کد خبر: ۱۲۳۷
تاریخ انتشار: ۰۱ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۷

شارژ دو ماهه کارت مستمری مددجویان سیل زده

تاکنون مبلغ سه میلیارد و ۴۰۰میلیون تومان به حساب مددجویان آسیب دیده از سیل واریز شده است که در روزهای آتی مبالغ دیگری هم افزوده خواهد شد.
src="/files/fa/news/ border-box; margin: 0px 0px 10px; font-family: dana-regular; font-size: 13px; text-align: justify; background-color: rgb(255, 255, 255);">رییس سازمان بهزیستی کشور در حاشیه بازدید از مناطق آسیب دیده از سیل در استان سیستان و بلوچستان گفت: تاکنون مبلغ سه میلیارد و ۴۰۰میلیون تومان به حساب مددجویان آسیب دیده از سیل واریز شده است که در روزهای آتی مبالغ دیگری هم افزوده خواهد شد.

به گزارش «تابنک» به نقل از ایسنا، قبادی دانا در حاشیه بازدید از مناطق سیل زده استان سیستان و بلوچستان به شهرستان های آسیب دیده از سیل استان اشاره کرد و افزود:بیشترین آسیب سیل به منطقه بلوچستان این استان وارد شده است که شهرستان های چابهار، کنارک، فنوج، دلگان، نیکشهر و قصر قند از این جمله هستند.

وی افزود: بر روی کارت بانکی ۵۵۰۰ خانوار روستایی در این شهرستان ها که مددجوی سازمان بهزیستی هستند، مبلغی معادل دوماه مستمری شارژ شده که از سه میلیون و ۵۰۰هزار ریال تا ۱۰میلیون و ۷۰۰هزار ریال و بر اساس بعد خانوار، تعیین شده است و قابل برداشت است.
دکتر قبادی دانا همچنین از برقراری مستمری برای ۲۷۰۰خانوار پشت نوبت ساکن در مناطق درگیر سیل استان خبر داد و افزود:این خانوارها علاوه بر شارژ شدن مبلغ معادل دوماه مستمری، از دی ماه امسال مشمول دریافت مستمری ماهانه خواهند شد و این در حالی است که ۷۸درصد از این خانوارها در دهک اول درآمدی قرار دارند و از فقیرترین اقشار جامعه محسوب می شوند.
رییس سازمان بهزیستی کشور، همچنین از کمک بلاعوض سازمان بهزیستی به مددجویان سرپرست خانوار که منزل آنها دچار تخریب کامل شده است، خبر داد و افزود: علاوه بر کمک های دولتی و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، مبلغ ۱۵۰میلیون ریال در مناطق روستایی و ۲۰۰میلیون ریال در مناطق شهری از سوی سازمان بهزیستی و به عنوان کمک بلاعوض برای ساخت مسکن مددجویانی که منزلشان به طور کامل تخریب شده است، پرداخت خواهد شد.

به گفته دکتر قبادی دانا بر اساس گزارش های اعلام شده وسایل کمک توانبخشی ۳۰۰ خانوار از مددجویان سازمان بهزیستی، در جریان سیل اخیر از بین رفته است، که در اسرع وقت تامین و جایگزین خواهد شد.

تاسیس مراکز جدید بهزیستی در استان سیستان و بلوچستان

رییس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به تخریب مراکز زیر ساختی بهزیستی در مناطق آسیب دیده از سیل، گفت:با توجه به آسیب دیدگی برخی مراکز بهزیستی استان، در خصوص ساخت یک مرکز شبانه روزی سالمندان در شهرستان چابهار و یک مرکز شبانه روزی بیماران روانی مزمن در شهرستان ایرانشهر، رایزنی و تصمیم هایی اخذ شده است.
وی همچنین به فعالیت های مستمر و شبانه روزی تیم های محب و اورژانس اجتماعی سازمان بهزیستی در مناطق آسیب دیده از سیل اشاره کرد و افزود:این تیم ها متشکل از مددکاران اجتماعی و روانشناسانی است که به صورت داوطلبانه، به مددجویان وافراد آسیب دیده از سیل خدمات حمایتی، روانی و اجتماعی می دهند.
براساس گزارش روابط عمومی سازمان بهزیستی کشور، قبادی دانا در ادامه صحبت هایش خاطر نشان کرد:تا به حال و به طور کلی مبلغ سه میلیارد و ۴۰۰میلیون تومان بر روی کارت بانکی مددجویان آسیب دیده از سیل شارژ شده است که در روزهای آتی مبالغ دیگری هم افزوده خواهد شد.

وی افزود: همچنین اقلام غیر نقدی شامل۲۰۰۰تخته پتو، ۳۰۰۰ قلم پوشاک گرم، ۴۰۰۰ر متر مربع موکت، ۴۲۰عدد چادر، ۴۰۰وسیله گرمایشی، ۷۰۰۰ بسته مواد غذایی، ۲۰ هزار قوطی کنسرو، ۲۰هزار بسته بهداشتی، ۴۰۰۰ بسته پوشینه برای افراد دچارضایعه نخاعی، ۹۰۰عدد فانوس، در حدود ۲۰هزار کیلوگرم برنج، ۳۹۰۰کیلوگرم روغن و همچنین بسته های حاوی گوشت مرغ، قند، خرما، شیرخشک و... در میان عزیزان آسیب دیده از سیل توزیع شده است.

قبادی دانا افزود: مجموع کمک های غیر نقدی توزیع شده در میان افراد آسیب دیده از سیل را مبلغی معادل دو میلیارد و ۴۷۰میلیون تومان برآورد شده است.
وی با اشاره به مشکلاتی که در اثر فقر در این مناطق به وجود آمده است، اظهار امیدواری کرد با کمک و یاری تمامی نهادها، دولت و مردم در زمینه رفع این مشکلات کوشا باشیم.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اینفوگرافیک+ پایان مادورو! روایت تصویری از سقوط رئیس‌جمهور ونزوئلا اینفوگرافیک+ پایان مادورو! روایت تصویری از سقوط رئیس‌جمهور ونزوئلا
اینفوگرافیک اختصاصی مخاطب۲۴، این روایت تصویری، تحولات سیاسی و اقتصادی ونزوئلا را از سال ۲۰۱۳ تا ۲۰۲۶ مرور می‌کند؛ از تورم افسارگسیخته و مهاجرت میلیونی تا عملیات نظامی آمریکا و پایان دوران مادورو
فوری | در طرح جدید کالابرگ ۴ میلیون تومان یارانه به حساب هر خانوار ایرانی واریز می شود فوری | در طرح جدید کالابرگ  ۴ میلیون تومان یارانه به حساب هر خانوار ایرانی واریز می شود
جزئیات طرح جدید یارانه و کالابرگ با هدف نهایی حذف رانت، کاهش نوسان قیمت و رساندن یارانه به مصرف‌کننده واقعی منتشر شد
فوری/ انتشار اولین عکس از مادورو بعد از بازداشت فوری/ انتشار اولین عکس از مادورو بعد از بازداشت
ترامپ تصویری از نیکلاس مادورو در ناو «یو‌اس‌اس ایووجیما» را منتشر کرده است
ترامپ: مادورو و همسر وی را دستگیر و از ونزوئلا خارج کردیم+ عکس ترامپ: مادورو و همسر وی را دستگیر و از ونزوئلا خارج کردیم+ عکس
ایالات متحده آمریکا با موفقیت یک حمله گسترده علیه ونزوئلا و رهبر آن، رئیس‌جمهور نیکلاس مادورو، انجام داده است؛ کسی که به‌همراه همسرش بازداشت شده و از کشور منتقل شده است
زلزله در پرسپولیس؛ تصمیم جنجالی اوسمار، دو خروجی بزرگ! زلزله در پرسپولیس؛ تصمیم جنجالی اوسمار، دو خروجی بزرگ!
نقل‌وانتقالات زمستانی پرسپولیس با یک شوک بزرگ آغاز شد؛ تصمیم نهایی اوسمار ویرا منجر به جدایی رسمی سرژ اوریه و فرشاد احمدزاده شد.
ساخت عکس دختر پدری با هوش مصنوعی برای روز پدر ساخت عکس دختر پدری با هوش مصنوعی برای روز پدر
با هوش مصنوعی می‌توان عکس‌های دختر پدری احساسی و اختصاصی برای روز پدر ساخت. در این مقاله پرامپت پدر و دختری،بهترین روش‌ و نکات مهم را معرفی می‌کنیم.
سخنان پزشکیان درباره دلار که به شدت خبر ساز شد سخنان پزشکیان درباره دلار که به شدت خبر ساز شد
مسعود پزشکیان رییس جمهور در نشست فعالان سیاسی و اجتماعی چهارمحال و بختیاری گفت: ما دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم. او گفت: دلار را به هر کسی می‌دهیم می‌خورد
برگزیده
هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران
کارشناس سازمان هواشناسی، از ورود سامانه بارشی جدید از روز یکشنبه به کشور خبر داد و افزود: با ورود سامانه بارشی، بارش ها تشدید می‌شود و گستره منطقه بارش ها وسیع تر خواهد شد.
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
صفحه خبر بالای تصاویر