کد خبر: ۱۱۸۷۳
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۹:۰۰

اهدای یک دستگاه آمبولانس به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد از سوی بانک سینا

طی مراسمی با حضور مدیرعامل بانک سینا و رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، یک دستگاه آمبولانس با تجهیزات کامل از سوی بانک سینا به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد اهدا شد.
اهدای یک دستگاه آمبولانس به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد از سوی بانک سینا

اهدای یک دستگاه آمبولانس به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد از سوی بانک سینا

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک سینا؛این اقدام در راستای ایفای وظایف مسئولیت اجتماعی، کمک به توزیع عادلانه امکانات درمانی و ارائه بهتر و مطلوب‌تر خدمات سلامت به مردم، انجام شد.
غلامرضا فتحعلی در این مراسم با اشاره به اینکه کمک به نظام سلامت کشور و مراکز درمان برای داشتن جامعه سالم و تندرست از وظایف بنگاه‌های اقتصادی است، افزود: بانک سینا در کنار عمل به وظایف بانکداری، در سال‌های اخیر اقدامات انسان‌دوستانه، خیرخواهانه و حمایتی متنوعی را از قبیل اهدای آمبولانس به منظور گسترش و توسعه سطح بهداشت و ارتقای سلامت و توانمندسازی افراد جامعه انجام داده است.
مدیرعامل بانک سینا تصریح کرد: این بانک، مسیرحرکت به سمت بانکداری اجتماعی را به صورت برنامه‌ریزی شده‌تر در سال جاری پیگیری خواهد کرد.
ارسلان خالدی‌فر رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد نیز در این مراسم ضمن قدردانی از اقدام بانک سینا در اهدای آمبولانس، ابراز امیدواری کرد با همراهی و همدلی تمامی دستگاه‌ها، شاهد ارتقای سطح سلامت و بهداشت به‌ویژه در مناطق کمتر برخوردار باشیم.
گفتنی است پیش‌تر نیز از محل صرفه‌جویی هزینه‌ها و عدم چاپ سررسید تعداد ۵۱ دستگاه آمبولانس با تجهیزات کامل از سوی بانک سینا به مراکز بهداشت روستایی مناطق محروم کشور اهدا شده بود.
در این مراسم، معاون سرمایه‌های انسانی و مدیر امور حوزه مدیرعامل و روابط عمومی بانک سینا و معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد نیز حضور داشتند.

 
برچسب ها: بانک سینا
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
فیلم+روایت رئیس پلیس آگاهی از نحوه قتل الهه حسین نژاد فیلم+روایت رئیس پلیس آگاهی از نحوه قتل الهه حسین نژاد
قاتل پس از ارتکاب جرم، جسد را به بیابان‌های اطراف فرودگاه منتقل می‌کند تا آثار جنایت را مخفی کند با این حال، اقدامات اطلاعاتی و کارآگاهی پیچیده پلیس در مدت کوتاهی منجر به شناسایی و دستگیری متهم اصلی در شب گذشته شد.
تاج بر سر دختر شایسته تایلند تاج بر سر دختر شایسته تایلند
در حالی‌که نماینده تایلند تاج دختر شایسته جهان را بر سر گذاشت و هند میزبان یکی از پرهزینه‌ترین رویداد‌های سال بود، پشت صحنه رقابت Miss World ۲۰۲۵ با اتهامات تندی از سوی نماینده انگلستان به لرزه افتاد.
خانم ها، افسردگی میانسالی را جدی بگیرید خانم ها، افسردگی میانسالی را جدی بگیرید
افسردگی در میانسالی مشکلی شایع و قابل درمان است و این افراد باید بدانند که تنها نیستند و لازم نیست در سکوت و تنهایی رنج بکشند.
چرا حوصله کتاب خواندن نداریم؟ چرا حوصله کتاب خواندن نداریم؟
در دنیای پرهیاهوی امروز، بی‌حوصلگی برای مطالعه به پدیده‌ای فراگیر تبدیل شده و ذهن انسان معاصر را از تمرکز و تفکر عمیق دور کرده است
آنچه درباره هومن سیدی نمی‌دانستید! آنچه درباره هومن سیدی نمی‌دانستید!
هومن سیدی در یک ویدئو درباره خود افشاگری کرد.
عکس| سند دانشجو بودن علیرضا بیرانوند عکس|  سند دانشجو بودن علیرضا بیرانوند
صحبت های هفته پیش بیرانوند در مورد تحصیلاتش حسابی حاشیه ساز شد.
آلزایمر را با این گیاه درمان کنید! آلزایمر را با این گیاه درمان کنید!
پژوهش‌های محققان مرکز تحقیقات بیوشیمی بیوفیزیک دانشگاه تهران نشان می‌دهد عصاره گیاهان وج و بادرنجبویه می‌تواند به درمان آلزایمر کمک کند.
برگزیده
سفر شهروندان ایران و ۱۱ کشور دیگر به آمریکا ممنوع شد سفر شهروندان ایران و ۱۱ کشور دیگر به آمریکا ممنوع شد
دونالد ترامپ با صدور فرمانی سفر شهروندان ایرانی و ۱۱ کشور دیگر به آمریکا را ممنوع اعلام کرد. اتباع هفت کشور دیگر نیز با محدویت دریافت ویزا مواجه شدند. ترامپ تصمیم خود را به دلیل "نگرانی‌های امنیتی" اتخاذ کرده است.
صادرات نفت خام ایران به چین کاهش یافت صادرات نفت خام ایران به چین کاهش یافت
داده‌های اولیه نشان می‌دهد جریان نفت خام و میعانات گازی از ایران به چین در ماه می‌کمی بیش از ۱.۱ میلیون بشکه در روز بوده که حدود یک‌پنچم پایین‌تر از یک سال قبل‌تر است.
ابعاد پیچیده کمبود پرستار ابعاد پیچیده کمبود پرستار
کشور‌های پیشرفته با کمبود شدید نیروی پرستاری رو‌به‌رو هستند و برای جبران این خلأ، به جذب پرستاران خارجی روی آورده‌اند.
صفحه خبر بالای تصاویر