کد خبر: ۱۲۵۱
تاریخ انتشار: ۰۲ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۸:۴۸

ارز مسافرتی چند؟

امروز ارز مسافرتی همچون روز گذشته ثبات قیمت داشت و ۱۴ هزار و ۵۰۰ تومان عرضه شد.

src="/files/fa/news/ border-box; margin: 0px 0px 10px; font-family: shabnam-regular; font-size: 13.3333px; text-align: justify; background-color: rgb(255, 255, 255);">به گزارش ایسنا، قیمت ارز که از ابتدای هفته روند کاهشی داشت، دیروز و امروز ثبات تقریبی خود را حفظ کرد و فقط بانک ها نرخ خرید دلار و یورو را اندکی تغییر دادند.

امروز (چهارشنبه) بانک‌ها هر دلار آمریکا را ۱۲ هزار و ۶۲۰ تومان می‌خرند و نرخ خرید هر یورو نیز ۱۴ هزار و ۲۰ تومان اعلام شده است که نسبت به روز گذشته نرخ خرید دلار اندکی کاهش یافته اما نرخ خرید یورو اندکی افزایش دارد.

در صرافی‌های مجاز بانک مرکزی نیز نرخ خرید هر اسکناس دلار ۱۲ هزار و ۸۵۰ تومان و نرخ فروش آن ۱۲ هزار و ۹۵۰ تومان است که نسبت به روز گذشته هیچ تغییری نکرده است.

همچنین این صرافی‌ها هر اسکناس یورو را امروز ۱۴ هزار و ۳۵۰ تومان می‌خرند و به قیمت ۱۴ هزار و ۴۵۰ تومان در اختیار متقاضیان قرار می‌دهند که قیمت این ارز هم ثبات را تجربه کرده است.

ارز مسافرتی نیز که تا سقف هزار یورو به مسافران کشورهای غیرهمسایه ارائه می‌شود با احتساب کارمزد بانک مرکزی و بانک‌ها حدود ۱۴ هزار و ۵۰۰ تومان در اختیار مسافران قرار می‌گیرد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ایران و تاجیکستان به‌دنبال تحقق تجارت ۵۰۰ میلیون دلاری ایران و تاجیکستان به‌دنبال تحقق تجارت ۵۰۰ میلیون دلاری
در جریان مجمع بین‌المللی سرمایه‌گذاری دوشنبه، وزیر اقتصاد ایران از برنامه‌ریزی مشترک تهران و دوشنبه برای دستیابی به سطح تجارت ۵۰۰ میلیون دلاری خبر داد.
یحیی السنوار؛ مغز متفکر «طوفان الاقصی» که بود؟ یحیی السنوار؛ مغز متفکر «طوفان الاقصی» که بود؟
امروز نخستین سالگرد شهادت یحیی السنوار، رهبر ارشد حماس و مغز استراتژی «عملیات طوفان الاقصی» است؛ مردی که نقش‌آفرینی او در صحنه مقاومت، برای همیشه در تاریخ فلسطین ماندگار شد.
روسیه برای آمریکا خط و نشان کشید روسیه برای آمریکا خط و نشان کشید
وزیر خارجه روسیه اعلام کرد مسکو در هیچ شرایطی با واشنگتن علیه پکن ائتلاف نخواهد کرد و استقلال راهبردی خود در روابط با چین را حفظ می‌کند.
چین از نسل جدید تانک بدون سرنشین خود رو نمایی کرد چین از نسل جدید تانک بدون سرنشین خود رو نمایی کرد
ارتش چین با رونمایی از تانک «تایپ ۱۰۰» که مجهز به برجک بدون سرنشین و حفاظت فعال ۳۶۰ درجه است، تعریف جدیدی از جنگ‌های زرهی ارائه کرد.
ماجرای قتل جوان ۲۷ ساله در شرق تهران ماجرای قتل جوان ۲۷ ساله در شرق تهران
جوان ۲۷ ساله‌ای در شرق تهران در جریان اختلاف عاشقانه مقابل مغازه‌ای با ضربه چاقو به گردن کشته شد؛ مظنون اصلی یک پسر ۱۸ ساله دستگیر شد.
اعتراف شوکه‌کننده پدر به قتل دختر ۲۹ ساله در مشهد اعتراف شوکه‌کننده پدر به قتل دختر ۲۹ ساله در مشهد
پدر دختری ۲۹ ساله در مشهد در اعترافات خود گفت پس از درگیری لفظی، با ضربه‌ای به دخترش باعث مرگ او شد و جسد را مثله و در بیابان رها کرد.
زلنسکی: دیدار با ترامپ می‌تواند جنگ را پایان دهد زلنسکی: دیدار با ترامپ می‌تواند جنگ را پایان دهد
رئیس‌جمهور اوکراین اعلام کرد دیدار آتی او با دونالد ترامپ می‌تواند مسیر پایان جنگ با روسیه را هموار کند و دستور کار این نشست شامل مسائل نظامی و اقتصادی است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر