کد خبر: ۱۲۳۴۴
تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۷:۲۱

اطلاعیه پیامک‌های مربوط به واریز، برداشت و رمز یکبار مصرف بانک سامان

اطلاعیه پیامک‌های مربوط به واریز، برداشت و رمز یکبار مصرف بانک سامان
اطلاعیه پیامک‌های مربوط به واریز، برداشت و رمز یکبار مصرف بانک سامان

اطلاعیه

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از سامان رسانه :با هدف بهبود کیفیت خدمات رسانی به مشتریان محترم، از این پس پیامک‌های مربوط به واریز، برداشت و رمز یکبار مصرف بانک سامان علاوه بر سرشماره ۰۹۹۹۹۲۰۰۰۰ از سرشماره ۲۰۰۰۰ نیز ارسال خواهد شد. مشتریان محترم لازم است ضمن توجه به سرشماره پیامک‌های ارسال شده از سوی بانک سامان، نسبت به پیامک‌های جعلی که از سرشماره‌های دیگر ارسال می‌شود، هوشیار باشند.

 
برچسب ها: بانک سامان
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
عراقچی: طرف مقابل باید به راه حل برد-برد در مذاکرات معتقد باشد عراقچی: طرف مقابل باید به راه حل برد-برد در مذاکرات معتقد باشد
وزیر امور خارجه گفت: حمله اخیر به تأسیسات ما اثبات کرد که راه‌حل نظامی برای برخورد با برنامه هسته‌ای ایران وجود ندارد. تنها یک راه‌حل دیپلماتیک و مذاکره‌شده می‌تواند مؤثر باشد، و تحقق آن تنها زمانی ممکن است که آنها جاه‌طلبی‌های نظامی خود را کنار بگذارند و خساراتی را که به ما وارد کرده‌اند جبران کنند. آنگاه ما آماده مشارکت در مذاکرات خواهیم بود.
وکیل تتلو پاسخ ادعای خواهر تتلو را داد وکیل تتلو پاسخ ادعای خواهر تتلو را داد
وکیل تتلو درباره ارسال حکم موکلش به اجرای احکام توضیحاتی ارائه کرد و گفت: پرونده به اجرای احکام ارسال شده است، اما برای اجرای حکم نیست.
کیانوش رستمی برای کدام کشور وزنه برداری می‌کند؟ کیانوش رستمی برای کدام کشور وزنه برداری می‌کند؟
کیانوش رستمی در مسابقات وزنه‌برداری قهرمانی جهان در نروژ برای کشور کوزوو وزنه خواهد زد.
خانم‌های چاق حتما بخوانند! خانم‌های چاق حتما بخوانند!
متخصصان هشدار داده‌اند زنانی که چربی اضافه زیادی دارند، یک‌سوم بیشتر از همتایان لاغرتر خود در معرض ابتلا به سرطان پستان هستند.
ادعای جدید خواهر تتلو! ادعای جدید خواهر تتلو!
طبق استوری خواهر تتلو، پرونده وی برای اجرای حکم رفته و احتمالاً به زودی اعدام می‌شود.
افزایش ۲۰ درصدی مستمری بازنشستگان افزایش ۲۰ درصدی مستمری بازنشستگان
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر از افزایش ۲۰ درصدی مستمری بازنشستگان این صندوق خبر داد و گفت: همزمان با مستمری تیرماه، معوقات سه ماه فصل بهار امسال پرداخت شد.
جنتی در شورای نگهبان دبیر ماند جنتی در شورای نگهبان دبیر ماند
«برای یک سال دیگر آیت‌الله احمد جنتی دبیر، دکتر سیامک ره‌پیک قائم‌مقام دبیر و دکتر هادی طحان‌نظیف سخنگوی شورای نگهبان خواهند بود.»
برگزیده
افزایش ۲۰ درصدی مستمری بازنشستگان افزایش ۲۰ درصدی مستمری بازنشستگان
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر از افزایش ۲۰ درصدی مستمری بازنشستگان این صندوق خبر داد و گفت: همزمان با مستمری تیرماه، معوقات سه ماه فصل بهار امسال پرداخت شد.
چرخش ۱۸ همت پول اشخاص خارجی در بورس تهران چرخش ۱۸ همت پول اشخاص خارجی در بورس تهران
طبق گزارش سازمان بورس حدود ۱۸ همت سرمایه اشخاص خارجی در بورس تهران ثبت شده است.
بانک‌ها چطور در جنگ ۱۲ روزه از حملات سایبری در امان ماندند؟ بانک‌ها چطور در جنگ ۱۲ روزه از حملات سایبری در امان ماندند؟
شبکه پرداخت، ستون حیاتی اقتصاد دیجیتال است و در وضعیت جنگی، لایه بانکیِ این شبکه عملاً خط مقدم نبرد اقتصادی محسوب می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر