کد خبر: ۱۲۰۶۱
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۲

زارع‌پور: حدود ۲،۵ میلیون پوشش مبتنی بر فیبرنوری ایجاد شده است

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: تا پایان دولت سیزدهم ۲۰ میلیون پوشش فیبرنوری برای استفاده مردم از سرعت‌های چند صد مگابیتی فراهم می‌شود و هم اکنون قریب به ۲،۵ میلیون پوشش مبتنی بر فیبرنوری ایجاد شده است و سال آینده بخش عمده‌ای از هدفگذاری انجام شده، محقق می‌شود.
زارع‌پور: حدود ۲،۵ میلیون پوشش مبتنی بر فیبرنوری ایجاد شده است

زارع‌پور: حدود ۲،۵ میلیون پوشش مبتنی بر فیبرنوری ایجاد شده است

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران :عیسی زارع پور با حضور در برنامه صف اول شبکه خبر با اشاره به نخستین پرتاب ماهواره بومی با ماهواره بر بومی در ۱۴ بهمن ۱۳۸۷ گفت: این اولین قدم برای ورود به باشگاه فضایی و به جمع کشور‌هایی بود که چرخه کامل صنعت فضایی را در اختیار دارند و اگر بخواهیم به یک قدرت برتر تبدیل شویم باید با شتاب این مسیر را ادامه دهیم.

وی با اعلام اینکه در یک سال اخیر شش پرتاب فضایی در کشور انجام شده است که تاکنون سابقه نداشته، افزود: بخشی از این پرتاب‌ها تحقیقاتی و بخشی نیز عملیاتی بوده است.

زارع پور با گرامیداشت یاد شهید طهرانی مقدم و شهدای سازمان فضایی تصریح کرد: در این مسیر باید قدردان ایثارگری و تلاش شهدایی باشیم که باعث شدند ما به جایگاه کنونی در صنعت فضایی دست پیدا کنیم.

وزیر ارتباطات با اشاره به یکی از هدف‌های تعیین شده در برنامه دهساله فضایی برای دستیابی به مدار ژئو (مدار بیش از ۳۶ هزار کیلومتر) اظهار کرد: انشاالله در دولت سیزدهم برنامه داریم برای دستیابی به این مدار در ابتدا پرتاب‌های تحقیقاتی را انجام دهیم و مطابق اهداف برنامه ۱۰ ساله فضایی باید با یک ماهواره بر بومی، یک ماهواره بومی را در مدار ژئو قرار می‌دهیم.

وی از اهتمام رییس جمهوری برای پیگیری پیشرفت‌های صنعتی فضایی یاد کرد و افزود: رییس جمهور شخصا پیگیر پیشرفت صنعت فضایی هستند و بار‌ها از من در این مورد پیگیری کردند و خوشبختانه بعد از یک دوره ۱۰ ساله فترت شورای عالی فضایی، در یک سال گذشته این شورا دو بار به ریاست رییس جمهوری تشکیل شده است و این نشان دهنده توجه ویژه دولت سیزدهم به صنعت فضایی است.

زارع پور با بیان اینکه تلاش داریم تا پایان سال یک پرتاب دیگر داشته باشیم، گفت: پرتاب هر ماهواره برای ما اقتداری به همراه دارد و نشان می‌دهد که چطور جمهوری اسلامی ایران در اوج تحریم‌ها به این مرحله رسیده است.

وزیر ارتباطات با اشاره به اینکه فناوری‌های فضایی بالاترین استاندارد‌ها را دارد و از پیچیده‌ترین فناوری‌ها برخوردار است، خاطرنشان کرد: موضوع دیگر سرریز فناوری‌های پیشرفته فضایی در صنعت‌های دیگری، چون لوازم خانگی و خودروسازی است که بنابه دستور رییس جمهور باید با همکاری با وزارت صمت نسبت به احصای کاربرد فناوری‌های فضایی در بخش‌های دیگر اقدام شود که البته بخشی از آن انجام شده و بخشی دیگر در دست اقدام است.

وی به تنوع کاربرد‌های فناوری‌های فضایی اشاره کرد و افزود: یکی از کاربرد‌های فناوری‌های فضایی استفاده در شناسایی پدیده زمین خواری است که هم اکنون در پنجره واحد زمین این موضوع در دست اقدام است و به زودی با استفاده از تصاویر ماهواره خیام امکان شناسایی ساخت و ساز‌های غیرمجازی که در نقاط مختلف صورت می‌گیرد با بهره گیری از تحلیل‌های مبتنی بر هوش مصنوعی فراهم خواهد شد.

زارع پور با بیان اینکه بیش از ۱۰۰ شرکت دانش بنیان به صنعت فضایی کمک می‌کنند، تصریح کرد: بدون حضور بخش خصوصی این دستاورد‌ها در حوزه فضایی حاصل نمی‌شود و باید برای اقتصادی کردن این صنعت بیشتر از بخش خصوصی استفاده شود.

وزیر ارتباطات استفاده از فناوری فضایی در حوزه کشاورزی را باعث ارتقای بهره وری در کشت محصولات کشاورزی عنوان کرد و گفت: با استفاده از این فناوری می‌توانیم با دقت بالایی اقدام به تخمین میزان کشت محصولات مختلف کشاورزی کرد.

وی در ادامه در تشریح دستاورد‌های حوزه ارتباطات و فناوری اِطلاعات در سال‌های بعد از انقلاب به دستیابی به دانش تعمیر فیبر‌های دریایی دارای برق اشاره کرد و خاطرنشان کرد: هم اکنون بیش از ۲۹ میلیون مشترک تلفن ثابت و بیش از ۱۴۵ میلیون مشترک فعال همراه در کشور داریم که البته به دلیل تمرکز توجه‌ها بر توسعه ارتباطات همراه، در حوزه ارتباطات ثابت بخصوص در یک دهه گذشته عقب ماندگی‌هایی داریم که تلاش داریم با اجرایی کردن طرح توسعه فیبرنوری منازل و کسب و کار‌ها که در یک سال گذشته آغاز شده است، این عقب ماندگی را جبران کنیم.

زارع پور با بیان اینکه تا پایان دولت سیزدهم ۲۰ میلیون پوشش فیبرنوری برای استفاده مردم از سرعت‌های چند صد مگابیتی فراهم می‌شود، تصریح کرد: هم اکنون قریب به ۲،۵ میلیون پوشش مبتنی بر فیبرنوری ایجاد شده است و سال آینده بخش عمده‌ای از هدفگذاری انجام شده، محقق می‌شود.

وزیر ارتباطات با اعلام اینکه هم اکنون نزدیک به ۹۰ درصد روستا‌های بالای بیست خانوار به اینترنت پرسرعت متصل شده اند، گفت: بعد از ایجاد پوشش صددرصدی روستا‌ها تا هفته دولت سال آینده در گام بعد ارتقای کیفیت پوشش ایجاد شده را در روستا‌های سراسر کشور دنبال می‌کنیم.

وی با بیان اینکه در ابتدای امسال ۱۶ اولویت بومی سازی را اعلام کردیم و شرکت‌های دانش بنیان در حال کار روی آن‌ها هستند، اظهار کرد: تا الان حدود ۹۲ درصد دستگاه‌های کشور به پنجره ملی خدمات دولت هوشمند متصل شده اند و بیش از ۳۰ درصد خدمات خود را از این طریق ارایه می‌دهند و برنامه داریم تا سال آینده ضمن ارایه صددرصد خدمات دستگاه‌های دولتی و حاکمیتی در پنجره ملی خدمات دولت هوشمند، ۲۰ درصد از این خدمات هوشمندسازی شود که یعنی با یک بار احراز هویت، برای ارایه خدمات مدارک هویتی دریافت نشود و تمام استعلامات بدون نیاز به حضور فیزیکی انجام شود.

زارع پور، راه اندازی پنجره ملی خدمات دولت هوشمند را تبدیل دولت به یک اتاق شیشه‌ای دانست و تصریح کرد: با این کار ضمن کاهش جدی مراجعات که باعث صرفه جویی در زمان و هزینه و مصرف انرژی می‌شود، زمینه‌های فساد از میان برداشته می‌شود.

وزیر ارتباطات همچنین با اشاره به استفاده چشمگیر مردم از پلتفرم‌های داخلی، گفت: با حمایت‌های وزارت ارتباطات و دیگر دستگاه‌ها و همچنین به همت جوانان متخصصی که در شرکت‌های دانش بنیان مدیریت این پلتفرم‌ها را برعهده دارند، هم اکنون پلتفرم‌های داخلی پاسخگوی نیاز مردم هستند و روزانه میلیون‌ها کاربر از آن‌ها استفاده می‌کنند.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
اجاره نجومی ویلا‌های اطراف تهران در روز سیزده بدر اجاره نجومی ویلا‌های اطراف تهران در روز سیزده بدر
برخی از ویلا‌های لوکس اطراف تهران که پیش‌تر روزانه میلیاردی اجاره داده می‌شدند، در ۱۳ فروردین با نرخ‌های چندین برابر اجاره رفتند. با وجود افزایش شدید قیمت‌ها، بیشتر ویلا‌ها رزرو شدند، اما پس از ۱۵ فروردین، نرخ‌ها به شدت افت می‌کند
سردار حسینی: ضبط گواهینامه راننده حادثه‌ساز به مدت ۳ ماه سردار حسینی: ضبط گواهینامه راننده حادثه‌ساز به مدت ۳ ماه
رئیس پلیس راهور فراجا از اعمال برخورد‌های سختگیرانه با تخلفات حادثه‌ساز در ایام بازگشت مسافران نوروزی خبر داد.
ناوگان F-۱۵ با سیستم جنگ الکترونیک پیشرفته وارد میدان شد ناوگان F-۱۵ با سیستم جنگ الکترونیک پیشرفته وارد میدان شد
سیستم پیشرفته و جدیدی بر روی ناوگان F-۱۵ نیروی هوایی ایالات متحده آمریکا نصب خواهد شد تا مقاومت بیشتری داشته باشند.
امیر کویت:کویت به دنبال گسترش بیش از پیش روابط با ایران است امیر کویت:کویت به دنبال گسترش بیش از پیش روابط با ایران است
رئیس‌جمهور در گفت‌وگوی تلفنی با امیر کویت تاکید کرد: در زمینه موضوع رفع تنش‌ها نیز جمهوری اسلامی ایران صرفا بر اساس حق و انصاف عمل خواهد کرد و نه پا را از مسیر انصاف فراتر خواهد گذاشت و نه چیزی فراتر از انصاف و عدالت را خواهد پذیرفت.
آکسیوس: ترامپ در حال بررسی جدی پیشنهاد ایران است آکسیوس: ترامپ در حال بررسی جدی پیشنهاد ایران است
مقام‌های آمریکایی به پایگاه آکسیوس گفته‌اند که دونالد ترامپ در حال بررسی جدی پیشنهاد ایران برای مذاکرات هسته‌ای است.
وزیر ارشاد: هیچ استانی حق اعمال سلیقه در مجوز کنسرت‌ها را ندارد وزیر ارشاد: هیچ استانی حق اعمال سلیقه در مجوز کنسرت‌ها را ندارد
وزیر ارشاد گفت: توصیه به استان‌ها برای مجوز کنسرت‌ها مبتنی بر سند ملی موسیقی و صیانت از آن است و هیچ حوزه‌ای حق اعمال سلیقه درباره مجوز‌ها را ندارد.
استقلال تهران خواهان جذب کارلوس کی روش شد! استقلال تهران خواهان جذب کارلوس کی روش شد!
یک رسانه عراقی در خبری مدعی شد که فدراسیون فوتبال این کشور با باشگاه استقلال تهران در حال رقابت برای جذب کارلوس کی روش هستند.
برگزیده
اجاره نجومی ویلا‌های اطراف تهران در روز سیزده بدر اجاره نجومی ویلا‌های اطراف تهران در روز سیزده بدر
برخی از ویلا‌های لوکس اطراف تهران که پیش‌تر روزانه میلیاردی اجاره داده می‌شدند، در ۱۳ فروردین با نرخ‌های چندین برابر اجاره رفتند. با وجود افزایش شدید قیمت‌ها، بیشتر ویلا‌ها رزرو شدند، اما پس از ۱۵ فروردین، نرخ‌ها به شدت افت می‌کند
روند افزایشی دما در تهران روند افزایشی دما در تهران
اداره کل هواشناسی استان تهران ضمن اشاره به روند نسبی افزایش دما در طول دو روز آینده از بروز ناپایداری جوی از امروز (۱۳ فروردین‌ماه) تا شنبه (۱۶ فروردین‌ماه) خبر داد.
سردار حسینی: ضبط گواهینامه راننده حادثه‌ساز به مدت ۳ ماه سردار حسینی: ضبط گواهینامه راننده حادثه‌ساز به مدت ۳ ماه
رئیس پلیس راهور فراجا از اعمال برخورد‌های سختگیرانه با تخلفات حادثه‌ساز در ایام بازگشت مسافران نوروزی خبر داد.
صفحه خبر بالای تصاویر