کد خبر: ۱۲۰۴۵
تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۴:۵۸

نرخ ارز، دلار، سکه، طلا و یورو سه‌شنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۱

قیمت دلار سهمیه‌ای صبح سه‌شنبه ۲۵ بهمن به ۴۳ هزار و ۴۳۰ تومان رسید. سکه امامی در کانال ۲۵ میلیون معامله شد
نرخ ارز، دلار، سکه، طلا و یورو سه‌شنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۱

نرخ ارز، دلار، سکه، طلا و یورو سه‌شنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۱

مخاطب ۲۴،قیمت دلار سهمیه‌ای امروز سه‌شنبه ۲۵ بهمن تا ظهر در معاملات بازار متشکل ارزی با رشد تقریبا ۴۵۰ تومانی، به نیمه کانال ۴۳ هزار تومان رسید. همزمان در بازار طلا، نرخ هر گرم طلا ۱۸ عیار هشت هزار تومان ارتقا پیدا کرد و آن را دو میلیون و ۱۲۸ هزار تومان معامله کردند، اما سکه‌های طلا بدون تغییر قیمت خرید و فروش شدند.

 

قیمت دلار و یورو در بازار متشکل ارزی

قیمت دلار امروز سه‌شنبه ۲۵ بهمن در بازار متشکل ارزی تا ظهر به ۴۳ هزار و ۴۲۰ تومان رسید. به‌این ترتیب خرید دلار سهمیه‌ای ۴۳۰ تومان نسبت به عصر دیروز هزینه بیشتری داشته است. از طرفی قیمت یورو امروز با افزایش ۵۶۰ تومانی به ۴۶ هزار و ۵۵۰ تومان ارتقا پیدا کرد.

قیمت هر گرم طلا ۱۸ عیار امروز سه‌شنبه ۲۵ بهمن تا ساعت ۱۱ و نیم به دو میلیون و ۱۲۸ هزار تومان رسید. رقمی که به‌معنی افزایش هشت هزار تومانی نرخ هر گرم طلا ۱۸ عیار درقیاس با عصر دیروز است.

قیمت سکه امامی امروز سه‌شنبه ۲۵ بهمن همزمان با نیمه ابتدایی خرید و فروش‌های بازار ۲۵ میلیون و ۱۲۰ هزار تومان به ثبت رسید. نسبت به دیروز شاهد رشد سه هزار تومانی قیمت سکه امامی هستیم و سکه تمام‌بهار آزادی یا همان تمام بهار آزادی طرح قدیم را با همان قیمت دیروز، یعنی ۲۳ میلیون و ۷۲۷ هزار تومان فروختند. سکه گرمی هم بدون تغییر پنج میلیون و ۱۰ هزار تومان فروخته شد.

منبع فرارو

برچسب ها: دلار ارز
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
برگزیده
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
صفحه خبر بالای تصاویر