کد خبر: ۱۲۲۷
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۸ - ۲۰:۱۴

رئیس بنیاد مستضعفان: اگر مانعی نباشد دور از دسترس نیست که نیمه دوم سال آینده پلاسکو ساخته شود

رئیس بنیاد مستضعفان گفت: خواهشمندم با هر بحثی مانع ساخت پلاسکو نشویم، بگذارید کارمان را کنیم، اگر به خاطر پارکینگ و عوارض نیز بحثی است، مانع ساخت نشویم و این بحثها را با مذاکره حل کنیم.

به گزارش تسنیم؛ پرویز فتاح امشب در مراسم بزرگداشت حادثه پلاسکو اظهار کرد: من فرزند جبهه هستم، تمام جوانی ما در دفاع‌مقدس گذشت، هم در ایران و هم خارج از ایران در جبهه‌ها بودم و با افتخار می‌گویم همرزم شهید سردار سلیمانی هستم.

رئیس بنیاد مستضعفان تصریح کرد: ما در جبهه، صحنه‌های بسیار سختی دیدیم اما سعی می‌کردیم مقاوم باشیم، بسیاری اوقات در جبهه تا مرز رفتن، پیش رفتیم، باید نگاهمان به زندگی عوض شود و خوش به حال فردی که با نفس زکیه از این دنیا رود.

وی با بیان اینکه نفس زکیه شهید سلیمانی باعث جای گرفتن وی در دل مردم شد، گفت: حادثه پلاسکو دلهای مردم را آتش زد، جان دادن در راه ایران کم است، باید در راه این مردم جا‌نها دهیم.

این مقام مسئول افزود: باید هر کاری که لازم است برای خانواده شهدای آتش‌نشان انجام داد، پلاسکو اکنون در حال ساخته شدن است، با افتخار می‌گویم پلاسکو را می‌سازم و منتی بر کسی نمی‌گذاریم.

فتاح تصریح کرد: آن زمان که میدان داغ بود همه ترحم می‌کردند اکنون که فضا سرد شده، همه مطالبه می‌کنند، باید سهم خود را ایفا کنیم، ما پلاسکو را می‌سازیم چون افتخار شهر و تهران است.

رئیس بنیاد مستضعفان خاطرنشان کرد: روزی نیست که ساخت پلاسکو را پیگیری نکنم، می‌خواهیم کار ساخت پلاسکو را تمام کنیم، از شهرداری می‌خواهم بیشتر به ما کمک کند، راه را به هر بهانه کند نکنند، بنده این بهانه‌ها را از بنیاد گرفته‌ام.

وی ادامه داد: می‌خواهم بگویم کار از نظر عمرانی آن‌قدر بزرگ نیست اما حساس شده است، باید به دنیا نشان دهیم که می‌توانیم، خواهشمندم با هر بحثی مانع ساخت پلاسکو نشوید، بگذارید کارمان را کنیم، اگر به خاطر پارکینگ و عوارض نیز بحثی است، مانع ساخت نشویم و این بحثها را با مذاکره حل کنیم. به غیر از کسبه و خانواده شهدا مردم نیز مطالبه می‌کنند

فتاح عنوان کرد: در طبقه همکف و ورودی می‌خواهیم برای شهدای آتش‌نشانان یادبودی طراحی کنیم و این را به خانواده شهدای آتش‌نشان قول دادم، سعی می‌کنیم از نظر یادمان کم نگذاریم، اگر مانعی نباشد دور از دسترس نیست که نیمه دوم سال آینده پلاسکو ساخته شود.

این مقام مسئول بیان کرد: باید تمام ضوابط برای ساخت پلاسکو رعایت شود، این رعایت ضوابط یعنی اینکه مقداری زیربنا کوچک می‌شود، ما زمین را کوچک نکردیم، از اکنون نقشه‌های ما مشخص است.

رئیس بنیاد مستضعفان متذکر شد: ما در مقابل مردم و کسبه مسئولیم، پول همان جایی هزینه می‌شود که باید شود، به تولید کمک می‌کنیم، عهدی با مردم داریم و آن این است که راه شهید سلیمانی را برویم و حتماً این راه را می‌رویم و با افتخار جانمان را برای این نظام و مردم می‌دهیم.

برچسب ها: بنیاد مستضعفان
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد
اسطوره پرورش اندام جهان در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بستری شد.
اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟ اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟
لایحه ساختار، وظایف و اختیارات سازمان ملی مهاجرت در حالی اسفندسال گذشته در مجلس اعلام وصول شد که پس از حمله رژیم صهیونیستی به کشورمان، دولت و مجلس بیش از گذشته نسبت به ساماندهی اتباع بیگانه اصرار دارند.
برگزیده
آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید
با افزایش خروجی سد زاینده‌رود از دو روز پیش هم اکنون آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید و نبض زندگی در دیار نصف جهان تپیدن گرفت.
مسافران پرواز‌های هوایی مبالغ خود را پس گرفتند؟ مسافران پرواز‌های هوایی مبالغ خود را پس گرفتند؟
جنگ ۱۲ روزه میان ایران و اسرائیل نه‌تنها تحولات ژئوپلیتیکی و امنیتی گسترده‌ای در پی داشت، بلکه روند روزمره و اقتصاد کشور و مردم را به صورت جدی به خطر انداخت.
هوای پایتخت برای گروه‌های حساس ناسالم شد هوای پایتخت برای گروه‌های حساس ناسالم شد
بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون (۱۲ تیر) در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس است.
صفحه خبر بالای تصاویر