کد خبر: ۱۲۰۶۷
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۶

(عکس) داستان فرزانه فصیحی و سردار آزمون چیست؟

فرزانه فصیحی و سردار آزمون در ۴۸ ساعت اخیر حسابی یکدیگر را تحویل گرفته‌اند.
(عکس) داستان فرزانه فصیحی و سردار آزمون چیست؟

(عکس) داستان فرزانه فصیحی و سردار آزمون چیست؟

به گزارش مخاطب ۲۴:فرزانه فصیحی دختر سرعتی دوومیدانی ایران چند روز پیش در رقابت‌های قهرمانی داخل سالن آسیا به مدال خوشرنگ طلا رسید تا تنها چهره ورزش ایران در این رقابت‌ها باشد که دستش به مدال می‌رسد.

البته که این قهرمانی چندان هم بدون حاشیه نبود، چون فرزانه بعد از رسیدن به عنوان قهرمانی، اول حاضر نشد با پرچم ایران دور افتخار بزند و بعد هم که روی سکوی قهرمانی سرود ملی ایران را نخواند و به جایش اشک ریخت. همین موارد باعث به وجود آمدن حرف و حدیث زیادی شد، ولی فدراسیون دوومیدانی اندکی بعد از بازی فینال، ویدیویی از فرزانه فصیحی منتشر کرد که او پرچم ایران را روی دوشش انداخته و می‌گوید هدفش همیشه اهتزاز این پرچم بوده است.

درحالی که همین موارد بازتاب وسیعی در فضای مجازی داشت یک اتفاق دیگر هم خبرساز شد. فرزانه فصیحی با انتشار یک استوری تشکر ویژه‌ای از سردار آزمون، ستاره و مهاجم تیم ملی ایران کرد و نوشت که «کلی تشکر به کلی آدم بدهکارم اول از همه به مردم ایران و بعد اون به سردار آزمون که چراغ خاموش هوای خیلی‌ها رو داره، دم شما گرم».

بعد از آنکه فرزانه چنین متنی را منتشر کرد، سردار آزمون هم همان استوری را در صفحه خودش بازنشر کرد و از تیتر قهرمان برای فرزانه فصیحی استفاده کرد. به گزارش فرارو، انتشار این استوری، ولی چندان بی‌دلیل نیست. سردار که پیش‌تر با راه‌اندازی تیم والیبال زنان سریک تلاش کرده گام مهمی در رشد ورزش زنان در ایران بردارد، این بار هم ظاهرا حامی فرزانه فصیحی شده است، چون در تصاویر منتشر شده مشخص است که فرزانه فصیحی هم لباسی به تن کرده که روی آن اسم سریک، تیم و نام مورد علاقه سردار آزمون حک شده است. نکته مهم اینکه پیش از این استوری کسی از همکاری سردار آزمون با فرزانه فصیحی خبری نداشت.

(عکس) داستان فرزانه فصیحی و سردار آزمون چیست؟

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
ترکیه هم به ایران خنجر زد ترکیه هم به ایران خنجر زد
همزمان با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، دولت ترکیه اعلام کرد اموال و دارایی‌های ۲۰ فرد و ۱۸ نهاد ایرانی از جمله سازمان انرژی اتمی و بانک سپه را مسدود کرده است.
برگزیده
ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک
در پایان دومین مسابقه آسیایی استقلال در لیگ قهرمانان دو هواداران نتوانستند خشم خود را پنهان کنند و به تندی از خجالت بازیکنان و کادر فنی استقلال در آمدند
به بهانه هشتادمین زادروز علی پروین به بهانه هشتادمین زادروز علی پروین
علی پروین همین امروز شمع ۷۹ سالگی را فوت کرده و نسل امروز فوتبال کمتر خبر دارد که او چه چرا مهمترین چهره تاریخ این باشگاه است
مراسم توپ طلای ۲۰۲۵، برنده توپ طلا مشخص شد مراسم توپ طلای ۲۰۲۵، برنده توپ طلا مشخص شد
مراسم توپ طلای فرانس فوتبال به انتخاب برترین‌های فوتبال جهان اختصاص دارد، برنده توپ طلا را ۱۸۰‏‎ ‎روزنامه‌نگار از ۱۰۰ کشور برتر رده‌بندی فیفا ‏انتخاب می‌کنند
صفحه خبر بالای تصاویر