کد خبر: ۱۱۸۸۳
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۹:۳۹

تجدید میثاق وزیر اقتصاد و مدیران سازمان‌های تابعه با آرمان‌های امام خمینی (ره)

وزیر اقتصاد به مناسبت چهل و چهارمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی به همراه معاونان و مدیران وزارت اقتصاد، سازمان‌های تابعه، شبکه بانکی و صنعت بیمه با حضور در حرم مطهر امام خمینی (ره) با آرمان‌های امام (ره) تجدید بیعت کردند.
تجدید میثاق وزیر اقتصاد و مدیران سازمان‌های تابعه با آرمان‌های امام خمینی (ره)

تجدید میثاق وزیر اقتصاد و مدیران سازمان‌های تابعه با آرمان‌های امام خمینی (ره)

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بیمه آسیا؛دکتر خاندوزی، وزیر امور اقتصادی و دارایی در مراسم تجدید میثاق مسئولان این وزارتخانه با آرمان‌های امام راحل (ره) اظهار کرد: امروز به مناسبت چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی که مقارن با اعیاد ماه رجب است به همراه معاونان و مدیران وزارت امور اقتصادی و دارایی و سازمان‌های تابعه، شبکه بانکی و بیمه برای تجدید پیمان با آرمان‌های حضرت امام خمینی (ره) در مرقد مطهر حضرت امام حضور پیدا کردیم.

بنابر این گزارش، وزیر امور اقتصادی و دارایی اظهار امیدواری کرد که بتوانیم با دستاورد‌های اقتصادی در حوزه وزارت اقتصاد از جمله مسائل مالیاتی، گمرک، بیمه و نظام تامین مالی کشور، پیام‌ها و اخبار خوشی را برای مردم داشته باشیم.

گفتنی است، رئیس کل و معاونان بیمه مرکزی و مدیر عامل بیمه آسیا، وزیر امور اقتصادی و دارایی را در این مراسم همراهی می‌کردند.

 
برچسب ها: بیمه آسیا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ریزش وحشتناک پل موقت معدن در کنگو+ فیلم ریزش وحشتناک پل موقت معدن در کنگو+ فیلم
مقام‌های محلی کنگو اعلام کردند فرو ریختن پل موقت در معدن کبالت کالاندو در ایالت لوالابا جان دست‌کم ۳۲ کارگر معدن را گرفت.
جزئیات جدید از حادثه بندر شهید رجایی جزئیات جدید از حادثه بندر شهید رجایی
استاندار هرمزگان اعلام کرد حادثه ۶ اردیبهشت در بندر شهید رجایی ۵۸ جان‌باخته، هزاران مصدوم و میلیارد‌ها تومان خسارت برجای گذاشته است.
شکایت ترامپ علیه بی‌بی‌سی شکایت ترامپ علیه بی‌بی‌سی
کارشناسان حقوقی می‌گویند شکایت ترامپ از بی‌بی‌سی بابت انتشار ویدئوی دستکاری‌شده شانسی برای موفقیت ندارد و احتمال پیروزی او «تقریباً صفر» است.
پزشکیان: دانشگاه‌ها باید به مسیر حل مسئله برگردند پزشکیان: دانشگاه‌ها باید به مسیر حل مسئله برگردند
رئیس‌جمهور با انتقاد از مدرک‌محوری در دانشگاه‌ها تأکید کرد رویکرد دولت بازگرداندن آموزش عالی به سمت مهارت‌آفرینی، حل مسئله و جلوگیری از هدررفت منابع است.
عارف برای نشست شانگهای وارد مسکو شد عارف برای نشست شانگهای وارد مسکو شد
محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور، برای حضور در نشست نخست‌وزیران سازمان همکاری شانگهای و انجام رایزنی‌های دوجانبه، امروز وارد مسکو شد.
پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد
در این قسمت از پادکست مخاطب فوتبالی به بررسی شرایط ستاره‌ی ازبکستانی تیم پرسپولیس میپردازیم.
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر