کد خبر: ۱۲۳۴۸
تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۴۰۱ - ۲۰:۴۵

همراه اول برنده تندیس سیمین جشنواره ملی صنعت سلامت محور شد

همراه اول تندیس سیمین جشنواره ملی «صنعت سلامت محور» را دریافت کرد و بابت مسئولیت‌پذیری و تاب‌آوری سازمانی در دوران کووید ۱۹ و همچنین مسئولیت اجتماعی سازمان در حوزه سلامت مورد تقدیر قرار گرفت.
همراه اول برنده تندیس سیمین جشنواره ملی صنعت سلامت محور شد

همراه اول برنده تندیس سیمین جشنواره ملی صنعت سلامت محور شد

به گزارش مخاطب 24 به نقل از روابط عمومی همراه اول:پنجمین جشنواره ملی صنعت سلامت محور روز دوشنبه یکم اسفند ۱۴۰۱ با حضور شرکت‌های بزرگ صنعتی مسئولیت پذیر در حوزه سلامت کشور در مرکز همایش‌های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد.

این جشنواره که با رویکرد ارتقای سلامت محصولات، خدمات و معرفی برند‌های سلامت محور برگزار شد، به دنبال بهبود نظام سیاست گذاری و برنامه ریزی ارتقای سلامت در سطح کلان کشور بود.

«همراه اول» به عنوان نخستین و بزرگترین اپراتور تلفن همراه توانست در این رویداد که به جد دنبال تعیین جهت در اولویت‌های بنگاه‌های اقتصادی به منظور ارتقای سلامت تولیدات و خدمات بود، «تندیس سیمین سه ستاره» را کسب کند.

همچنین هیات داوران این جشنواره پس از پایش سازمان‌های مسئولیت پذیر و پاسخگو در حوزه سلامت کشور، با اعطای دو تقدیرنامه «مسئولیت پذیری و تاب آوری سازمان در دوران کووید ۱۹ و پاندمی بیماری‌های نوظهور» و «مسئولیت اجتماعی سازمان در حوزه سلامت» به همراه اول بابت اقدامات شایسته و دستاورد‌های موثر این شرکت تقدیر و تجلیل به عمل آورد.

این جشنواره در تلاش است با ایجاد هم افزایی و همکاری بین بخشی میان سازمان‌های متولی حوزه سلامت، جوامع علمی و صنایع تولیدی و خدماتی کشور، نقشی تاثیر‌گذار در ایجاد نگرش، فرهنگ تولید، عرضه و استفاده از محصولات سلامت محور ایفا کند.

از همین رو با شعار «با هم برای ایرانی سالم تر» می‌کوشد تا با همکاری و مشایعت سازمان‌ها و نهاد‌های متولی صنعت سلامت محور نظیر سازمان غذا و دارو، سازمان ملی استاندارد، وزارت صنعت معدن و تجارت، وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، وزارت ورزش و جوانان و وزارت جهاد کشاورزی به طراحی، اجرا و حمایت از اقدامات صورت گرفته در حوزه سلامت بپردازد و سلامت را در مرکز توجه و اولویت سیاست‌ها و برنامه بنگاه‌های اقتصادی قرار دهد.

 
برچسب ها: همراه اول
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
اخراج پرمخاطب‌ترین تیک‌تاکر جهان از آمریکا اخراج پرمخاطب‌ترین تیک‌تاکر جهان از آمریکا
دولت دونالد ترامپ اعلام کرد که خابی لیم، پرمخاطب‌ترین کاربر تیک‌تاک در جهان را به دلیل پایان مهلت ویزایش برای حضور در خاک آمریکا بازداشت کرده است.
فیلم|حادثه دلخراش در میدان اسب‌دوانی منجر به فوت چابک‌سوار در بندر ترکمن فیلم|حادثه دلخراش در میدان اسب‌دوانی منجر به فوت چابک‌سوار در بندر ترکمن
در حین برگزاری رقابت‌های هفته دوم کورس تابستانه اسبدوانی بندرترکمن، یکی از چابکسواران به‌دلیل برخورد با موانع حاشیه میدان، جان خود را از دست داد.
یک ایرانی، گرانترین بازیکن جهان یک ایرانی، گرانترین بازیکن جهان
ستاره کبدی ایران می‌گوید بعد از درخشش در چهار فصل اخیر توانسته عنوان گران‌ترین بازیکن جهان را در اختیار بگیرد.
پرواز با بال‌های بسته بر فراز خلیج فارس پرواز با بال‌های بسته بر فراز خلیج فارس
چندسالی است که بازار خرید و فروش پرنده‌های شکاری و زینتی در ایران و صادرات آن به کشور‌های حاشیه خلیج فارس حسابی گرم شده است و صیادان پول‌های هنگفتی به جیب زده که البته سود بیشتر نصیب دلالانی است که پرندگان را از صیادان خریده و آن را در بازار‌های صادراتی به قیمت دلاری به فروش می‌رسانند.
افشاگری همسر قاتل الهه افشاگری همسر قاتل الهه
همسر سابق متهم به قتل الهه حسین‌نژاد، گذشته تاریک این قاتل را فاش کرد.
تمام باور‌های غلط در مورد درمان کبد چرب تمام باور‌های غلط در مورد درمان کبد چرب
به گفته یک متخصص طب سنتی، از دیرباز در میان عامه مردم، باور‌های طبی و تغذیه‌ای نادرست زیادی شکل گرفته که متاسفانه این عقاید منسوخ تا به امروز هم در حال نشر و پخش است و یکی از گروه‌های فعال در دامن زدن به این تصورات و پندار‌های نادرست، افراد متخصص نمای منتسب به طب سنتی هستند که سبب بروز بدبینی‌هایی در افراد جامعه شده‌اند.
بیست و هشتمین فرزند مرد کرمانی به دنیا آمد بیست و هشتمین فرزند مرد کرمانی به دنیا آمد
مدیرکل ثبت احوال استان کرمان از به دنیا آمدن بیست و هشتمین فرزند یک جانباز کهنوجی خبر داد.
برگزیده
اخراج پرمخاطب‌ترین تیک‌تاکر جهان از آمریکا اخراج پرمخاطب‌ترین تیک‌تاکر جهان از آمریکا
دولت دونالد ترامپ اعلام کرد که خابی لیم، پرمخاطب‌ترین کاربر تیک‌تاک در جهان را به دلیل پایان مهلت ویزایش برای حضور در خاک آمریکا بازداشت کرده است.
چاقی و مادر نشدن خطر ابتلا به سرطان سینه را چند برابر می‌کند چاقی و مادر نشدن خطر ابتلا به سرطان سینه را چند برابر می‌کند
یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که افزایش قابل توجه وزن همراه با تأخیر در مادر شدن یا اصلا مادر نشدن، خطر ابتلا به سرطان سینه در زنان جوان را تقریباً سه برابر می‌کند.
نقض حقوق کودکان در اپلیکیشن‌های محبوب نقض حقوق کودکان در اپلیکیشن‌های محبوب
پدیده کار کودکان در پلتفرم‌های اجتماعی، بازتابی از شکاف میان فناوری‌های نوین و نظام‌های حمایتی سنتی است؛ جایی که کودکان در ظاهر از شهرت، درآمد و توجه بهره‌مندند، اما در واقع، در معرض نوعی از بهره‌کشی پنهان و مستمر قرار دارند.
صفحه خبر بالای تصاویر