیز آمریکای لاتین از سرمایه‌گذاری جهانی هوش مصنوعی سهم ناچیز آمریکای لاتین از سرمایه‌گذاری جهانی هوش مصنوعی
گزارش «شاخص هوش مصنوعی آمریکای لاتین ۲۰۲۵» نشان می‌دهد منطقه تنها ۱.۱۲٪ از سرمایه‌گذاری جهانی را جذب کرده و کشورهایی، چون شیلی، برزیل و اروگوئه پیشرو تحول دیجیتال هستند.
تبادل دانشجو ایران و تاجیکستان از سال آینده تبادل دانشجو ایران و تاجیکستان از سال آینده
رئیس سازمان امور دانشجویان اعلام کرد ایران و تاجیکستان برای ایجاد بورسیه تحصیلی مشترک از سال آینده برنامه‌ریزی کرده‌اند و توسعه دیپلماسی علمی را راهی برای گسترش روابط می‌دانند.
لولا: هزینه مقابله با تغییرات اقلیمی از جنگ‌ها بسیار کمتر است لولا: هزینه مقابله با تغییرات اقلیمی از جنگ‌ها بسیار کمتر است
رئیس‌جمهوری برزیل در افتتاحیه کنفرانس سازمان ملل تأکید کرد مبارزه با تغییرات اقلیمی به‌مراتب ارزان‌تر از جنگ‌هاست و هشدار داد که بحران اقلیمی «فاجعه زمان حال» است.
اتحادیه اروپا یک واحد اطلاعاتی جدید راه‌اندازی می‌کند اتحادیه اروپا یک واحد اطلاعاتی جدید راه‌اندازی می‌کند
فایننشال‌تایمز گزارش داد کمیسیون اروپا در حال راه‌اندازی یک واحد اطلاعاتی جدید زیر نظر اورسولا فون‌در‌لاین است تا داده‌های اطلاعاتی کشور‌های عضو را برای اهداف مشترک یکپارچه کند.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر