کد خبر: ۱۲۳۵۵
تاریخ انتشار: ۰۳ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۹:۱۲

وزیر ارتباطات: ۸۰درصد جامعه تا پایان دولت سیزدهم تحت پوشش فیبرنوری قرار می‌گیرند

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: تا پایان دولت سیزدهم ۸۰ درصد افراد جامعه تحت پوشش فیبر نوری قرار می‌گیرند.
وزیر ارتباطات: ۸۰درصد جامعه تا پایان دولت سیزدهم تحت پوشش فیبرنوری قرار می‌گیرند

وزیر ارتباطات: ۸۰درصد جامعه تا پایان دولت سیزدهم تحت پوشش فیبرنوری قرار می‌گیرند

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران :«عیسی زارع‌پور» در نهمین همایش سالانه بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت اظهار داشت: در همه دنیا دولت‌ها به سمت ارتقا فناوری در حرکت هستند.

وی افزود: در دولت سیزدهم کارگروهی با حضور وزیر اقتصاد، رییس کل بانک مرکزی تشکیل شده تا موانع پیش روی توسعه اقتصادی را برطرف کند و ظرفیت زیادی در دولت برای این امر فراهم شده است.

وزیر ارتباطات با بیان اینکه در دنیا ارتباطات ثابت بر ارتباطات سیار برتری دارد، گفت: در کشور ما ارتباطات ثابت مورد توجه نبوده است و برای این منظور پروژه فیبرنوری منازل و کسب و کار‌ها را تعریف کردیم. اکنون ۲.۵ میلیون خانوار تحت پوشش فیبرنوری قرار دارند و تا پایان دولت سیزدهم ۸۰ درصد افراد جامعه تحت پوشش قرار می‌گیرند.

زارع‌پور ادامه داد: سال آینده پوشش فیبرنوری را به ۱۰ میلیون نفر می‌رسانیم تا همه افراد طعم سرعت‌های بالای اینترنت را بچشند.

وی با بیان اینکه اکنون ۹۰ درصد روستا‌های کشور با جمعیت ۲۰ خانوار به اینترنت دسترسی دارند، گفت: این رقم در ابتدای دولت ۸۰ درصد بود و در ۱۰ تا ۱۱ ماه گذشته امکان دسترسی سه هزار روستا به اینترنت فراهم شد و تا پایان شهریورماه سال آینده تمام روستا‌های بالای ۲۰ خانوار به شبکه اینترنت متصل می‌شوند.

پرتاب یک ماهواره تا پایان سال

وزیر ارتباطات درباره پنجره خدمات هوشمند دولتی نیز گفت: گام نخست در این رابطه سال ۱۴۰۱ برداشته شد و تا کنون ۹۰ درصد دستگاه‌ها به این پنجره متصل شدند و سه هزار خدمت به مردم ارایه می‌شود.

وزیر ارتباطات گفت: در صنعت فضایی نیز پیشرفت‌های خوبی داشتیم. در یک سال گذشته شورای‌عالی فضایی احیا و ۶ ماهواره پرتاب شد و تا پایان سال یک ماهواره دیگر نیز پرتاب می‌شود.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون
عنایت بخشی، ‌ بازیگر قدیمی سینما، تئاتر و تلویزیون در ۸۰ سالگی از دنیا رفت. این بازیگر پیشکسوت که از حدود دو ماه قبل در بیمارستان بستری بود، در ساعات اولیه صبح امروز، یکشنبه ۲۶ بهمن‌ماه از دنیا رفته است.
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
برگزیده
بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط
تصاویر لحظات بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی بخش خبر صدا و سیما مجری تلویزیون گفت: آقای سرکرده پیش‌بینی شما درمورد بارش‌های هفتۀ گذشته درست از آب درنیامد.
موتورسواری بانوان آزاد شد! موتورسواری بانوان آزاد شد!
معاون امور خانواده و زنان ریاست‌جمهوری از نهایی شدن موضوع صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان خبر داد.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
صفحه خبر بالای تصاویر