کد خبر: ۱۲۰۷۱
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۴:۵۲

خدمت رسانی باجه ویژه نابینایان بانک ملی ایران در ۱۳ استان کشور

باجه‌های ویژه نابینایان بانک ملی ایران به منظور دسترسی بهتر مشتریان روشندل به خدمات بانکی در ۱۳ استان و شهر بزرگ کشور فعال شده است؛ علاوه بر این خدمت، منو‌ها و خدمات پرکاربرد اپلیکیشن همراه بام و بام تحت وب نیز برای این گروه از مشتریان مناسب سازی شده است.
خدمت رسانی باجه ویژه نابینایان بانک ملی ایران در ۱۳ استان کشور

خدمت رسانی باجه ویژه نابینایان بانک ملی ایران در ۱۳ استان کشور

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران؛با توجه به دغدغه مندی این بانک برای دسترسی همه اقشار و مشتریان خود به خدمات بانکی به عنوان یکی از اصلی‌ترین حقوق اجتماعی، علاوه بر شعب، باجه‌های ویژه نابینایان با امکاناتی همچون دستگاه‌های برجسته نگار، نمایشگر بریل و... در شهر‌های تهران، اردبیل، تبریز، ارومیه، بیرجند، مشهد، بجنورد، شیراز، قزوین، قم، سنندج، ساری و یزد آماده ارایه خدمات بانکی به مشتریان روشندل می‌باشند.

در سامانه بام تحت وب نیز منوها، فیلد‌ها و ویجت‌های پرکاربرد برای روشندلان مناسب سازی شده و سایر ویجت‌ها نیز بنا بر میزان استفاده در حال بهبود هستند.

در این سامانه، پس از نصب برنامه‌های صفحه خوان توسط کاربران و انجام تنظیمات لازم، تمامی متن‌های موجود در سامانه، فیلدها، ویجت‌ها و منو‌ها برای کاربر خوانده می‌شوند.

به عنوان نمونه، یکی از برنامه‌های کاربردی صفحه خوان «NVDA» است که پس از نصب در کامپیورتر کاربر و انجام تنظیمات، تمامی متن‌ها به زبان فارسی خوانده می‌شوند. از سویی، در اپلیکیشن همراه بام نسخه اندروید نیز تغییرات و اصلاحات لازم صورت گرفته و با انجام تنظیمات روی گوشی، امکان گویا شدن ویجت‌ها و منو‌های پر کاربرد برای نابینایان فراهم شده است.

کاربر به منظور فعالسازی امکان خواندن منوها، ویجت‌ها و فیلد‌های این اپلیکیشن از طریق گوشی تلفن همراه خود ابتدا باید اپلیکیشن «e Speak NG» را از استور‌های اندروید دانلود و نصب کند.

سپس با ورود به بخش تنظیمات گوشی تلفن همراه خود، به منوی Accessibility وارد، انتخاب گزینه text-to- speech، انتخاب گزینه e Speak NG در فیلد preferred engine، انتخاب زبان فارسی در فیلد Language و فعال سازی گزینه talkback و یا voice assistant اقدام کند. لازم به ذکر است، خدمات جدید سامانه بام هم مطابق با استاندارد‌های دسترسی پذیری برای روشندلان عزیز طراحی و تولید می‌شوند.

 
برچسب ها: بانک ملی ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
دلایل افزایش قیمت طلا، دلایل و پیش بینی‌ها دلایل افزایش قیمت طلا، دلایل و پیش بینی‌ها
افزایش قیمت طلا و نوسان قیمت طلا در هفته‌های اخیر نگرانی‌ها را تشدید نموده است، اتحادیه طلا و جواهر منشا این وضعیت را تغییرات و عوامل جهانی میداند.
استعفا صدیقی تایید شد استعفا صدیقی تایید شد
در پی نامه استعفا کاظم صدیقی خطاب به رهبر معظم انقلاب برای معاف شدن از اقامه نماز جمعه تهران، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با درخواست وی موافقت کردند.
سهم کارمندان اپل از درآمد آن سهم کارمندان اپل از درآمد آن
پشت‌پرده‌ی درآمد اپل، یکی از سودآورترین شرکت‌های جهان چه می‌گذرد؟ حقوقی که به کارمندانش می‌پردازد، شما را شگفت‌زده می‌کند.
ساعی: توهین مبینا نعمت‌زاده به پیرهادی دروغ است ساعی: توهین مبینا نعمت‌زاده به پیرهادی دروغ است
هادی ساعی، رئیس فدراسیون تکواندو گفت: اتفاقات اخیر برای مبینا نعمت زاده در یکی از سالن‌های تمرین خوشایند نبود، اما نباید از دلایل بروزش نیز غافل شد.
قالیباف: ایران امنیت خود را از هیچ کسی گدایی نمی‌کند قالیباف: ایران امنیت خود را از هیچ کسی گدایی نمی‌کند
محمد باقر قالیباف، رئیس مجلس: ایران امنیت خود را از هیچ کسی گدایی نمی‌کند تا خطای محاسباتی دشمنان ایران اصلاح شود و بدانند تنها راهی که دارند این است که حقوق قانونی ما را بپذیرند.
قاتل الهه حسین نژاد در میدان قائم اسلامشهر اعدام می‌شود قاتل الهه حسین نژاد در میدان قائم اسلامشهر اعدام می‌شود
جزئیات حکم پرونده قتل الهه حسین نژاد،وکیل خانواده «الهه حسین نژاد» به شرق خبر داد: «شعبه اول دادگاه کیفری یک استان تهران پس از رسیدگی کامل، با احراز بزهکاری متهم، حکم قصاص نفس در ملأ عام را صادر کرده است. محل اجرای حکم بر اساس رأی دادگاه، میدان قائم شهرستان اسلامشهر تعیین شده است
عروسی ۵۰۰۰ نفره وحید امیری با حضور بیرانوند عروسی ۵۰۰۰ نفره وحید امیری با حضور بیرانوند
وحید امیری: جشن عروسی من ۵۰۰۰ نفر مهمون اومد، پدرخانومم به بیرانوند گفت تو از عروسی برو بیرون
برگزیده
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
تجارت سلامت در بیمارستان‌ها تجارت سلامت در بیمارستان‌ها
وقتی هزینه درمان پدر، سه میلیون یا سه سکه است، و جان او گروگان تعرفه‌ها و بیمارستان‌هاست، دیگر نامش «درمان» نیست؛ روایت تلخی که این‌بار از زبان یکی از اعضای کمیسیون بهداشت مجلس بازگو می‌شود.
درخواست ۶۵ نماینده برای استیضاح وزیر نیرو درخواست ۶۵ نماینده برای استیضاح وزیر نیرو
۶۵ نماینده مجلس شورای اسلامی طرح استیضاح عباس علی‌آبادی، وزیر نیرو را امضا کرده‌اند.
صفحه خبر بالای تصاویر