کد خبر: ۱۲۱۸۸
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۷:۳۳
رئیس هیئت‌مدیره بانک تاکید کرد

حمایت بانک صادرات ایران از تأمین مالی ساخت داخل در صنعت پتروشیمی

رئیس هیئت‌مدیره بانک صادرات ایران همزمان با آغاز چهارمین نمایشگاه و همایش تخصصی حمایت از ساخت داخل در صنعت پتروشیمی، پالایش و پتروپالایش در جزیره کیش، بر تخصیص بهینه منابع برای تامین مالی صنایع پیشران و ارزآور کشور تاکید کرد.
حمایت بانک صادرات ایران از تأمین مالی ساخت داخل در صنعت پتروشیمی

حمایت بانک صادرات ایران از تأمین مالی ساخت داخل در صنعت پتروشیمی

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط‌عمومی بانک صادرات ایران :یاسر مرادی همزمان با مشارکت بانک صادرات ایران در چهارمین نمایشگاه و همایش تخصصی حمایت از ساخت داخل در صنعت پتروشیمی، پالایش و پتروپالایش جزیره کیش در بازدید از شعب بانک در این جزیره، صنعت پتروشیمی را صنعت پیشران، ارزآور و راهبردی کشور عنوان کرد و بر آمادگی بانک صادرات ایران برای حمایت گسترده با استفاده از قابلیت‌های نوین بانک تاکید کرد.

وی در جریان این بازدید‌ها که با حضور معاونان بانک و مدیران ستادی، منطقه‌ای و استانی بانک صادرات ایران انجام گرفت، ارائه خدمات ویژه بانکداری به مردم و فعالان اقتصادی منطقه را نیز مورد تاکید قرار داد و بر ارائه خدمات نوین بانک به ویژه آگاهی‌بخشی در خصوص کارکرد چکنو (چک امن دیجیتال بانک صادرات ایران) در تسهیل نقل و انتقالات پولی تاکید کرد.

مرادی بهبود شاخص‌های عملیاتی از جمله وصول مطالبات و جذب منابع در کنار توسعه زیرساخت‌های بانکداری الکترونیک و تحول دیجیتال را عامل مهمی برای تخصیص بهینه منابع به سمت تولید، اشتغال و ارزآوری دانست.

مراسم افتتاحیه چهارمین نمایشگاه و همایش تخصصی حمایت از ساخت داخل در صنعت پتروشیمی، پالایش و پتروپالایش با تمرکز بر نوآوری، فناوری‌های نوین و توسعه زنجیره ارزش پایین‌دستی پتروشیمی با حضور مقامات دولتی، مسئولان، مدیران شرکت‌های فعال در حوزه ساخت و تجهیز صنعت پتروشیمی، شرکت‌های تولیدی، کارشناسان و صاحبنظران این صنعت، مدیران بانک صادرات ایران و چهار شرکت ابزاری بانک از جمله صرافی سپهر، کارگزاری بانک صادرات ایران، بیمه سرمد و تأمین سرمایه سپهر در سالن خلیج فارس مرکز همایش‌های بین‌المللی جزیره کیش برگزار شد.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ضرورت پیگیری تصویب و ابلاغ قانون ساترا ضرورت پیگیری تصویب و ابلاغ قانون ساترا
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در دیدار با دبیر شورای نظارت بر سازمان صدا و سیما، پیگیری تصویب و ابلاغ قانون سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر (ساترا) را ضروری دانست.
مهدیه اسفندیاری چرا در فرانسه زندانی است؟ مهدیه اسفندیاری چرا در فرانسه زندانی است؟
مقامات قضایی فرانسوی گفتند که مهدیه اسفندیاری که حدود یک و نیم ماه قبل بازداشت شده، متهم به تبلیغ و دفاع از تروریسم است. مقامات فرانسوی تاکنون در بارۀ پروندۀ این زن ایرانی سکوت کرده بودند.
کتیبه سه زبانه خشایارشا در وان ترکیه کتیبه سه زبانه خشایارشا در وان ترکیه
شهر وان در شرق کشور ترکیه یکی از شهر‌های باستانی است که طی قرون مختلف و به واسطه محل ژئوپولیتیکش از اهمیت فراوانی برخوردار بوده است. مردم این شهر به زبان کردی تکلم می‌کنند و جمعیتی بالغ بر ششصد هزار نفر را در خود جای داده است. شهر وان در گذشته محل زندگی ارمنیان بوده است. قدمت این شهر به یونان باستان باز می‌گردد و معروفیت آن به دریاچه زیبای آن به عنوان بزرگ‌ترین دریاچه ترکیه است که به خاطر املاح آن اغلب به رنگ سبز سیر دیده می‌شود.
بیانیه وزارت خارجه عمان در پایان گفت‌و‌گو‌های رم بیانیه وزارت خارجه عمان در پایان گفت‌و‌گو‌های رم
وزارت امور خارجه عمان در بیانیه‌ای از موافقت ایران و آمریکا برای «ورود به مرحله بعدی گفت‌وگوها» که هدف آن «امضای توافق هسته‌ای منصفانه» خواهد بود، خبر داد.
راهنمای جدید گوگل برای استفاده بهتر از هوش مصنوعی راهنمای جدید گوگل برای استفاده بهتر از هوش مصنوعی
راهنمای جدید گوگل برای مهندسی دستور، منبعی بی‌نظیر برای هر کسی است که می‌خواهد از ابزار‌های هوش مصنوعی مانند Gemini بهترین نتیجه را بگیرد.
عراقچی: مذاکرات رو به جلو است عراقچی: مذاکرات رو به جلو است
وزیر خارجه ایران گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم ایران و آمریکا را «رو به جلو» توصیف کرد و گفت: روز چهارشنبه جلسات فنی در سطح کارشناسان برگزار می‌شود و پس از آن، مذاکره‌کنندگان روز شنبه ملاقات خواهند کرد.
دور سوم مذاکرات طی هفته آینده برگزار خواهد شد دور سوم مذاکرات طی هفته آینده برگزار خواهد شد
دومین دور از مذاکرات غیرمستقیم میان هیات‌های مذاکره کننده ایران و ایالات متحده که با میانجی گری سلطنت عمان در ساختمان دیپلماتیک این کشور در رم در جریان بود، دقایقی پیش طبق برنامه ریزی صورت گرفته به پایان رسید. سومین دور این گفت‌و‌گو‌ها طی هفته آتی برگزار خواهد شد.
برگزیده
حقوق ورودی گوشی تلفن همراه اعلام شد حقوق ورودی گوشی تلفن همراه اعلام شد
حقوق ورودی واردات گوشی تلفن همراه از سوی گمرک ابلاغ شد.
تاریخ ثبت‌نام وام متاهلی اعلام شد تاریخ ثبت‌نام وام متاهلی اعلام شد
بر اساس اعلام دانشگاه شهید بهشتی زمان ثبت‌نام وام ودیعه مسکن متاهلی دانشجویان از اول اردیبهشت ماه آغاز می‌شود.
کالابرگ الکترونیک در ۱۴۰۴ برای دهک‌های پایین ادامه دارد؟ کالابرگ الکترونیک در ۱۴۰۴ برای دهک‌های پایین ادامه دارد؟
سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیک وزارت کار درباره تداوم طرح در سال ۱۴۰۴ گفت: به‌احتمال زیاد طرح کالابرگ الکترونیکی در ادامه کار، برای حمایت از دهک‌های کمتربرخوردار در سال ۱۴۰۴ ادامه خواهد یافت.
صفحه خبر بالای تصاویر