کد خبر: ۱۲۰۵۴
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۹:۰۹
سرپرست بانک مسکن در نشست خبری افتتاح پروژه ۲۳۵ واحدی نگین:

بانک مسکن به تعهدات خود در سال جاری عمل کرد/ پیشتازی بانک مسکن در اجرای پروژه‌های مسکونی با ایجاد صندوق ساختمان و مسکن

دکتر عسکری با بیان اینکه بانک مسکن در سال جاری به اهداف تعیین شده عمل کرد گفت: بانک مسکن در اجرای پروژه‌های مسکن با ایجاد صندوق ساختمان و مسکن پیشتاز است.
بانک مسکن به تعهدات خود در سال جاری عمل کرد/ پیشتازی بانک مسکن در اجرای پروژه‌های مسکونی با ایجاد صندوق ساختمان و مسکن

بانک مسکن به تعهدات خود در سال جاری عمل کرد/ پیشتازی بانک مسکن در اجرای پروژه‌های مسکونی با ایجاد صندوق ساختمان و مسکن

به گزارش مخاطب24 به نقل از بانک مسکن :دکتر علی عسکری سرپرست بانک مسکن در نشست خبری افتتاح پروژه ۲۳۵ واحدی نگین دولت آباد که با حضور اصحاب رسانه برگزار شد با تبریک سالروز پیروزی انقلاب اسلامی گفت: یکی از مهمترین دغدغه‌های کشور که آحاد مختلف مردم به ویژه جوانان دارند، موضوع مسکن است و دولت طرح‌های مختلفی را از جمله طرح نهضت ملی مسکن، تسهیلات نوسازی بافت فرسوده و تکمیل واحد‌های باقی مانده مسکن مهر از محل منابع آورده مردم و سهم‌الشرکه بانک‌ها برای رفع این نیاز به اجرا گذاشته است.

وی با اشاره به نحوه اجرای پروژه مسکونی نگین دولت آباد اظهار کرد: مجتمع نگین از جمله پروژه‌هایی است که از طریق ایجاد صندوق مسکن و ساختمان که از آورده مردم و با مجوز بورس دایر شده، تامین و توسط شرکت سرمایه گذاری مسکن اجرا شده است.

سرپرست بانک مسکن افزود: این پروژه طی مدت ۵ سال اجرا و به بهره برداری رسیده و اگر مجوز‌های شهرداری و دغدغه‌های مالی آن زودتر انجام می‌گرفت حداقل ۲ سال زودتر به بهره برداری می‌رسید.

دکتر عسکری با بیان اینکه پروژه نگین سومین پروژه مسکونی موفق است که با روش تاسیس صندوق ساختمان و مسکن به بهره برداری رسیده است، گفت: خوشبختانه سه پروژه به عنوان تجربه عملیاتی موفق از طریق ایجاد صندوق ساختمان و مسکن و تامین مالی با این روش به نتیجه مطلوب رسیده است که بانک مسکن در اجرای این روش پیشتاز بوده است و امیدواریم با مساعدت‌های لازم از سوی دستگاه‌های ذی‌ربط بیشتر شاهد این نوع تامین مالی که وابستگی به منابع بانک‌ها، بانک مرکزی و ... را کمتر می‌کند و از طریق آورده مردم اجرا می‌شود، باشیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به عملکرد بانک مسکن در حوزه اجرای طرح نهضت ملی مسکن اشاره و بیان کرد: برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن ۸۴۳ هزار نفر به بانک مسکن معرفی شده‌اند و افتتاح حساب صورت گرفته و از این تعداد ۲۵۰ هزار نفر هنوز برای پرداخت آورده اولیه خود به بانک مراجعه نکرده‌اند.

سرپرست بانک مسکن افزود: از تعداد متقاضیانی که به بانک مراجعه کرده اند، تاکنون قرارداد ۲۱۰ هزار واحد به مبلغ ۷۱ هزار میلیارد تومان منعقد شده و بانک مسکن بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان از طریق آورده مردم و سهم‌الشرکه خود به حساب سازندگان متناسب با پیشرفت پروژه پرداخت کرده است.

دکتر عسکری ادامه داد: بانک مسکن تقریبا به ۱۰۰ درصد از تعهدات خود در سال اول اجرای طرح نهضت ملی مسکن عمل کرده است.

سرپرست بانک مسکن با اشاره به تکمیل باقی مانده طرح نهضت ملی مسکن گفت: ۲۰۰ هزار واحد از طرح مسکن مهر هنوز باقی مانده است که تعداد ۱۰۱ هزار واحد در بافت شهری و مابقی در روستا‌ها قرار دارد.

وی افزود: اولویت تکمیل این واحد‌ها با مواردی است که ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته‌اند که مقرر شده از محل طرح نهضت ملی مسکن تکمیل و به بهره برداری برسد.

سرپرست بانک مسکن ادامه داد: تعداد ۹۴ هزار و ۴۰ واحد از واحد‌های باقی مانده طرح مسکن مهر بیش از ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته اند که می‌تواند کمتر از ۶ ماه با توجه به آورده متقاضیان به بهره برداری برسد.

دکتر عسکری با اشاره به عملکرد بانک مسکن در حوزه بافت فرسوده گفت: با توجه به تکلیف دولت در سال جاری منابع ۵ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان در حوزه بافت فرسوده در بانک مسکن پیش بینی شده که تاکنون بیش از ۴ هزار میلیارد تومان از این تعهدات توسط بانک عملیاتی و پرداخت شده و تا پایان سال مابقی این تعهدات نیز اجرا می‌شود.

سرپرست بانک مسکن در مجموع اقدامات بانک مسکن در سال ۱۴۰۱ را رو به جلو توصیف کرد و گفت: بانک مسکن در پیشبرد اهداف خود در سال جاری به خوبی عمل کرده است و امیدواریم این حرکت رو به جلو با تلاش کارکنان این بانک در آینده تداوم یابد.

 
برچسب ها: بانک مسکن
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اوسمار در مسیر جاودانگی؟! اوسمار در مسیر جاودانگی؟!
باشگاه پرسپولیس پس از هفته‌ها تنش، بالاخره دست به تغییر روی نیمکت زد و از وحید هاشمیان عبور کرد و هدایت تیم را به اوسمار ویرا سپرد. حالا اوسمار تا دربی باید تیمش را آماده کند تا تجربه شیرین برد در دربی تهران را تکرار کند.
طارمی در تعقیب آقای گل طارمی در تعقیب آقای گل
ایوب ال‌کعبی با ۶ گل صدرنشین جدول گلزنان سوپر لیگ یونان است و مهدی طارمی با ۴ گل در تعقیب او، همچنان تهدیدی جدی در خط حمله المپیاکوس محسوب می‌شود.
صفر تا صد ماجرای سردار آزمون و قاچاق مواد مخدر صفر تا صد ماجرای سردار آزمون و قاچاق مواد مخدر
در روز‌های اخیر شایعه‌ای درباره بازداشت سردار آزمون در ابوظبی منتشر شد؛ اما بررسی‌ها نشان می‌دهد این خبر کاملاً بی‌اساس است و هیچ گزارش رسمی آن را تأیید نمی‌کند.
قهرمانی ایران در کشتی آزاد جهانی ۲۰۱۵ تأیید شد قهرمانی ایران در کشتی آزاد جهانی ۲۰۱۵ تأیید شد
با تأیید رسمی اتحادیه جهانی کشتی و پس از اثبات دوپینگ دو ملی‌پوش روس، تیم ملی کشتی آزاد ایران به‌عنوان قهرمان رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵ لاس‌وگاس معرفی شد.
مرگ مشکوک خواننده معروف مازندرانی مرگ مشکوک خواننده معروف مازندرانی
مرگ صفر گلردی، خواننده محبوب مازندرانی، که سال گذشته در خانه‌اش رخ داد، وارد مرحله تازه‌ای شد. همسر دوم و دختر او به اتهام قتل عمد بازداشت شده‌اند.
افشاگری والیبالیست روس درباره صابر کاظمی افشاگری والیبالیست روس درباره صابر کاظمی
در حالی که هنوز علت دقیق مرگ صابر کاظمی، والیبالیست ایرانی تیم الاهلی قطر مشخص نشده، ویتالی پاپازوف بازیکن روس این تیم با اشاره به جزئیات تازه، از نکات مشکوکی در جریان این حادثه سخن گفت.
جزئیات جدید از طرح کالابرگ آبان‌ماه اعلام شد جزئیات جدید از طرح کالابرگ آبان‌ماه اعلام شد
رئیس سازمان برنامه و بودجه از تغییرات جزئی در اجرای کالابرگ الکترونیکی آبان‌ماه خبر داد و اعلام کرد که دهک‌های مشمول همان هفت دهک قبلی خواهند بود، اما تعداد اقلام مشمول به ۱۱ قلم کاهش می‌یابد.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر