کد خبر: ۱۲۳۸۴
تاریخ انتشار: ۰۳ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۷:۳۲

نظارت فراگیر بر بازار نوروز کیش با همیاری مردم

سازمان منطقه آزاد کیش با به کارگیری ناظران افتخاری، نظارت فراگیر، همه جانبه و نامحسوس بر تمام صنوف جزیره کیش را در دستور کار قرار داده است.
نظارت فراگیر بر بازار نوروز کیش با همیاری مردم

نظارت فراگیر بر بازار نوروز کیش با همیاری مردم

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش :علی امیدی مدیر بازرگانی سازمان منطقه آزاد کیش با اشاره به مصوبات کمیته نظارت بر نرخ کالا و خدمات ستاد نوروزی مبنی بر بهره مندی حوزه‌های نظارتی از ناظران افتخاری و نامحسوس در ایام نوروز، گفت: در راستای اجرای این مصوبه، پس از شناسایی افراد واجد شرایط توسط مدیریت بازرسی و پاسخگویی به شکایات، جلسه توجیهی و آموزشی در مدیریت بازرگانی برگزار و مقرر شد ناظران از اول اسفند با حضور در مراکز تجاری و خدماتی نسبت به اجرای ماموریت‌های خود اقدام کنند.

مدیر بازرگانی سازمان منطقه آزاد کیش با بیان این که با همیاری و همکاری مردم، بازار کیش در ایام نوروز مدیریت و سازماندهی می­ شود؛ افزود: معتقدیم برای گسترش نظارت بر بازار نیازمند کمک و یاری مردم هستیم و در این خصوص از ظرفیت‌های مردمی در قالب ناظران افتخاری بهره‌مند خواهیم شد.

علی امیدی تاکید کرد: در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان، ناظران افتخاری به صورت نامحسوس قیمت اجناس، کالا‌ها و خدمات را رصد و تخلفات واحد‌های صنفی را گزارش می­ کنند و در این میان واحد‌های صنفی جزیره کیش نیز موظف هستند خدماتی از قبیل درج قیمت کالا، داشتن نرخ نامه و ارائه فاکتور خرید را رعایت کنند.

علی امیدی ادامه داد: در هفته منتهی به ۲۸ بهمن، بازرسان اداره نظارت و تنظیم بازار مدیریت بازرگانی ۳۰۳ واحد صنفی فعال در مراکز تجاری و خدماتی را بازدید و طی آن به ۳۴ واحد دارای تخلفات صنفی اعم از عدم درج قیمت کالا و ...، اخطار کتبی ابلاغ کردند.

وی با اشاره به توقف فعالیت ۵ واحد صنفی فاقد مجوز با همکاری پلیس نظارت بر اماکن عمومی تاکید کرد: شهروندان می‌توانند هرگونه نظر، انتقاد و شکایت‌های خود را در مورد تخلف واحد‌های صنفی با سامانه ۱۲۴ در میان بگذارند.

 
آخرین اخبار
اخبار داغ
فوری؛ وقوع زلزله در تهران فوری؛ وقوع زلزله  در تهران
لحظاتی پیش زمین لرزه ای شدید تهران را لرزاند. این زلزله در غرب تهران به وضوح احساس شد
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
چند رسانه ای
کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان
در یکی از مهم‌ترین اکتشافات باستان‌شناسی دهه اخیر ایران، باستان‌شناسان در محوطه «دهتل» واقع در غرب استان هرمزگان موفق به شناسایی مجموعه‌ای پیچیده از ابزار‌های سنگی متعلق به دوران پارینه‌سنگی شدند؛ کشفی که می‌تواند مسیر‌های مهاجرت انسان‌های اولیه از آفریقا به آسیا را بازتعریف کند و جایگاه راهبردی سواحل شمالی خلیج فارس را در این فرآیند تاریخی به تصویر بکشد.
شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است
مجتبی قهرمانی امروز با تسلیت مجدد به خانواده‌های جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس و آرزوی بهبودی مصدومان این حادثه اعلام کرد: دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل پزشکی قانونی استان هرمزگان و فراجا تمام سعی خود را برای تعیین وضعیت مفقودان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس مصروف داشته و با تمام توان و بسیج امکانات برای شناسایی هویت پیکر‌های جان‌باختگان این حادثه تلخ اقدام کرده است.
انفجار در اسکله شهید رجایی انفجار در اسکله شهید رجایی
انفجار بزرگی روز شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در «اسکله شهید رجایی» بندرعباس به وقوع پیوست. هنوز اطلاعات دقیقی درباره علت حادثه و میزان خسارات احتمالی منتشر نشده است.
صفحه خبر بالای تصاویر