کد خبر: ۱۲۲۵۰
تاریخ انتشار: ۰۱ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۳

براى نخستین بار در کشور انجام می‌شود: انتشار اوراق مرابحه ارزی از سوی بانک ملت برای تامین مالی پالایشگاه بیدبلند

براى نخستین بار در کشور، بانک ملت با هدف تامین مالى پالایشگاه گاز بیدبلند، نسبت به انتشار و عرضه اوراق مرابحه ارزى اقدام می‌کند.
براى نخستین بار در کشور انجام می‌شود: انتشار اوراق مرابحه ارزی از سوی بانک ملت برای تامین مالی پالایشگاه بیدبلند

براى نخستین بار در کشور انجام می‌شود: انتشار اوراق مرابحه ارزی از سوی بانک ملت برای تامین مالی پالایشگاه بیدبلند

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بانک ملت:در حاشیه چهارمین نمایشگاه حمایت از تولید داخل، تفاهمنامه اجراى عملیات تامین مالى پالایشگاه گاز بیدبلند از طریق عرضه اوراق مرابحه ارزى با حضور دکتر عبدالعلی على عسگرى مدیرعامل هلدینگ پتروشیمى خلیج فارس، رضا دولت آبادى مدیرعامل بانک ملت و مهندس امین نژاد مدیرعامل پالایشگاه گاز بیدبلند به امضا رسید.
رضا دولت آبادى، مدیرعامل بانک ملت در مراسم امضای این تفاهمنامه اعلام کرد که ٢٠٠ میلیون یورو اوراق مشارکت ارزى براى تامین مالى پروژه جمع آورى گازهاى مشعل ازسوی پالایشگاه بیدبلند، عرضه خواهد شد.
دکتر على عسگرى مدیرعامل هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس هم در سخنانی، جذب و به کارگیرى منابع ارزى خارجى را برای تامین مالی پالایشگاه بیدبلند، ابتکار عمل خوبى از سوى بانک ملت خواند.
مهندس امین نژاد، مدیرعامل پالایشگاه گاز بیدبلند هم با قدردانی از دست اندرکاران بانک ملت تاکید کرد که این مدل، یک مدل جدید برای تامین مالى سریع در راستای خرید تجهیزات ایرانى محسوب می‌شود.

 
برچسب ها: بانک ملت
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
عکس‌های نوروزی ۱۴۰۴ را به سبک استودیو جیبلی بسازید عکس‌های نوروزی ۱۴۰۴ را به سبک استودیو جیبلی بسازید
ساخت عکس به سبک استودیو جیبلی این روز‌ها به یکی از جذاب‌ترین ترند‌های دنیای دیجیتال تبدیل شده است. ترکیب جادوی انیمه‌های میازاکی با هوش مصنوعی مدرن، تجربه‌ای بی‌نظیر از هنر، تخیل و تکنولوژی را برای کاربران فراهم می‌کند.
عراقچی: نیت ما رسیدن به یک توافق منصفانه و شرافتمندانه از موضع برابر است عراقچی: نیت ما رسیدن به یک توافق منصفانه و شرافتمندانه از موضع برابر است
عراقچی وزیر امور خارجه گفت: نیت ما رسیدن به یک توافق منصفانه و شرافتمندانه از موضع برابر است. اگر طرف مقابل هم از همین موضع وارد شده باشد ان‌شالله شانسی برای یک تفاهم اولیه که منجر به یک مسیر مذاکراتی شود وجود خواهد داشت.
بازگشت مسی به بارسلونا منتفی شد بازگشت مسی به بارسلونا منتفی شد
اتلتیک خبر داد لیونل مسی در آستانه تمدید قراردادش با باشگاه اینترمیامی است.
پیغام مهاجم جنجالی سرخ پوشان به یک پرسپولیسی پیغام مهاجم جنجالی سرخ پوشان به یک پرسپولیسی
مهاجم جنجالی سرخ پوشان به یک پرسپولیسی پیغام داد.
شرط رونالدو برای تمدید قرارداد با النصر چیست؟ شرط رونالدو برای تمدید قرارداد با النصر چیست؟
کریستیانو رونالدو برای ماندن در النصر از مدیریت باشگاه خواسته است که تیمی قدرتمند را برای فصل آینده تشکیل بدهد.
سقوط بی سابقه در ثروت ایلان ماسک سقوط بی سابقه در ثروت ایلان ماسک
آخرین داده‌ها نشان می‌دهد که مدیرعامل شرکت‌های تسلا، اسپیس‌ایکس و ایکس (توییتر سابق)، در یک سقوط بی‌سابقه، ۱۲۱ میلیارد دلار از ثروت خود را در سال ۲۰۲۵ از دست داده است.
خوشحالی طارمی از بازگشت به تمرینات اینتر خوشحالی طارمی از بازگشت به تمرینات اینتر
مهاجم تیم ملی فوتبال ایران به بازگشت خود به تمرینات اینتر ایتالیا واکنش نشان داد.
برگزیده
رقم دقیق متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد رقم دقیق متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد
علی دهقان کیا، رئیس کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی تهران جزئیات مربوط به رقم دقیق متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی را تشریح کرد.
سقوط بی سابقه در ثروت ایلان ماسک سقوط بی سابقه در ثروت ایلان ماسک
آخرین داده‌ها نشان می‌دهد که مدیرعامل شرکت‌های تسلا، اسپیس‌ایکس و ایکس (توییتر سابق)، در یک سقوط بی‌سابقه، ۱۲۱ میلیارد دلار از ثروت خود را در سال ۲۰۲۵ از دست داده است.
۶ راه تأمین مالی برای دانش بنیان‌ها طراحی شد ۶ راه تأمین مالی برای دانش بنیان‌ها طراحی شد
مدیر کل مرکز تأمین مالی معاونت علمی از طراحی ۶ الگوی تأمین مالی شرکت‌های دانش بنیان خبر داد و به تشریح جزییات این برنامه‌ها پرداخت.
صفحه خبر بالای تصاویر