کد خبر: ۱۲۰۷۱
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۴:۵۲

خدمت رسانی باجه ویژه نابینایان بانک ملی ایران در ۱۳ استان کشور

باجه‌های ویژه نابینایان بانک ملی ایران به منظور دسترسی بهتر مشتریان روشندل به خدمات بانکی در ۱۳ استان و شهر بزرگ کشور فعال شده است؛ علاوه بر این خدمت، منو‌ها و خدمات پرکاربرد اپلیکیشن همراه بام و بام تحت وب نیز برای این گروه از مشتریان مناسب سازی شده است.
خدمت رسانی باجه ویژه نابینایان بانک ملی ایران در ۱۳ استان کشور

خدمت رسانی باجه ویژه نابینایان بانک ملی ایران در ۱۳ استان کشور

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران؛با توجه به دغدغه مندی این بانک برای دسترسی همه اقشار و مشتریان خود به خدمات بانکی به عنوان یکی از اصلی‌ترین حقوق اجتماعی، علاوه بر شعب، باجه‌های ویژه نابینایان با امکاناتی همچون دستگاه‌های برجسته نگار، نمایشگر بریل و... در شهر‌های تهران، اردبیل، تبریز، ارومیه، بیرجند، مشهد، بجنورد، شیراز، قزوین، قم، سنندج، ساری و یزد آماده ارایه خدمات بانکی به مشتریان روشندل می‌باشند.

در سامانه بام تحت وب نیز منوها، فیلد‌ها و ویجت‌های پرکاربرد برای روشندلان مناسب سازی شده و سایر ویجت‌ها نیز بنا بر میزان استفاده در حال بهبود هستند.

در این سامانه، پس از نصب برنامه‌های صفحه خوان توسط کاربران و انجام تنظیمات لازم، تمامی متن‌های موجود در سامانه، فیلدها، ویجت‌ها و منو‌ها برای کاربر خوانده می‌شوند.

به عنوان نمونه، یکی از برنامه‌های کاربردی صفحه خوان «NVDA» است که پس از نصب در کامپیورتر کاربر و انجام تنظیمات، تمامی متن‌ها به زبان فارسی خوانده می‌شوند. از سویی، در اپلیکیشن همراه بام نسخه اندروید نیز تغییرات و اصلاحات لازم صورت گرفته و با انجام تنظیمات روی گوشی، امکان گویا شدن ویجت‌ها و منو‌های پر کاربرد برای نابینایان فراهم شده است.

کاربر به منظور فعالسازی امکان خواندن منوها، ویجت‌ها و فیلد‌های این اپلیکیشن از طریق گوشی تلفن همراه خود ابتدا باید اپلیکیشن «e Speak NG» را از استور‌های اندروید دانلود و نصب کند.

سپس با ورود به بخش تنظیمات گوشی تلفن همراه خود، به منوی Accessibility وارد، انتخاب گزینه text-to- speech، انتخاب گزینه e Speak NG در فیلد preferred engine، انتخاب زبان فارسی در فیلد Language و فعال سازی گزینه talkback و یا voice assistant اقدام کند. لازم به ذکر است، خدمات جدید سامانه بام هم مطابق با استاندارد‌های دسترسی پذیری برای روشندلان عزیز طراحی و تولید می‌شوند.

 
برچسب ها: بانک ملی ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
خاموشی‏‌های تبعیض‌‏آمیز در تهران خاموشی‏‌های تبعیض‌‏آمیز در تهران
۷۵ درصد خاموشی‌های تهران در دو ماهه نخست سال جاری متعلق به جنوب و غرب استان تهران است. البته حاشیه و اطراف تهران نیز از این خاموشی‌ها مستثنی نیستند و در مقایسه با مرکز شهر، قطعی‌های بیشتری را تجربه می‌کنند.
نظر آذری جهرمی در خصوص پخش فوتبال از شبکه نسیم؟! نظر آذری جهرمی در خصوص پخش فوتبال از شبکه نسیم؟!
محمدجواد آذرمی جهرمی به پخش دیدار استقلال از شبکه نسیم واکنش جنجالی و پرحاشیه‌ای نشان داد.
پزشکیان از نمایشگاه نفت بازدید کرد پزشکیان از نمایشگاه نفت بازدید کرد
رئیس‌جمهور دقایقی پس از افتتاح رسمی بیست‌ونهمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی از سوی محسن پاک‌نژاد، وزیر نفت از بخش‌های مختلف این نمایشگاه بازدید کرد.
ملانیا چرا ۱۰۸ روز در کاخ سفید نبود؟ ملانیا چرا ۱۰۸ روز در کاخ سفید نبود؟
ملانیا در ۱۰۸ روزی که از آغاز ریاست‌جمهوری ترامپ گذشته، کمتر از ۱۴ روز را در کاخ سفید سپری کرده است. برخی می‌گویند همین عدد هم تخمینی سخاوتمندانه است. این غیبت‌ها موجب شده دونالد ترامپ شخصاً وظایف مرسوم بانوی اول رااز انتخاب دکوراسیون داخلی اقامتگاه ریاست‌جمهوری گرفته تا بازطراحی باغ رز، استقبال از بازدیدکنندگان در بال شرقی و حتی میزبانی از مراسم گرامیداشت دستاورد‌های زنان برعهده بگیرد
آشوراده ظرفیت‌های بی‌نظیری برای جذب گردشگران داخلی و خارجی دارد آشوراده ظرفیت‌های بی‌نظیری برای جذب گردشگران داخلی و خارجی دارد
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گلستان از آغاز عملیات اجرایی زیرساخت‌های گردشگری در جزیره آشوراده خبر داد و گفت: اکنون اجرای طرح در مرحله تخصیص اعتبار قرار دارد.
آسیب به آثار موزه فرشچیان واقعیت دارد؟ آسیب به آثار موزه فرشچیان واقعیت دارد؟
تعدادی از آثار موجود در موزه فرشچیان که به صورت قرضی در این موزه جانمایی شده‌اند، به دلیل شرایط نگهداری غیراستاندارد، آسیب دیده‌اند یا در خطر آسیب قرار دارند.
احداث بزرگترین مجتمع گردشگری در غرب کشور احداث بزرگترین مجتمع گردشگری در غرب کشور
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه از احداث بزرگ‌ترین مجتمع گردشگری غرب کشور در کرمانشاه خبر داد.
برگزیده
افت تولید در بخش خودرو‌های تجاری افت تولید در بخش خودرو‌های تجاری
داده‌های منتشرشده برای ۱۱ ماه نخست سال ۱۴۰۳، تصویر نگران کننده‌ای از وضعیت تولید خودرو‌های تجاری و حمل ونقل عمومی در کشور ارائه می‌دهد.
عرضه جی تی‌ای ۶ در سالگرد خاکسپاری بانی و کلاید عرضه جی تی‌ای ۶ در سالگرد خاکسپاری بانی و کلاید
فقط یک روز طول کشید تا طرفداران جی تی‌ای ۶ تئوری جدیدی درباره تاریخ انتشار بازی مطرح کنند.
بحران در صف وام ازدواج و فرزندآوری بحران در صف وام ازدواج و فرزندآوری
در حالی که شبکه بانکی در سال‌های ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ بیش از تکالیف قانونی خود وام ازدواج و فرزندآوری پرداخت کرد، برآورد‌های کمیسیون اصل ۹۰ مجلس حاکی از آن است که در پایان سال ۱۴۰۳ بیش از ۷۰۰ هزار نفر در صف دریافت این تسهیلات بوده‌اند.
صفحه خبر بالای تصاویر