کد خبر: ۱۲۲۸۰
تاریخ انتشار: ۰۱ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۸:۴۴

مراسم تکریم رئیس سابق اداره کل مدیریت ریسک بانک توسعه تعاون برگزار شد

مراسم تکریم از زحمات و فعالیت‌های مصطفی منتظری مقدم رئیس سابق اداره کل مدیریت ریسک با حضور مدیر عامل و اعضای هیات مدیره و معاونان مدیر عامل برگزار شد.
مراسم تکریم رئیس سابق اداره کل مدیریت ریسک بانک توسعه تعاون برگزار شد

مراسم تکریم رئیس سابق اداره کل مدیریت ریسک بانک توسعه تعاون برگزار شد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون؛محمد شیخ حسینی مدیر عامل بانک توسعه تعاون در این مراسم ضمن تقدیر و تشکر از زحمات منتظری مقدم، وی را فردی مدبر، متعهد، متخصص و دلسوز دانست و افزود: اداره کل مدیریت ریسک یکی از ارکان با ارزش و مهم در شبکه بانکی است که منتظری مقدم توانست با وجود توانایی‌های خود تاثیر اثربخش و فعال را از خود به جا بگذارد.
مدیر عامل بانک توسعه تعاون گفت:نگاه مدیران ارشد بانکی به نیرو‌های متخصص و متعهد بانک برای تصدی پست‌های کلیدی و حساس در شبکه بانکی بیان گر آن است که بانک توسعه تعاون توانسته به آن میزان از بلوغ و پیشرفت برسد که همکاران ما در این پست‌های به کار گرفته شوند و همین این امر باعث خوشحالی و سرافرازی مجموعه بانک توسعه تعاون می‌باشد.
سید باقر فتاحی رئیس هیات مدیره بانک توسعه تعاون با اشاره به سوابقی خدمتی منتظری مقدم افزود: یکی از دغدغه‌های مهم وی طراحی محصولات بانک بر پایه حفظ حدود و شرعیات بوده است از این رو همواره در جلسات تخصصی و کمیته‌های اعتباری حضوری فعال و موثر داشت.
در ادامه این مراسم محمد جعفر ایرانی عضوهیات مدیره بانک توسعه تعاون نیز گفت: منتظری مقدم با صداقت و عدم خود سانسوری در جلسات حضوری مفید داشت که همواره به دنبال راه حل‌های کار گشا و کارشناسی بود.
سعید معادی معاون مدیرعامل در امور استان‌ها و بازاریابی، محمد ذوالفقاری معاون مدیرعامل در امور مالی و پشتیبانی، حسن شریفی معاون مدیرعامل در امور عملیات بانکی و محمد مهدی احمدی معاون مدیرعامل در امور حقوقی و نظارت در این مراسم از زحمات و تلاش‌های منتظری مقدم تقدیر کردند.
مصطفی منتظری مقدم رئیس سابق اداره کل مدیریت ریسک ضمن تشکر و قدردانی از مدیر عامل و اعضای هیات مدیره و نیز معاونین مدیر عامل، خود را فرزند و عضوی از مجموعه بانک توسعه تعاون دانست که در هر پست و مقامی که باشد از هر گونه تلاش برای رسیدن بانک به اهداف بلند آن فرو گذار نکند.
گفتنی است سید احسان خاندوزی وزیر امور اقتصاد و دارایی دی ماه سال جاری طی حکمی مصطفی منتظری مقدم را به سمت هیات نظار بانک مرکزی منصوب کرد که یکی از ارکان مهم بانک مرکزی می‌باشد که از وظایف این هیات، حسابرسی صورت‌های مالی بانک و تهیه گزارش‌های مربوط، رسیدگی به دارایی‌ها و بدهی‌های بانک مرکزی حداقل هر سه ماه یک بار و تهیه گزارش تغییرات، تهیه گزارش‌های ادواری و موردی در رابطه با عملکرد بانک مرکزی از لحاظ انطباق با قوانین و مقررات و تفریغ بودجه بانک مرکزی اشاره کرد.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اختلال گسترده در پروازهای فرودگاه مونیخ اختلال گسترده در پروازهای فرودگاه مونیخ
رسانه‌های آلمان گزارش دادند پروازهای فرودگاه مونیخ به دنبال مشاهده یک پهپاد ناشناس به حالت تعلیق درآمد و این اتفاق باعث لغو دست‌کم ۲۰ پرواز و بروز اختلال گسترده در برنامه سفرها شد.
فوری؛ وقوع زلزله در تهران فوری؛ وقوع زلزله  در تهران
لحظاتی پیش زمین لرزه ای شدید تهران را لرزاند. این زلزله در غرب تهران به وضوح احساس شد
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر