کد خبر: ۱۲۳۵۷
تاریخ انتشار: ۰۳ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۹:۲۲

افتتاح ساختمان جدید پلیس فرودگاه کیش

ساختمان جدید پلیس فرودگاه بین المللی کیش با حجم سرمایه گذاری بالغ بر ۱۱۰ میلیارد ریال امروز سه شنبه دوم اسفند به بهره برداری رسید.
افتتاح ساختمان جدید پلیس فرودگاه کیش

افتتاح ساختمان جدید پلیس فرودگاه کیش

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش :ساختمان پلیس فرودگاه کیش که در زمینی به مساحت ۴ هزار و ۵۰۰ متر مربع و زیربنای ۷۵۰ مترمربع در ۲ طبقه بنا شده با حضور سعید پورزادی عضو هیات مدیره و سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش، حجت الاسلام و المسلمین علیرضا بی نیاز امام جمعه کیش، رضا شجیع مشاور و مدیرکل حوزه مدیرعامل، علیرضا ابراهیم پور سرپرست معاونت اقتصادی و سرمایه گذاری، برخی از مدیران سازمان و مسوولان محلی، فرماندهان، نیرو‌های نظامی و انتظامی به بهره برداری رسید.

سردار محسن عقیلی فرمانده پلیس فرودگاه‌های کشور در مراسم افتتاح ساختمان جدید پلیس فرودگاه کیش، گفت: ما این افتخار را داریم که در کنار سایر یگان‌های فراجا در صنعت هوانوردی و در راستای خدمتگزاری به مردم، بخشی از امنیت تردد‌های هوایی و محوطه‌های فرودگاهی را بر عهده داشته باشیم.

وی تصریح کرد: در حال حاضر پلیس فرودگاهی برای ایجاد امنیت، در ۵۹ فرودگاه سطح کشور به انجام ماموریت و مسئولیت‌های محوله مشغول هستند و خداوند را شاکریم که امروز فرودگاه‌های جمهوری اسلامی ایران امن‌ترین فرودگاه‌های جهان هستند و همه امور در کمال ایمنی و امنیت انجام می‌شود.

سردار محسن عقیلی در بخش دیگری از سخنان خود بیان داشت: با تلاش‌های همه مسئولان امنیتی در سطح فرودگاهی کشور، بستری امن برای مسافران، کارمندان فرودگاه و شرکت‌ها نیز فراهم شده است.

عقیلی عنوان کرد: فرودگاه کیش در زمره فرودگاه‌های پر تردد کشور، رتبه سوم را به خود اختصاص داده است وتعامل میان بخشی قابل قبولی نیز برای خدمت رسانی به مردم در این فرودگاه وجود دارد.

وی از مسئولان جزیره به ویژه از رویکرد مثبت سعید پورزادی سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش در اجرای طرح‌های مشابه، همچنین سرهنگ حاجی پور فرمانده پلیس فرودگاه کیش برای حفظ نظم و امنیت قدردانی کرد و گفت: بهره برداری از این ساختمان موجب تقویت سطح خدمتگزاری و منشا خیر و برکات خواهد بود.

عزت اله محمدی مدیرعامل شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه‌های کیش نیز در این مراسم، گفت: همزمان با توسعه پایانه جدید فرودگاه و باند فرودگاهی و با اهتمام ویژه مسولان سازمان منطقه آزاد کیش، ساخت این پروژه در بازه زمانی یک سال به اتمام رسید و امروز شاهد افتتاح آن هسیتم.

 
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
بندری که یوسف را از پدرش ربود بندری که یوسف را از پدرش ربود
پدر یوسف جاویدی، یکی از جان باختگان در حادثه انفجار شهید رجایی در چهلمین روز درگذشت فرزندش، از مسئولین می‌خواهد به بازرسی‌ها و وظایفشان عمل کنند تا داستان «یوسف»‌ها هیچ گاه تکرار نشود.
چگونه خسارت ناشی از حوادث برق را دریافت کنیم چگونه خسارت ناشی از حوادث برق را دریافت کنیم
مدیرکل امور انرژی و مشتریان شرکت توانیر با تشریح روند پرداخت خسارت به مشترکانی که دچار آسیب یا خسارت ناشی از برق شده‌اند، اعلام کرد: حق بیمه‌ای که ماهانه از مشترکان دریافت می‌شود، پشتوانه‌ای برای جبران این خسارت‌هاست و مشترکان می‌توانند با مراجعه به سامانه و ارائه مدارک لازم، خسارت خود را پیگیری کنند.
فیلم+روایت رئیس پلیس آگاهی از نحوه قتل الهه حسین نژاد فیلم+روایت رئیس پلیس آگاهی از نحوه قتل الهه حسین نژاد
قاتل پس از ارتکاب جرم، جسد را به بیابان‌های اطراف فرودگاه منتقل می‌کند تا آثار جنایت را مخفی کند با این حال، اقدامات اطلاعاتی و کارآگاهی پیچیده پلیس در مدت کوتاهی منجر به شناسایی و دستگیری متهم اصلی در شب گذشته شد.
تاج بر سر دختر شایسته تایلند تاج بر سر دختر شایسته تایلند
در حالی‌که نماینده تایلند تاج دختر شایسته جهان را بر سر گذاشت و هند میزبان یکی از پرهزینه‌ترین رویداد‌های سال بود، پشت صحنه رقابت Miss World ۲۰۲۵ با اتهامات تندی از سوی نماینده انگلستان به لرزه افتاد.
خانم ها، افسردگی میانسالی را جدی بگیرید خانم ها، افسردگی میانسالی را جدی بگیرید
افسردگی در میانسالی مشکلی شایع و قابل درمان است و این افراد باید بدانند که تنها نیستند و لازم نیست در سکوت و تنهایی رنج بکشند.
چرا حوصله کتاب خواندن نداریم؟ چرا حوصله کتاب خواندن نداریم؟
در دنیای پرهیاهوی امروز، بی‌حوصلگی برای مطالعه به پدیده‌ای فراگیر تبدیل شده و ذهن انسان معاصر را از تمرکز و تفکر عمیق دور کرده است
آنچه درباره هومن سیدی نمی‌دانستید! آنچه درباره هومن سیدی نمی‌دانستید!
هومن سیدی در یک ویدئو درباره خود افشاگری کرد.
چند رسانه ای
کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان
در یکی از مهم‌ترین اکتشافات باستان‌شناسی دهه اخیر ایران، باستان‌شناسان در محوطه «دهتل» واقع در غرب استان هرمزگان موفق به شناسایی مجموعه‌ای پیچیده از ابزار‌های سنگی متعلق به دوران پارینه‌سنگی شدند؛ کشفی که می‌تواند مسیر‌های مهاجرت انسان‌های اولیه از آفریقا به آسیا را بازتعریف کند و جایگاه راهبردی سواحل شمالی خلیج فارس را در این فرآیند تاریخی به تصویر بکشد.
شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است
مجتبی قهرمانی امروز با تسلیت مجدد به خانواده‌های جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس و آرزوی بهبودی مصدومان این حادثه اعلام کرد: دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل پزشکی قانونی استان هرمزگان و فراجا تمام سعی خود را برای تعیین وضعیت مفقودان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس مصروف داشته و با تمام توان و بسیج امکانات برای شناسایی هویت پیکر‌های جان‌باختگان این حادثه تلخ اقدام کرده است.
انفجار در اسکله شهید رجایی انفجار در اسکله شهید رجایی
انفجار بزرگی روز شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در «اسکله شهید رجایی» بندرعباس به وقوع پیوست. هنوز اطلاعات دقیقی درباره علت حادثه و میزان خسارات احتمالی منتشر نشده است.
صفحه خبر بالای تصاویر