کد خبر: ۱۱۹۱۹
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۲

اعطای ۷ هزار میلیارد ریال تسهیلات به ۲۸ صندوق پژوهش و نوآوری توسط بانک ملی

سرپرست بانک ملی ایران در «آیین انعقاد قرارداد اعطای تسهیلات تبصره ۱۶ قانون بودجه بین بانک ملی ایران و صندوق‌های غیر دولتی پژوهش و فناوری» بر عزم این بانک برای حمایت همه جانبه از شرکت‌های دانش بنیان تاکید کرد.
اعطای ۷ هزار میلیارد ریال تسهیلات به ۲۸ صندوق پژوهش و نوآوری توسط بانک ملی

اعطای ۷ هزار میلیارد ریال تسهیلات به ۲۸ صندوق پژوهش و نوآوری توسط بانک ملی

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران؛ابوالفضل نجارزاده در این مراسم که سید احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی، روح الله دهقانی فیروز آبادی مدیر اجرایی و معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، عباس حسینی معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی، تعدادی از نمایندگان مجلس، علی وحدت رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی و اعضای هیات مدیره و هیات عامل بانک ملی ایران حضور داشتند، گفت: با انعقاد این قرارداد امروز، ۷ هزار میلیارد ریال به ۲۸ صندوق پرداخت می‌شود.

سرپرست بانک ملی ایران بیان کرد: امروز این بانک در راستای سیاست‌های مقام معظم رهبری و دولت محترم سیزدهم و بر اساس رهنمود‌های وزارت امور اقتصادی و دارایی در سال جاری اقدامات گسترده‌ای را در جهت حمایت از شرکت‌های دانش بنیان انجام داده است که از جمله آن می‌توان به راه اندازی شعب ملی پلاس برای ارائه خدمات به شرکت‌های دانش بنیان اشاره کرد.

وی افزود: برای ارائه خدمات بهتر به شرکت‌های دانش بنیان، فرایند اعتباری برای انجام این هدف مهندسی شده است و واحد‌های مشخص و مجزایی برای بخش دانش بنیان اختصاص یافته است.

نجارزاده تاکید کرد: اقدامات انجام شده درباره شرکت‌های دانش بنیان موجب شده است که جایگاه بانک ملی ایران در نظام بانکی کشور ارتقا پیدا کند.

سرپرست بانک ملی ایران عنوان کرد: با انعقاد قرارداد بین بانک ملی ایران و صندوق‌های پژوهش و فناوری غیر دولتی در راستای تحقق تبصره ۱۶ قانون بودجه، امروز ۷ هزار میلیارد ریال پس از امضای قرارداد پرداخت می‌شود.

وی ادامه داد: این ۲۸ صندوق از شهر‌های مختلف کشور هستند و با انعقاد این قرارداد عدالت جغرافیایی در پرداخت تسهیلات محقق می‌شود. از سوی دیگر با این قرارداد متنوع سازی ویترین وثایق نیز رخ می‌دهد. با تدبیری که صورت گرفته و در هماهنگی با صندوق پژوهش و فناوری، شرایطی فراهم شده تا شرکت‌های دانش بنیان وارد فرآیند پیچیده وثایق نشوند.

نجارزاده اظهار کرد:خدمات بانک ملی ایران به شرکت‌های دانش بنیان با حمایت دولت محترم و وزارت امور اقتصادی و دارایی به دست آمده است و تلاش می‌کنیم تا همانگونه که در سال جاری توانستیم صد در صد تعهدات خود را درباره شرکت‌های دانش بنیان محقق کنیم، در سال آینده نیز با تداوم این حمایت ها، عملکرد بهتری را به ثبت برسانیم.

در پایان این مراسم قرارداد اعطای تسهیلات به صندوق‌های غیر دولتی پژوهش و فناوری به امضا رسید و ۷ هزار میلیارد ریال به ۲۸ صندوق از نقاط مختلف کشور، اعطا شد.

 
برچسب ها: بانک ملی ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
دلایل افزایش قیمت طلا، دلایل و پیش بینی‌ها دلایل افزایش قیمت طلا، دلایل و پیش بینی‌ها
افزایش قیمت طلا و نوسان قیمت طلا در هفته‌های اخیر نگرانی‌ها را تشدید نموده است، اتحادیه طلا و جواهر منشا این وضعیت را تغییرات و عوامل جهانی میداند.
استعفا صدیقی تایید شد استعفا صدیقی تایید شد
در پی نامه استعفا کاظم صدیقی خطاب به رهبر معظم انقلاب برای معاف شدن از اقامه نماز جمعه تهران، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با درخواست وی موافقت کردند.
سهم کارمندان اپل از درآمد آن سهم کارمندان اپل از درآمد آن
پشت‌پرده‌ی درآمد اپل، یکی از سودآورترین شرکت‌های جهان چه می‌گذرد؟ حقوقی که به کارمندانش می‌پردازد، شما را شگفت‌زده می‌کند.
ساعی: توهین مبینا نعمت‌زاده به پیرهادی دروغ است ساعی: توهین مبینا نعمت‌زاده به پیرهادی دروغ است
هادی ساعی، رئیس فدراسیون تکواندو گفت: اتفاقات اخیر برای مبینا نعمت زاده در یکی از سالن‌های تمرین خوشایند نبود، اما نباید از دلایل بروزش نیز غافل شد.
قالیباف: ایران امنیت خود را از هیچ کسی گدایی نمی‌کند قالیباف: ایران امنیت خود را از هیچ کسی گدایی نمی‌کند
محمد باقر قالیباف، رئیس مجلس: ایران امنیت خود را از هیچ کسی گدایی نمی‌کند تا خطای محاسباتی دشمنان ایران اصلاح شود و بدانند تنها راهی که دارند این است که حقوق قانونی ما را بپذیرند.
قاتل الهه حسین نژاد در میدان قائم اسلامشهر اعدام می‌شود قاتل الهه حسین نژاد در میدان قائم اسلامشهر اعدام می‌شود
جزئیات حکم پرونده قتل الهه حسین نژاد،وکیل خانواده «الهه حسین نژاد» به شرق خبر داد: «شعبه اول دادگاه کیفری یک استان تهران پس از رسیدگی کامل، با احراز بزهکاری متهم، حکم قصاص نفس در ملأ عام را صادر کرده است. محل اجرای حکم بر اساس رأی دادگاه، میدان قائم شهرستان اسلامشهر تعیین شده است
عروسی ۵۰۰۰ نفره وحید امیری با حضور بیرانوند عروسی ۵۰۰۰ نفره وحید امیری با حضور بیرانوند
وحید امیری: جشن عروسی من ۵۰۰۰ نفر مهمون اومد، پدرخانومم به بیرانوند گفت تو از عروسی برو بیرون
برگزیده
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
تجارت سلامت در بیمارستان‌ها تجارت سلامت در بیمارستان‌ها
وقتی هزینه درمان پدر، سه میلیون یا سه سکه است، و جان او گروگان تعرفه‌ها و بیمارستان‌هاست، دیگر نامش «درمان» نیست؛ روایت تلخی که این‌بار از زبان یکی از اعضای کمیسیون بهداشت مجلس بازگو می‌شود.
درخواست ۶۵ نماینده برای استیضاح وزیر نیرو درخواست ۶۵ نماینده برای استیضاح وزیر نیرو
۶۵ نماینده مجلس شورای اسلامی طرح استیضاح عباس علی‌آبادی، وزیر نیرو را امضا کرده‌اند.
صفحه خبر بالای تصاویر