کد خبر: ۱۲۵۴۳
تاریخ انتشار: ۰۷ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۲
مدیر منابع انسانی بیمه ایران گفت:

برای اولین بار کانون ارزیابی پرورش و انتخاب مدیران آینده در بیمه ایران تاسیس می‌شود

حسین روحی سرپرست اداره کل امور منابع انسانی بیمه ایران گفت: برای اولین با در صنعت بیمه کشور، کانون ارزیابی کارکنان برای پرورش و انتخاب مدیران آینده در بیمه ایران تاسیس می‌شود.
برای اولین بار کانون ارزیابی پرورش و انتخاب مدیران آینده در بیمه ایران تاسیس می‌شود

برای اولین بار کانون ارزیابی پرورش و انتخاب مدیران آینده در بیمه ایران تاسیس می‌شود

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بیمه ایران :روحی با اشاره به تکالیف مجمع عمومی بیمه ایران مبنی بر تاسیس کانون ارزیابی اختصاصی، برای طرح پرورش و تربیت ۱۰۰ مدیر آینده برای بیمه ایران، اظهار داشت: برای اجرای این طرح، پروژه‌ای را در شرکت تعریف کرده و پیگیری‌های زیادی را از مرداد ماه سال ۱۴۰۰ با سازمان امور اداری استخدامی کشور داشتیم. این پیگیری به دلایلی دنبال نشد تا اینکه با ابلاغ بخشنامه شورای معاونین از سوی حسن شریفی رئیس هیات مدیره و مدیر عامل شرکت، مجددا در دستور کار قرار گرفت.

وی در ادامه افزود: بر اساس ابلاغیه شورای معاونین، با راه اندازی و تاسیس کانون سراسری اختصاصی ارزیابی برای مدیران بیمه ایران، این کانون نسبت به ارزیابی کارکنان برای شایسته گزینی و انتخاب کارکنان اصلح و شایسته با شاخصه و مولفه‌های مشخصی باید اقدام نماید.

سرپرست اداره کل امور منابع انسانی تصریح کرد: برای اخذ مجوز این طرح، مکاتباتی با سازمان امور اداری و استخدامی صورت گرفت و مدارک ومستندات بر اساس قالب‌های این سازمان با مشاوره اساتید این حوزه و همچنین کارشناسان سازمان، آماده و ارسال شد.

روحی گفت: قالب‌ها و مستندات این طرح پیشنهادی در خصوص ضرورت اخذ مجوز طرح، طی جلسه‌ای با حضور حسین عرب اسدی معاون سرمایه انسانی و کارشناسان سازمان اداری و استخدامی کشور، تشریح و معرفی شد که مورد پذیرش معاون سازمان قرار گرفت و به دنبال آن مجوز‌های لازم اخذ گردید.

وی خاطر نشان کرد: با توجه به ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های که در بیمه ایران وجود دارد، تاسیس کانون ارزیابی شایستگی‌های عمومی مدیران حرفه‌ای دستگاه‌های اجرایی برای شرکت صادر شد و برای اولین بار در صنعت بیمه کشور این کانون نه تنها برای ارزیابی کارکنان و مدیران بیمه ایران بلکه برای ارزیابی کل مدیران دستگاه‌های اجرایی هم قابلیت اجرایی دارد و شرکت می‌تواند از این ظرفیت و پتانسیل برای همکاری با شرکت‌های بیمه خصوصی و بیمه مرکزی برای ارزیابی افرادی که برای تصدی پست‌های مدیریتی معرفی می‌شوند استفاده کند.

روحی با اشاره به حمایت‌های مدیر عامل و معاونین شرکت از اجرای این طرح تاکید کرد: کانون ارزیابی اختصاصی بیمه ایران، کانونی منحصر به فرد و بی نظیر در صنعت بیمه کشور است که بعد از ۸۰ سال در صنعت به نام بیمه ایران ثبت و ابلاغ شده است و ما با انتخاب ساختمان مناسب و در شان بیمه ایران این طرح را در آینده‌ای نزدیک راه اندازی می‌کنیم و بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته همه کارکنان شرکت بصورت مستمر و سالیانه، با شاخص‌های تعیین شده مورد ارزیابی قرار خواهند گرفت تا علاوه برشناسایی نقاط ضعف و قوت آن‌ها برنامه ریزی آموزشی برای توسعه دانش و جبران نقاط ضعف همکاران داشته باشیم، تا اینکه بتوانیم در آینده، افراد صالح شایسته‌ای را برای تصدی پست‌های مدیریتی انتخاب کنیم.

اطلاعات همکاران در بانک اطلاعاتی که در سامانه منابع انسانی ایجاد شده، ثبت می‌گردد و برای انتصاب و انتخاب مدیران در سطوح مختلف اعم از سطوح پایه و سطوح میانی از این بانک اطلاعاتی استفاده خواهیم کرد تا بتوانیم به نوعی شایسته گزینی را مبنای تصمیمات مهم در حوزه حوزه انتصابات قرار دهیم.

 
برچسب ها: بیمه ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
میانگین سنی تیم ملی ایران بالاتر از پیرترین تیم جام جهانی ۲۰۲۲! میانگین سنی تیم ملی ایران بالاتر از پیرترین تیم جام جهانی ۲۰۲۲!
میانگین سنی تیم ملی ایران در وضعیت نگران‌کننده در آستانه جام جهانی ۲۰۲۶ قرار گرفته است؛ وضعیتی که زنگ خطر را برای تکرار سناریوی تلخ جام جهانی گذشته به صدا درآورده است
آغاز فصل تازه کریم انصاری‌فرد در مسیر مدیریت فوتبال اروپا آغاز فصل تازه کریم انصاری‌فرد در مسیر مدیریت فوتبال اروپا
کریم انصاری‌فرد، ستاره سابق تیم ملی ایران، با پیوستن به پروژه مدیریتی یوفا (UEFA MIP) گام بزرگی برای ورود به عرصه مدیریت حرفه‌ای فوتبال برداشت.
سالواتوره فوتی؛ مشهورترین دستیار دنیا در تیم ملی ایران سالواتوره فوتی؛ مشهورترین دستیار دنیا در تیم ملی ایران
سالواتوره فوتی، دستیار سابق ژوزه مورینیو، در آستانه پیوستن به کادرفنی امیر قلعه‌نویی است.
ادعای نماینده مجلس: افزایش ۵۰۰ درصدی نرخ سوم بنزین در راه است+ فیلم ادعای نماینده مجلس: افزایش ۵۰۰ درصدی نرخ سوم بنزین در راه است+ فیلم
ثابتی، نماینده مجلس، مدعی شد که دولت قصد دارد نرخ سوم بنزین را با ۵۰۰ درصد افزایش اعلام کند؛ خبری که هنوز از سوی منابع رسمی تأیید نشده است.
افشاگری سیف: روحانی دستور خالی کردن خزانه را داده بود+ فیلم افشاگری سیف: روحانی دستور خالی کردن خزانه را داده بود+ فیلم
رئیس اسبق بانک مرکزی گفت هشدار داده بود؛ فروش نامحدود سکه باعث خالی شدن خزانه می‌شود، اما رئیس‌جمهور وقت، روحانی، به هشدار توجه نکرد.
خداحافظی بورس با کانال ۳ میلیونی خداحافظی بورس با کانال ۳ میلیونی
شاخص کل بورس در پایان معاملات امروز چهارشنبه ۲۳ مهر با ۴۱ هزار واحد افت، کانال ۳ میلیونی را از دست داد و به ۲ میلیون و ۹۷۴ هزار واحد رسید.
یارانه ۱۸ میلیون نفر تا پایان سال حذف می‌شود یارانه ۱۸ میلیون نفر تا پایان سال حذف می‌شود
رئیس مرکز رفاه ایرانیان اعلام کرد یارانه ۸ میلیون نفر از ابتدای سال قطع شده و تا ۵ ماه آینده یارانه ۱۰ میلیون نفر دیگر نیز حذف خواهد شد.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر