کد خبر: ۱۲۴۵۲
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۳

تمسخر دوباره یحیی گل‌محمدی در تلویزیون! + فیلم

یحیی گل محمدی، برای دومین بار در چند ماه اخیر مورد تمسخر مجریان صدا و سیما قرار گرفت. پیش از این نیز در برنامه‌ای که ویژه شب یلدا بود مجریان برنامه در صحبت‌های خود به یحیی گل محمدی حمله کرده بودند.
تمسخر دوباره یحیی گل‌محمدی در تلویزیون! + فیلم

تمسخر دوباره یحیی گل‌محمدی در تلویزیون! + فیلم

مخاطب24- یحیی گل محمدی در دیدار مقابل سپاهان نتوانست در کنفرانس خبری پیش از دیدار با این تیم اصفهانی شرکت کند و همین موضوع باعث شد جمعی از خبرنگاران کنفرانس خبری سرمربی پرسپولیس پس از تقابل با سپاهان را تحریم کنند.

همین موضوع به سوژه یکی از برنامه‌های صدا و سیما تبدیل شده است که برای دومین بار در سال است که این اتفاق برای سرمربی پرسپولیس رخ می‌دهد.

 

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس از اطرافیان خود خواست تا ماجرای صحبت‌های مجری تلویزیونی را ادامه ندهند

روز گذشته در یکی از برنامه‌های تلویزیونی در انتقادبه عدم حضور یحیی گل محمدی درنشست خبری کنایه‌ای به سرمربی پرسپولیس توسط نیما کرمی مجری برنامه زده شد که به مذاق هواداران این تیم خوش نیامد و باعث شد تا انتقادات زیادی به این مجری در فضای مجازی شود.

در این برنامه عکسی از یحیی گل محمدی پخش شد و نیما کرمی در انتقاد به اینکه چرا یحیی گل محمدی به نشست خبری بعد از بازی با سپاهان نرفته عنوان کرد به نظر می‌رسد او مطالبه حمل و نقل عمومی دارد و به همین دلیل در نشست خبری شرکت نکرده است

میزان انتقادات به کرمی به حدی شد که او در صفحه اینستاگرامی خود مجبور به ارائه ویدئویی شد و اعلام کرد منظور خاصی از این صحبت نداشته و ازهواداران پرسپولیس خواست تا سوبرداشت از صحبت هایش نکنند.

 

یحیی گل محمدی که در جریان موضوع قرار می‌گیرد به اطرافیانش در تیم و باشگاه اعلام می‌کند که این موضوع کش پیدا نکند، چون این مجری پرسپولیسی است و منظور خاصی ازاین صحبت نداشته است.

پیش از این هم در شبکه پنجم سیما مصطفی امامی در برنامه‌ای به سرمربی پرسپولیس کنایه نامناسبی زده بود، اما در نهایت با تماس با گل محمدی از او عذرخواهی کرد و گل محمدی هم اعلام کرد که شکایتی از وی ندارد. این مجری هم در صفحه شخصی خود بعد از رفع مشکل نوشت که گل محمدی با او رفتار معلمانه داشته است.

منبع: آنا

 

برچسب ها: یحیی گل‌محمدی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
برگزیده
ترکیب پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام؛ فقط پنج نفر قطعی‌اند! ترکیب پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام؛ فقط پنج نفر قطعی‌اند!
پرسپولیس در حالی به استقبال لیگ بیست‌وپنجم می‌رود که تنها پنج بازیکن جایگاه ثابتی در ترکیب اصلی دارند. وحید هاشمیان با آزمون‌های متعدد در بازی‌های دوستانه، هنوز به ترکیب نهایی نرسیده و رقابت در پست‌های مختلف ادامه دارد؛ نشانه‌ای از چالش‌های تاکتیکی و فرصت‌های تازه برای بازیکنان نیمکت‌نشین.
خداداد عزیزی؛ ستاره تیم ۹۸ و معمار جام دوم تراکتور خداداد عزیزی؛ ستاره تیم ۹۸ و معمار جام دوم تراکتور
خداداد عزیزی، ستاره فراموش‌نشدنی تیم ملی در جام جهانی ۹۸، این‌بار نه با گل تاریخی‌اش، بلکه با حضور مؤثر در کنار زمین، نقش مهمی در قهرمانی دوم تراکتور ایفا کرد. او که بدون عنوان رسمی در کادر فنی، اما با نفوذ و تجربه‌اش در کنار تیم بود، توانست روحیه‌ای تازه به بازیکنان تزریق کند و در لحظه‌های حساس، راهنمایی‌های کلیدی ارائه دهد؛ حضوری که حالا از آن به‌عنوان یکی از عوامل موفقیت تراکتور یاد می‌شود.
رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام
کریستین رومرو، مدافع آرژانتینی تاتنهام، در نخستین تجربه کاپیتانی خود موفق شد جام قهرمانی سوپرجام اروپا را بالای سر ببرد؛ شروعی رؤیایی برای بازیکنی که حالا نه‌تنها ستون دفاعی تیمش، بلکه رهبر جدید آبی‌های لندن است. انتخاب او به‌عنوان کاپیتان، همزمان با فتح جام، لحظه‌ای تاریخی برای باشگاه و هواداران رقم زد
صفحه خبر بالای تصاویر