کد خبر: ۱۱۹۱۲
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۸:۵۲
با همکاری همراه اول صورت گرفت؛

رونمایی از سامانه و شبکه بی‌سیم اختصاصی اورژانس اجتماعی

فاز نخست سامانه و شبکه بی‌سیم اختصاصی (POC) اورژانس اجتماعی با حضور جمعی از مدیران بهزیستی و قائم‌مقام مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار ایران به بهره‌برداری رسید.
رونمایی از سامانه و شبکه بی‌سیم اختصاصی اورژانس اجتماعی

رونمایی از سامانه و شبکه بی‌سیم اختصاصی اورژانس اجتماعی

به گزارش مخاطب 24 به نقل از روابط عمومی همراه اول:فاز نخست سامانه و شبکه بی‌سیم اختصاصی (POC) اورژانس اجتماعی با حضور جمعی از مدیران بهزیستی و قائم‌مقام مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار ایران به بهره‌برداری رسید.

فاز نخست سامانه و شبکه بی‌سیم اختصاصی (POC) اورژانس اجتماعی امروز چهارشنبه ۱۹ بهمن ۱۴۰۱، با حضور جمعی از مدیران سازمان بهزیستی کشور و قائم‌مقام مدیرعامل همراه اول به بهره‌برداری رسید.

حمید بهروزی، قائم مقام مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار ایران در این مراسم که در سالن اجتماعات سازمان بهزیستی کشور برگزار شد، با اشاره به گستردگی پوشش شبکه همراه اول در سطح کشور و ظرفیت سرویس‌های متنوع این اپراتور در خدمت‌رسانی به مردم و دستگاه‌های مختلف، ابراز امیدواری کرد سرویس «بی‌سیم آواک» بتواند در مواقع حساس و بحرانی، نیاز‌های سازمان بهزیستی کشور را برآورده کند.

علی محمد قادری، رئیس سازمان بهزیستی کشور نیز در این مراسم، ایران را از کشور‌های پیشرو در حوزه اورژانس اجتماعی خواند و با اشاره به تلاش‌های صورت گرفته برای توسعه خدمات اورژانس اجتماعی خاطرنشان کرد: تجهیز اورژانس اجتماعی ۱۲۳ به بی‌سیم، این نوید را می‌دهد که بهزیستی به عنوان یک سازمان حمایتی و تخصصی دارای یک شبکه هوشمند اختصاصی شود و با ارتباط صوتی و تصویری، خدمات حرفه‌ای خود را در بعد جغرافیایی ارائه دهد.

در این مراسم محمدرضا حیدرهایی، سرپرست آسیب‌های اجتماعی بهزیستی کشور نیز از تخصیص ردیف بودجه مستقل برای اورژانس اجتماعی برای اولین‌بار خبر داد و با اشاره به افزایش دو و نیم برابری اعتبارات این سازمان، تجهیز اورژانس اجتماعی به سامانه بی‌سیم را از اقدامات و دستاورد‌های مهم در سال جاری برشمرد و گفت: امیدواریم تا پایان سال تمام مراکز مداخله در بحران فردی، خانوادگی و اجتماعی (مرکز اورژانس اجتماعی) به سرویس بی‌سیم مجهز شوند.

ارتباطات بی‌سیم صوتی و تصویری راهگشا در ماموریت‌های اورژانس اجتماعی، وسعت عملکرد به جغرافیای کشور، امکان برقراری ارتباط زنده تصویری، راحتی گروه‌بندی و کنترل کاربران و دیسپچر کارآمد با قابلیت مشاهده موقعیت مکانی کاربران در گروه‌های مختلف، از جمله ویژ‌گی‌ها و مزایای سرویس آواک در این همکاری عنوان شده است.

 
برچسب ها: همراه اول
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
برگزیده
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر