کد خبر: ۱۲۵۰
تاریخ انتشار: ۰۲ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۸:۴۶

تولید پراید و پژو ۴٠۵ سال آینده متوقف می‌شود

قائم مقام معاونت امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: در تلاشیم تا تولیدات خود را با استانداردهای تعیین شده مطابق کنیم و در این مسیر از سال ٩٩ تولید پراید و پژو ۴٠۵ متوقف می‌شود.

src="/files/fa/news/ border-box; margin: 0px 0px 10px; font-family: shabnam-regular; font-size: 13.3333px; text-align: justify; background-color: rgb(255, 255, 255);">به گزارش ایرنا، سید مهدی نیازی در چهل ودومین جلسه کارگروه آلودگی هوا افزود: در خصوص استانداردها برنامه‌ریزی‌های لازم صورت گرفته و متناسب با تحریم‌ها پیش می‌رود، هر چند می‌دانیم که مشکلاتی در این مسیر وجود دارد.

وی اظهار داشت: سال گذشته تصمیم گرفته شد که تولید محصول با استاندارد یورو ۴ یک سال عقب بیفتد اما می‌بینیم که امسال شرایط بدتر است در حالی که ما باید تولید خودرو متناسب با نیاز کشور را داشته باشیم حال اگر شرایط سخت‌تر شود ممکن است در تولید خودرو مشکلاتی به وجود آید.

نیازی گفت: از سوی دیگر تولید سوخت یورو ۵ با مشکل مواجه شده است وقتی خودرو یورو ۵ باشد و با سوخت یورو ۴ کار کند کاتالیست آن بعد از ۱۰ هزار کیلومتر پیمایش از بین می‌رود و این خودرو یورو ۵ نیز ممکن است حتی آلودگی بیشتری داشته باشد.

قائم مقام معاونت امور صنایع وزارت صمت بر ارتقای استانداردهای سوخت همزمان با استاندارد خودروها تاکید و درباره پیش‌فروش خودروهای یورو ۴ گفت: با اقدامات صورت گرفته تا پایان امسال مجوز یورو ۵ این خودروها را خواهیم گرفت.

برچسب ها: پراید پژو 405
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
چین در آسیا: قدرت زیاد، اعتماد کم و چالش‌های پیش رو چین در آسیا: قدرت زیاد، اعتماد کم و چالش‌های پیش رو
با رشد اقتصادی، ملی‌گرایی و تنش‌های منطقه‌ای، چین با فرصت‌ها و محدودیت‌های سیاسی و اقتصادی در آسیا روبروست و آینده‌اش به تعادل پیچیده‌ای میان کنترل داخلی و روابط بین‌المللی بستگی دارد.
انفجار و آتش‌سوزی گسترده در تاسیسات نفتی ونزوئلا+ فیلم انفجار و آتش‌سوزی گسترده در تاسیسات نفتی ونزوئلا+ فیلم
یک انفجار مهیب در تاسیسات نفتی پتروسدنو در شرق ونزوئلا موجب آتش‌سوزی گسترده شد؛ احتمال سرایت به واحد‌های تولید نفت نیز وجود دارد.
بهای طلای جهانی افزایش یافت بهای طلای جهانی افزایش یافت
قیمت جهانی طلا امروز با رشد ۰.۳ درصدی به ۴۰۹۲ دلار و ۹۸ سنت رسید؛ بازار معاملات آتی آمریکا نیز افزایش ۰.۲ درصدی را تجربه کرد.
ظریف: مردم باید همیشه قطب‌نمای ما باشند ظریف: مردم باید همیشه قطب‌نمای ما باشند
محمدجواد ظریف در مراسم رونمایی از کتاب خاطرات جهانگیری گفت مردم و مدیران سرمایه اصلی ایران هستند و باید همواره قطب‌نمای ما باشند.
عارف: هدف دولت رسیدن به جایگاه اول منطقه‌ای در علم و فناوری است عارف: هدف دولت رسیدن به جایگاه اول منطقه‌ای در علم و فناوری است
معاون اول رئیس جمهور تأکید کرد ارتباطات علمی بین‌المللی و استفاده از نخبگان ایرانی خارج از کشور برای رسیدن به اقتدار علمی حیاتی است.
جهانگیری: شرایط نه جنگ و نه صلح برای اقتصاد بدتر از جنگ است جهانگیری: شرایط نه جنگ و نه صلح برای اقتصاد بدتر از جنگ است
معاون اول دولت روحانی می‌گوید اقتصاد کشور در وضعیت «نه جنگ و نه صلح» با چالش‌هایی جدی مواجه است و اصلاحات اقتصادی ضروری است.
رئیس کمیسیون امنیت ملی: اجرای قانون عفاف و حجاب به تعویق افتاد رئیس کمیسیون امنیت ملی: اجرای قانون عفاف و حجاب به تعویق افتاد
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس اعلام کرد شورای عالی امنیت ملی به دلیل شرایط حساس، اجرای قانون عفاف و حجاب را برای مدتی به تعویق انداخته است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر