کد خبر: ۱۲۰۸۱
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۸:۵۹

خزعلی: مسئولان به بانوان خواهان فرزندآوری مرخصی و دورکاری دهند

خزعلی ادامه داد: باید بتوانیم حدود و وظایف خود را بشناسیم که متاسفانه یکی از مواردی است که ضربه آن را می خوریم. ما در اجرا با مشکل روبرو هستیم و در موضوع زنان هم شاید نقض هایی در قانون باشد اما همان قانون هم عمل نمی شود
خزعلی: مسئولان به بانوان خواهان فرزندآوری مرخصی و دورکاری دهند

خزعلی: مسئولان به بانوان خواهان فرزندآوری مرخصی و دورکاری دهند

مخاطب ۲۴،معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: مسئولان باید به بانوان شاغل که خواهان فرزندآوری هستند مرخصی و اجازه دورکاری بدهند.

 

 

به گزارش ایرنا، انسیه خزعلی در همایش بانوان حراست که با عنوان «زن، عفت، امنیت» در سالن اجالس سران با حضور بانوان حراست کل کشور برگزار شد، افزود: امام خمینی(ره) زمینه رشد و تعالی را برای زنان فراهم کردند. ما زنان بیشتر از دیگران مدیون امام(ره) هستیم زیرا زمینه فعالیت و امنیت و حرکت را امام(ره) برای ما فراهم کرد.

 

خزعلی تصریح کرد: رهبر انقلاب در آخرین سخنانی که برای بانوان ایرانی دارند تاکید می کنند که باید بر مسئولیت زنان و از بانوان فرهیخته کمک کنیم.

 

وی ادامه داد: باید به جامعه و جهان الگوی سومی ارائه دهیم که ضمن کامل بودن بتوانند در همه زمینه ها و عرصه ها استعدادهای بی نظیر زنان را به نمایش بگذارد و اجازه ندهد که زنان مایه سوءاستفاده سرمایه داران و کاسبان رسانه قرار گیرد.

 

معاون رییس جمهور گفت: شما زنان حافظ جهت دهی بسیاری از مسائل راهبردی کشور در صحنه عمل و اقدام هستید و بسیار مهم هست که همه کارهای ما باید براساس اخلاق پیش رود و در همه حرکت های ما اخلاق و شیوه صحیح تربیتی قرار بگیرد.

 

خزعلی ادامه داد: باید بتوانیم حدود و وظایف خود را بشناسیم که متاسفانه یکی از مواردی است که ضربه آن را می خوریم. ما در اجرا با مشکل روبرو هستیم و در موضوع زنان هم شاید نقض هایی در قانون باشد اما همان قانون هم عمل نمی شود.

همایش بانوان حراست با عنوان «زن، عفت، امنیت» روز گذشته(سه شنبه) در سالن اجلاس سران برگزار شد

منبع ایرنا

 

برچسب ها: ایران زنان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
حق با درخشان بود؛ فوتبال ما غریب پرست است! حق با درخشان بود؛ فوتبال ما غریب پرست است!
با مطرح شدن نام اوسمار به‌عنوان گزینه جانشینی هاشمیان در پرسپولیس، حمید درخشان گفت: ما غریب‌پرستیم؛ برای مربی خارجی فداکاری می‌کنیم، اما مربی داخلی را دلسرد می‌کنیم.
حراج شمش طلا به ایستگاه ۱۳۱ رسید حراج شمش طلا به ایستگاه ۱۳۱ رسید
یکصد و سی و یکمین جلسه حراج شمش طلا روز یکشنبه چهارم آبان برگزار می‌شود و متقاضیان می‌توانند با واریز یک میلیارد تومان به ازای هر قطعه، در این حراج حضوری شرکت کنند.
ترافیک سنگین در محورهای شمالی کشور ترافیک سنگین در محورهای شمالی کشور
مدیریت راه‌های کشور از ازدحام شدید در مسیر‌های منتهی به استان‌های شمالی خبر داد؛ محور‌های چالوس، هراز و آزادراه تهران-شمال در وضعیت مسدود و پرترافیک قرار دارند.
اردوغان به دنبال خرید جنگنده از قطر اردوغان به دنبال خرید جنگنده از قطر
رئیس‌جمهور ترکیه در سفر به قطر مذاکراتی برای خرید ۲۴ فروند جنگنده دست‌دوم یوروفایتر تایفون و ۱۶ فروند نو انجام داد؛ بریتانیا نقش میانجی این قرارداد چند میلیارد دلاری را دارد.
یارانه کدام دهک‌ها در مهرماه قطع شد؟ یارانه کدام دهک‌ها در مهرماه قطع شد؟
وزارت کار اعلام کرد که در مهرماه ۱۴۰۴، یک میلیون و ۴۲۸ هزار نفر از دهک‌های چهارم تا نهم از فهرست یارانه‌بگیران حذف شدند.
سپرده‌های بانک آینده به بانک ملی منتقل می‌شود سپرده‌های بانک آینده به بانک ملی منتقل می‌شود
رئیس کل بانک مرکزی اعلام کرد که بانک آینده از امروز اول آبان ۱۴۰۴ وارد فرآیند «گزیر» شد و سپرده‌گذاران آن به بانک ملی ایران منتقل می‌شوند؛ تمام دارایی‌ها نیز به تملک صندوق ضمانت سپرده‌ها درمی‌آید.
انتقاد تند نمایده پارلمان اروپا از حمله آمریکا و اسرائیل به ایران انتقاد تند نمایده پارلمان اروپا از حمله آمریکا و اسرائیل به ایران
مارک بوتانگا، نماینده بلژیکی پارلمان اروپا، با انتقاد شدید از همکارانش پرسید چرا حملات غیرقانونی آمریکا و اسرائیل به ایران و کشور‌های منطقه محکوم نشده و نقش آمریکا در خروج از توافق هسته‌ای نادیده گرفته می‌شود.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر