کد خبر: ۱۲۳۹۷
تاریخ انتشار: ۰۳ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۹:۳۸

حضور بانک دی در رویداد نمایشگاهی مسئله محور سازمان اقتصادی کوثر و شرکت‌های تابعه

غرفه بانک دی در رویداد نمایشگاهی مسئله‌محور سازمان اقتصادی کوثر و شرکت‌های تابعه با تکیه بر اقتصاد دانش‌بنیان برپا شد.
حضور بانک دی در رویداد نمایشگاهی مسئله محور سازمان اقتصادی کوثر و شرکت‌های تابعه

حضور بانک دی در رویداد نمایشگاهی مسئله محور سازمان اقتصادی کوثر و شرکت‌های تابعه

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بانک دی :این رویداد با حضور دکتر سیدامیرحسین قاضی‌زاده‌هاشمی معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، دکتر روح‌الله دهقانی‌فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور و جمعی از مدیران اقتصادی کشور در سالن ۳۸ نمایشگاه بین‌المللی تهران آغاز شد.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در افتتاح این نمایشگاه با ابراز خرسندی از این که نهاد‌های اقتصادی زیرمجموعه این بنیاد فعال هستند، گفت: سازمان اقتصادی کوثر و شرکت‌های تابعه آن بخش‌های مهمی از اقتصاد کشور را در اختیار دارند و به خوبی آن‌ها را مدیریت می‌کنند.

قاضی‌زاده‌هاشمی با بیان این که ایجاد و توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان در مجموعه سازمان اقتصادی کوثر، مورد حمایت بنیاد شهید و امور ایثارگران است، اظهار امیدواری کرد برگزاری این رویداد و رویداد‌های مشابه، به هم‌افزایی و انعقاد قرارداد‌های اقتصادی قابل توجهی منجر شود.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور نیز در این نمایشگاه، با تاکید بر لزوم توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان در کشور، گفت: بنیاد شهید و امور ایثارگران در حوزه اقتصادی، پیش‌قدم شده و فرصت‌های مناسبی را برای حرکت رو به پیشرفت شرکت‌های دانش‌بنیان‌ها ایجاد کرده است.

گفتنی است غرفه بانک دی از ۲ تا ۵ اسفند ماه، پذیرای میهمانان و شرکت‌کنندگان در نمایشگاه است.

 
برچسب ها: بانک دی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
زمان بازی‌های تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶ زمان بازی‌های تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶
طبق برنامه اعلام‌شده، تیم ملی فوتبال ایران نخستین مسابقه خود را برابر نیوزیلند، سپس برابر بلژیک قرار و بعد از آن مقابل مصر قرار خواهد گرفت
زنده از مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶؛ بزرگ‌ترین رویداد تاریخ فوتبال زنده از مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶؛ بزرگ‌ترین رویداد تاریخ فوتبال
قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶ نه تنها مسیر تیم‌ها را مشخص کرد، بلکه آغازگر شور و هیجان بی‌سابقه‌ای در فوتبال جهان شد. با حضور ۴۸ تیم، سه میزبان و ساختار تازه، این رقابت‌ها رکوردشکن خواهد بود و تجربه‌ای بی‌نظیر برای هواداران سراسر جهان رقم خواهد زد.
پرسپولیس استقلال؛ باز هم تساوی پرسپولیس استقلال؛ باز هم تساوی
این تساوی در حالی رقم خورد که برنده این بازی شانس مستقیم صدر جدول بود. البته استقلالی‌ها با همین تساوی هم رده اول را حفظ کردند اما فرصت تعمیق اختلاف با دیگر مدعیان را از دست دادند.
«زوج‌ و فرد» در تهران سراسری شد؛ حتی مجوز طرح هم جلوی جریمه را نمی‌گیرد «زوج‌ و فرد» در تهران سراسری شد؛ حتی مجوز طرح هم جلوی جریمه را نمی‌گیرد
معاون حمل‌ونقل شهرداری تهران اعلام کرد: در روزهای آلودگی شدید هوا، طرح زوج‌وفرد به‌صورت سراسری و از درب منازل اجرا می‌شود.
دوربین‌های پرچمدار جدید چینی ویوو X۳۰۰ پرو دوربین‌های پرچمدار جدید چینی ویوو X۳۰۰ پرو
نتایج بررسی دوربین ویوو X۳۰۰ پرو منتشر شد و دنیای موبایل را شگفت‌زده کرد. این پرچمدار جدید با ترکیب دوربین ۲۰۰ مگاپیکسلی زایس و یک باتری غول‌پیکر، عملاً استاندارد‌های سال ۲۰۲۶ را جابه‌جا کرده است.
ظاهر جدید ستاره پرسپولیس برای بازی دربی ظاهر جدید ستاره پرسپولیس برای بازی دربی
محمد عمری، مهاجم پرسپولیس که این فصل در پست جدید خود در کنار علی علیپور یکی از زوج‌های اصلی خط حمله سرخپوشان را تشکیل داده، با تغییر استایل ظاهری خود آماده نبرد حساس دربی برابر استقلال می‌شود.
پس گرفتن استعفا پژمان بازغی و سام درخشانی پس گرفتن استعفا پژمان بازغی و سام درخشانی
متن استعفای پژمان بازغی و سام درخشانی پس از پذیرفته نشدن کناره‌گیری‌شان حذف شد.
برگزیده
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر