کد خبر: ۱۱۸۴۱
تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۴

ذوب آهن اصفهان سرآمد "ساخت داخل" قطعات و تجهیزات صنعت فولاد

مهدی کوهی در چهارمین روز کاری حضور در ذوب آهن اصفهان به عنوان مدیرعامل این مجتمع عظیم صنعتی به همراه مهرداد تولاییان عضو هیات مدیره و معاون بهره برداری و تنی چند از معاونین و مدیران شرکت، دوشنبه هفدهم بهمن ماه با حضور در کارگاه‌های ۴۶ (ریخته گری)، ۴۷ (اسکلت فلزی) و ۴۸ (ماشین کاری و عملیات حرارتی) زیر مجموعه مدیریت برنامه ریزی و نظارت بر نگهداری و تعمیرات کارخانه از نزدیک با توانمندی‌های تلاشگران این کارگاه‌ها و ساخت قطعات و تجهیزات از نزدیک آشنا شد و همچنین طی جلسه‌ای در خصوص رویکرد‌های شرکت و نیز اهمیت ساخت قطعات و تجهیزات توضیحاتی ارائه نمود.
ذوب آهن اصفهان سرآمد  ساخت داخل  قطعات و تجهیزات صنعت فولاد

ذوب آهن اصفهان سرآمد

به گزارش مخاطب24به نقل از شرکت ذوب آهن اصفهان:همدلی و هم افزایی دستاورد‌های ماندگار را رقم می‌زند
مدیرعامل ذوب آهن اصفهان گفت: این مجتمع بزرگ صنعتی، بنیانگذار تولید فولاد در ایران و اشاعه دهنده فرهنگ صنعت فولاد در کشورمان محسوب می‌شود. برنامه ریزی برای رشد و پیشرفت ذوب آهن اصفهان تا رسیدن به قله‌های شکوفایی و پیشرفت آن، وظیفه تک تک ماست. طبیعتاً در این مسیر چالش‌هایی وجود دارد، اما ایمان دارم سرمایه انسانی توانمند ذوب آهن، هر چالش و مانعی را با همدلی و هم افزایی از میان بر می‌دارد تا دستاورد‌هایی ماندگار ایجاد شود.

مدیرعامل ذوب آهن اصفهان ادامه داد: تامین مالی مناسب، خرید به موقع، تولید هوشمندانه و فروش مدبرانه زنجیره تولید موفق یک واحد صنعتی را تشکیل می‌دهند و البته سرمایه انسانی توانمند است که اجزای این زنجیره را طی فرایندی هدفمند و با کمترین ضایعات تولیدی به ارزش آفرینی می‌رساند و ذوب آهن اصفهان نیز در دوره فعلی، چنین رویکردی را با همکاری کلیه بخش‌ها روزانه رصد می‌کند تا رشد و توسعه مجموعه در ابعاد گوناگون و در مقیاسی بزرگتر، اعتلای ایران عزیزمان در عرصه‌های ملی و بین المللی ماندگار شود.

وی گفت: ساخت مجموعه‌ای از قطعات و تجهیزات در کارگاه‌های ساخت ذوب آهن اصفهان باعث افتخار صنعت فولاد و از مصادیق مدیریت جهادی و دانش بنیان است.
مهدی کوهی اضافه کرد: ذوب آهن اصفهان یک افتخار ملی است و باید ملی اداره شود.

مدیرعامل ذوب آهن اصفهان خاطر نشان کرد: دستاورد‌هایی که امروزه از آن تحت عنوان دانش بنیان یاد می‌شود در شرکت ذوب آهن اجرایی شده و خودکفایی را در بخش‌های مورد نیاز تامین و علاوه بر رفع نیاز داخل برای شرکت‌های خارج از ذوب آهن و صنعت سیمان نیز ساخت داخل انجام می‌شود.
مهدی کوهی بیان کرد: تولید محصولات ارزش افزا و تامین مواد اولیه از مبادی داخلی به عنوان یک رویکرد مستمر در برنامه کاری شرکت قرار دارد تا از این مسیر ارزش آفرینی و کاهش قیمت تمام شده بیشتر برای ذوب آهن به ثبت برسد و لذا جهت تحقق یافتن این مهم از هیچ تلاشی فرو گذار نخواهیم کرد.
مدیرعامل ذوب آهن اصفهان گفت: ساخت یوتیلیتی مورد نیاز ذوب آهن با احداث نیروگاه آغاز و در زمینه تامین آب هم اقدامات لازم در بخش‌های مختلف انجام خواهد شد.

تولید ریل ملی توسط بلند همتان ذوب آهنی جاودانه شد
این مقام مسئول گفت: رهبر معظم انقلاب همواره از ساخت داخل حمایت ویژه‌ای دارند و در ذوب آهن اصفهان نیز این رویکرد از سالیان پیش دنبال شده و می‌شود که تولید ریل ملی صرفاً یکی از دستاورد‌های درخشان بلند همتان این مجموعه محسوب می‌شود که در کارنامه ذوب آهن جاودانه شد.

در ادامه مهرداد تولاییان عضو هیات مدیره شرکت و معاون بهره برداری نیز گفت: تلاشگران کارگاه‌های ساخت کارخانه با فعالیت شبانه روزی خود همواره نشان دادند غیرممکنی برای آن‌ها وجود ندارد و با تکیه بر دانش و تجربه خویش، قطعات و تجهیزات ذوب آهن و صنایع مختلف کشور را تامین می‌کنند.

در ثبت رکورد‌های مختلف کارخانه، ساخت قطعات و تجهیزات استاندارد نقش اساسی دارد
وی افزود: در ثبت رکورد‌های مختلف کارخانه، ساخت قطعات و تجهیزات استاندارد نقش اساسی دارد و در این زمینه خوشبختانه با مشکلی مواجه نیستیم و نهاده‌های فنی مورد نیاز این بخش نیز با همکاری مجموعه‌های مرتبط تامین می‌شود.

مهدی یزدان پناه مدیر برنامه ریزی و نظارت بر نگهداری و تعمیرات ذوب آهن اصفهان نیز اضافه کرد: در این مجموعه دستگاه‌ها و تجهیزات بسیار متنوعی وجود دارد که با نوسازی آن‌ها افزایش راندمان شان در بخش‌های مختلف رقم می‌خورد و لذا تقاضا داریم نیازمندی‌های فنی این بخش تامین شود تا با تمرکز کامل، برنامه کاری تعیین شده را به پیش ببریم.

وی در ادامه گزارش کاملی از دستاورد‌های این مدیریت در زمینه ساخت قطعات و تجهیزات متنوع برای کارخانه و سایر صنایع کشور ارائه نمود که مورد توجه حاضرین قرار گرفت.

شایان ذکر است رمضانعلی فرهادی معاون برنامه ریزی و ساخت قطعات، محمود شفیعی معاون برنامه ریزی و تعمیرات و حسین بهارلویی سرپرست بازرسی فنی در مدیریت نت مکانیک نیز در خصوص فعالیت‌های انجام شده و برنامه‌های در دست اقدام توضیحات مبسوطی مطرح کردند.

 
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
یک ایرانی، گرانترین بازیکن جهان یک ایرانی، گرانترین بازیکن جهان
ستاره کبدی ایران می‌گوید بعد از درخشش در چهار فصل اخیر توانسته عنوان گران‌ترین بازیکن جهان را در اختیار بگیرد.
پرواز با بال‌های بسته بر فراز خلیج فارس پرواز با بال‌های بسته بر فراز خلیج فارس
چندسالی است که بازار خرید و فروش پرنده‌های شکاری و زینتی در ایران و صادرات آن به کشور‌های حاشیه خلیج فارس حسابی گرم شده است و صیادان پول‌های هنگفتی به جیب زده که البته سود بیشتر نصیب دلالانی است که پرندگان را از صیادان خریده و آن را در بازار‌های صادراتی به قیمت دلاری به فروش می‌رسانند.
افشاگری همسر قاتل الهه افشاگری همسر قاتل الهه
همسر سابق متهم به قتل الهه حسین‌نژاد، گذشته تاریک این قاتل را فاش کرد.
تمام باور‌های غلط در مورد درمان کبد چرب تمام باور‌های غلط در مورد درمان کبد چرب
به گفته یک متخصص طب سنتی، از دیرباز در میان عامه مردم، باور‌های طبی و تغذیه‌ای نادرست زیادی شکل گرفته که متاسفانه این عقاید منسوخ تا به امروز هم در حال نشر و پخش است و یکی از گروه‌های فعال در دامن زدن به این تصورات و پندار‌های نادرست، افراد متخصص نمای منتسب به طب سنتی هستند که سبب بروز بدبینی‌هایی در افراد جامعه شده‌اند.
بیست و هشتمین فرزند مرد کرمانی به دنیا آمد بیست و هشتمین فرزند مرد کرمانی به دنیا آمد
مدیرکل ثبت احوال استان کرمان از به دنیا آمدن بیست و هشتمین فرزند یک جانباز کهنوجی خبر داد.
۲۱۲ هزار فرزند توسط زنان سرپرست خانوار بزرگ می‌شوند ۲۱۲ هزار فرزند توسط زنان سرپرست خانوار بزرگ می‌شوند
رئیس سازمان بهزیستی کشور از شناسایی ۵۳ هزار زن سالمند تنها در کشور خبر داد و گفت: این زنان تحت آموزش‌های ویژه قرار گرفتند.
بندری که یوسف را از پدرش ربود بندری که یوسف را از پدرش ربود
پدر یوسف جاویدی، یکی از جان باختگان در حادثه انفجار شهید رجایی در چهلمین روز درگذشت فرزندش، از مسئولین می‌خواهد به بازرسی‌ها و وظایفشان عمل کنند تا داستان «یوسف»‌ها هیچ گاه تکرار نشود.
صفحه خبر بالای تصاویر