کد خبر: ۱۲۱۴۷
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۱
مدیرعامل بیمه دانا در نشست هم‌اندیشی با کارکنان و نمایندگان شعبه اراک مطرح کرد:

حق‌بیمه تولیدی بیمه دانا از مرز ۱۸ هزار میلیارد تومان گذشت

مدیرعامل بیمه دانا با اعلام این خبر که حق‌بیمه تولیدی شرکت از مرز ۱۸ هزار میلیارد تومان عبور کرده است، اظهار امیدواری کرد که شاهد یک رشد پایدار در شرکت باشیم.
حق‌بیمه تولیدی بیمه دانا از مرز ۱۸ هزار میلیارد تومان گذشت

حق‌بیمه تولیدی بیمه دانا از مرز ۱۸ هزار میلیارد تومان گذشت

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل ازروابط عمومی بیمه دانا:دکتر رضا جعفری در نشست هم‌اندیشی با کارکنان و نمایندگان این شرکت در شعبه اراک، ضمن تبریک سالروز ولادت حضرت امام علی (ع) و روز پدر، یاد و خاطره دو همکار فقید شعبه زنجان و شعبه شهرکُرد را گرامی داشت و از احداث ساختمان جدید برای شعبه اراک بیمه دانا به منظور خدمت‌رسانی مطلوب‌تر به مشتریان خبر داد و بر پرداخت به‌موقع پرونده‌های خسارت در این شعبه تأکید کرد.
ایشان با اعلام این خبر که تا پایان سال‌جاری، همه پرونده‌های خسارت پرداخت خواهد شد، اظهار داشت: حق‌بیمه تولیدی شرکت از مرز ۱۸ هزار میلیارد تومان و مجموع ذخایر شرکت طی مدت ۱۰ ماه اخیر نیز از مرز چهار هزار میلیارد تومان عبور کرده است.
وی میزان ارزش سرمایه‌گذاری‌های شرکت را رقمی حدود ۴۵۰۰ میلیارد تومان اعلام و اظهار امیدواری کرد که به زودی شاهد یک رشد پایدار در شرکت باشیم.
مدیرعامل بیمه دانا با اشاره به قرارداد بیمه دانا و وزارت آموزش و پرورش بار دیگر به ارائه خدمات مطلوب و تکریم معلمان و فرهنگیان و لزوم کسب رضایتمندی حداکثری مشتریان، حفظ و استمرار ارتباط با مشتریان همچنین اطلاع‌رسانی و خدمت‌رسانی به‌موقع به بیمه‌گذاران تأکید کرد.
دکتر جعفری در این نشست، ضمن تأکید بر اهمیت ستون سرمایه انسانی در همه سازمان‌ها، به تدوین و ابلاغ برنامه‌ها و سیاست‌های شرکت در قالب راهبرد پنج‌گانه اشاره و با تأکید بر ضرورت رفع موانع و چالش‌های پیش‌رو، از سیاستگذاری‌ها و اجرای این سیاست‌ها، موضوع حاکمیت شرکتی، بهسازی و توانمندسازی سرمایه انسانی، چابک‌سازی سازمانی، توسعه بازار مبتنی بر مدیریت ریسک، هوشمندسازی فعالیت‌ها، انضباط‌بخشی مالی و تقویت حوزه سرمایه‌گذاری را از مهم‌ترین راهبرد‌ها و نقشه راه بیمه‌دانا برای دستیابی به اهداف خود یاد کرد.
ایشان، عملکرد سریع، مطلوب و خدمت‌رسانیِ به موقع به مشتریان را اثرگذارترین نوع تبلیغات برای شرکت دانست و بر جانشین ‎پروری، توانمندسازی سرمایه انسانی، لزوم توجه به مسائل رفاهی، معیشت و سلامت آنان، چابک سازی سازمانی، اعتماد به نیروی انسانی و تفویض اختیارات به نمایندگان و کارکنان تأکید کرد.
مدیرعامل بیمه دانا همچنین با اشاره به لزوم ارائه خدمات هوشمند، خاطرنشان کرد: طی آینده نزدیک صفر تا صد زنجیره فعالیت‌های شرکت (از صدور تا خسارت) در قالب مدل بیمه‌گری هوشمند ارائه خواهد شد.
در ابتدای این نشست نیز، محمد گل‌محمدی رئیس شعبه اراک ضمن خوشامدگویی به مدیرعامل بیمه دانا و هیئت همراه، به ارائه گزارش مختصری از آمار و عملکرد این شعبه پرداخت.
وی با بیان اینکه پیش‌بینی بودجه برای این شعبه ۳۳۹۸ میلیارد ریال است، افزود: طی مدت ۱۰ ماهه سال جاری، با توجه به مبلغ حق بیمه‌ای که توسط شعبه و نمایندگان تولید شده است، ۸۶ درصد این بودجه با نسبت خسارت ۶۶ درصد محقق شده است.
در ادامه نیز علیرضا باویر رئیس شعبه ساوه خلاصه‌ای از آمار و عملکرد این شعبه ارائه داد و الهام نعمت‌پور رئیس انجمن صنفی نمایندگان بیمه دانا در استان مرکزی نیز به بیان دغدغه‌ها و مطالبات نمایندگان این استان پرداخت.

***
دکتر رضا جعفری در سفر خود به اراک، طی نشستی مشترک با احمدرضا نوازنی مدیرکل آموزش و پرورش این شهرستان، به تاریخچه مختصری از قرارداد فی‌مابین وزارت آموزش و پرورش و شرکت بیمه دانا در گذشته، اشاره و تغییر قرارداد بیمه تکمیلی فرهنگیان از روش «صندوقی» به «بیمه‌گری» را مثبت ارزیابی کرد.
وی با بیان اینکه شرکت بیمه دانا در صنعت بیمه و در خصوص پوشش بیمه درمان به خوبی شناخته شده است، افزود: پوشش بیمه سلامت فرهنگیان از تأکیدات مقام معظم رهبری در نشست اردیبهشت‌ماه سال‌جاری با فرهنگیان عزیز بوده است که به دنبال این قرارداد بیمه‌ای مشترک، مراکز درمانی طرف قرارداد بیمه دانا از شش هزار مرکز به ۱۲ هزار مرکز درمانی افزایش یافته است به گونه‌ای که بیمه دانا از ابتدای انعقاد قرارداد تاکنون حدود چهار میلیون و صد هزار فقره خدمت به جمعیت حدود یک میلیون و چهارصد هزار نفری فرهنگیان عزیز ارائه کرده است.
ایشان همچنین اظهار امیدواری کرد که تعداد مراکز درمانی طرف قرارداد بیمه دانا تا پایان سال‌جاری به ۲۰ هزار مرکز افزایش و امکان رصد الکترونیکی نسخ و پرداخت هزینه‌ها به صورت آنلاین فراهم شود.
همچنین در این نشست مشترک، محمد گل‌محمدی رئیس شعبه اراک نیز گزارش مختصری از آمار و عملکرد این شعبه در حوزه تفاهم‌نامه وزارت آموزش و پرورش و بیمه دانا ارائه کرد.
وی با بیان اینکه تاکنون تعداد ۲۳ هزار و ۵۵۴ نفر از فرهنگیان در استان مرکزی تحت پوشش بیمه درمان قرار گرفته‌اند، افزود: از زمان انعقاد قرارداد تاکنون، تعداد ۶۲ هزار و پانصد رکورد هزینه درمانی در این استان ثبت شده که در مجموع ۱۳۵ میلیارد ریال به حساب فرهنگیان واریز شده است.
وی ضمن ابراز خشنودی از تعامل سازنده بین کارکنان شعبه و اداره آموزش و پرورش، اظهار امیدواری کرد که این تعاملات و ارتباطات روزبه‌روز گسترش یابد.
گفتنی است مدیرعامل بیمه دانا و اعضای هیئت همراه ایشان، در سفر به استان مرکزی، همچنین از مجتمع پتروشیمی شازند بازدید کردند.
ایشان در نشستی مشترک با رضا شاهوردی مدیر منابع انسانی و رفاه شرکت پتروشیمی شازند دیدار و گفتگو کرد و ضمن ارائه پیشنهاداتی در خصوص پوشش بیمه عمر و پس‌انداز کارکنان این مجموعه، گفت که امیدوارم در آینده نزدیک شاهد ارتقاء سطح روابط و مناسبات دوجانبه بین این دو شرکت باشیم.

 
برچسب ها: بیمه دانا
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.