کد خبر: ۱۲۳۱۶
تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۷

ملاقات ۳۰ نفر از شخصیت‌های برجسته با علی دایی

گروهی از شخصیت‌های برجسته، بزرگان و شایستگان آذری‌زبان (عموما) و شخصیت‌های بزرگوار از استان اردبیل به دیدار علی دایی رفتند و از او دلجویی کردند.
ملاقات ۳۰ نفر از شخصیت‌های برجسته با علی دایی

ملاقات ۳۰ نفر از شخصیت‌های برجسته با علی دایی

مخاطب ۲۴:الیاس حضرتی در یادداشتی با عنوان «حل مسائل و کاهش فاصله‌ها» در روزنامه اعتماد نوشت: جوامع مختلف جدا از گزاره‌های جدید و نوین برای ثبات و پیشرفت‌شان به رسوم و سنت‌های ریشه‌دار و قوام‌یافته هم نیاز دارند. یکی از سنت‌های حسنه در جامعه ایرانی که طی قرن‌ها و دهه‌های مستمر در ناخودآگاه جمعی ایرانیان ریشه دوانده، سینه به سینه از نسلی به نسل دیگر منتقل شده و بسیاری از مشکلات جامعه ایرانی را حل‌وفصل کرده، توانایی حل مشکلات، نارسایی‌ها و اختلافات از طریق ریش‌سفیدان و افراد معتمد است.

منظور از ریش سفیدان، افراد دلسوز، علاقه‌مند و معتمدی هستند که جایگاهی بین طرفین دعوا‌ها دارند و همواره بر اساس مسوولیت اجتماعی که بر دوش خود احساس می‌کنند در بزنگاه‌ها، وارد عمل می‌شوند و بر زخم‌های اختلافات، دوری‌ها، جدایی‌ها و دوقطبی‌ها مرهم می‌نهند. بر این اساس است که اختلافات میان دو قوم، دو قبیله، دو خانواده و حتی مشکلات میان حکومت‌ها با مردم یا حکومت‌ها با بخشی از جامعه حل‌وفصل می‌شدند. با نگاهی به کارنامه این افراد دلسوز و معتمد متوجه می‌شویم که اتفاقا این افراد اغلب در دستیابی به اهداف دوستانه خود موفق می‌شدند. چرا که این افراد به جز دلسوزی، علاقه‌مندی برای حل مسائل و رفع گلایه‌ها و... هدفی نداشتند.

اما متاسفانه مدت‌هاست که در فضای گرم جامعه ایرانی، نوع خاصی از سردی، بی‌تفاوتی و بی عاطفگی مشاهده می‌شود. اغلب اقشار جامعه ایرانی نسبت به مشکلات یکدیگر، مطالبات اقوام و فامیل، درخواست‌های همسایگان و... دچار بی‌تفاوتی هستند. این مشکلات زمانی جدی‌تر می‌شود که دامنه بی‌تفاوتی به مسائل و معضلات کشور و مملکت می‌رسد. هفته قبل آقای احد قضایی سفیر اسبق ایران در جمهوری آذربایجان و نماینده اسبق مردم اردبیل در مجلس و یکی از شخصیت‌های دلسوز و علاقه‌مند کشور با من تماس گرفت و اعلام کرد که قصد دارد جمعی را به جهت احوالپرسی، استمالت و اظهار همدردی با جناب آقای علی دایی تشکیل دهند و زمینه دیداری را فراهم کنند.

از این برنامه استقبال کرده و ایشان را تشویق کردم که هرچه سریع‌تر زمینه این کار خیر و شیرین را فراهم سازد. واقع آن است که مدت‌هاست به دنبال یافتن راهکار‌هایی هستم که زمینه رفع دلخوری‌ها و دوری‌ها در جامعه ایرانی را فراهم سازد. اگر بین هنرمندان با هم اختلافی هست، اگر بین تئاتری‌ها باهم، بین احزاب سیاسی باهم، میان احزاب سیاسی و مهم‌تر از همه اگر میان مردم و حکومت نقار و شکافی به وجود آمده است، چگونه می‌توان این شکاف‌ها را کاهش داد، زخم‌ها را ترمیم کرد و فاصله‌ها را از میان برد؟

بر این اساس روز دوشنبه در جمع گروهی از شخصیت‌های برجسته، بزرگان و شایستگان آذری‌زبان (عموما) و شخصیت‌های بزرگوار از استان اردبیل (خصوصا) اعم از مقامات سابق اجرایی، تقنینی، ورزشی، سیاسی و اجتماعی، فرهنگی و... گروهی ۳۰نفره را تشکیل داده و با جناب علی دایی دیدار کردیم. در این دیدار صحبت‌های مفصل و اظهار همدردی با ایشان صورت گرفت.

نباید فراموش کرد که علی دایی به نوعی پرچم ایران و شخصیت مطرح کشور است. در بسیاری از نقاط جهان ممکن است ایران را از منظر جغرافیایی نشناسند، اما علی دایی را می‌شناسند و به همین دلیل ایران را دوست می‌دارند، ایرانی‌ها را در آغوش می‌کشند و خاطرات مشترکی می‌سازند. دایی شخصیتی نیست که به راحتی بتوان از آن عبور کرد. اگر مشکلی میان دو طرف وجود دارد باید از طریق برنامه‌ریزی جمعی این فاصله‌ها، دلخوری‌ها و دوری‌ها جبران شود. تلاش ما این است که پایه‌گذار سنت حسنه‌ای شویم که در ادامه گسترش یابد و باعث حل مشکلات شود. بدون تردید سوءتفاهم‌های ایجاد شده در همه سطوح قابل رفع است و هر کدام از افراد حاضر در این جلسه کاری از دست‌شان بر بیاید با برنامه‌ریزی جمعی انجام خواهند داد تا گرهی از هزار توی مشکلی باز شود. امیدواریم سایر افراد، جریانات و شخصیت‌ها نیز وارد میدان حل مشکلات شوند و فاصله‌ها را کاهش بدهند.

برچسب ها: علی دایی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
داریوش از اهواز
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۵۴ - ۱۴۰۱/۱۲/۰۳
0
0
comments icon احسنت به این حرکت زیبا و پسندیده علی دایی باعث افتخار کشورمان هستش
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جنیفر لارنس و افسردگی پس از زایمان جنیفر لارنس و افسردگی پس از زایمان
جنیفر لارنس در نشست خبری فیلم تازه‌اش در جشنواره کن، با صداقتی بی‌پرده از تجربه شخصی‌اش با مادری و افسردگی پس از زایمان گفت؛ احساسی عمیق از انزوا که به گفته خودش، «شبیه زندگی در سیاره‌ای دیگر» است.
شکار جدید قرمزها! شکار جدید قرمزها!
باشگاه پرسپولیس در ادامه روند سریع نقل و انتقالاتی خود، امشب هم از یک خرید جدید رونمایی خواهد کرد.
اعجوبه ۲۲ ساله‌ای که همه به دنبالش هستند! اعجوبه ۲۲ ساله‌ای که همه به دنبالش هستند!
باشگاه استقلال هم به صف مشتریان جذب محمدمهدی زارع، مدافع جوان گل‌گهر اضافه شد
کارتال حسابی آب و جارو کرد پرسپولیس را! کارتال حسابی آب و جارو کرد پرسپولیس را!
با تصمیم کادر فنی پرسپولیس، امروز نام چهار بازیکن در فهرست خروجی این تیم قرار گرفت.
برهنگی ممنوع برهنگی ممنوع
با تصمیمی که دیروقت اعلام شد، برگزارکنندگان جشنواره فیلم کن ممنوعیت رسمی برهنگی و لباس‌های حجیم را در این مراسم اعلام کردند.
خط‌ونشان کشیدن بابک زنجانی برای خواستگاران سایپا خط‌ونشان کشیدن بابک زنجانی برای خواستگاران سایپا
۲ میلیارد بدهی زنجانی به شرکت نفت بر اساس اعلام رسمی قوه قضائیه تسویه شده و سرمایه او که تا دم اعدام هم رفت، بر سر جای خود باقی ماند. اگر رقم ۳ میلیارد دلار باقی مانده اموال زنجانی درست باشد، او با قیمت دلار ۸۰هزار تومانی، باید حدود ۲۴۰ همت سرمایه داشته باشد. اگر این سرمایه بیش از ۳ میلیارد دلار نباشد.
تاج: در هر استان یک افسر حفاظت از کودکان انتخاب خواهیم کرد! تاج: در هر استان یک افسر حفاظت از کودکان انتخاب خواهیم کرد!
رئیس فدراسیون فوتبال از عملکرد سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان ابراز رضایت کرد و گفت این مربی به کار خود در این تیم ادامه خواهد داد.
برگزیده
شکار جدید قرمزها! شکار جدید قرمزها!
باشگاه پرسپولیس در ادامه روند سریع نقل و انتقالاتی خود، امشب هم از یک خرید جدید رونمایی خواهد کرد.
فصل تمام شد؛ حواشی بیرانوند نه! فصل تمام شد؛ حواشی بیرانوند نه!
فصل تمام شد، اما حواشی علیرضا بیرانوند تمام نشد. به جرات می‌توان گفت کشدارترین حاشیه مسابقات لیگ بیست‌وچهارم مربوط به دروازه‌بان شماره یک تیم ملی بود.
اعجوبه ۲۲ ساله‌ای که همه به دنبالش هستند! اعجوبه ۲۲ ساله‌ای که همه به دنبالش هستند!
باشگاه استقلال هم به صف مشتریان جذب محمدمهدی زارع، مدافع جوان گل‌گهر اضافه شد
صفحه خبر بالای تصاویر