کد خبر: ۱۱۸۳۸
تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۴

برگزاری اولین همایش روز هوش مصنوعی با مشارکت و حمایت همراه اول

اولین دوره همایش «روز هوش مصنوعی» با حمایت مرکز تحقیق‌وتوسعه همراه اول آغاز به کار کرد.
برگزاری اولین همایش روز هوش مصنوعی با مشارکت و حمایت همراه اول

برگزاری اولین همایش روز هوش مصنوعی با مشارکت و حمایت همراه اول

به گزارش مخاطب 24 به نقل از روابط عمومی همراه اول:نخستین دوره همایش «روز هوش مصنوعی» توسط دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی و با حمایت مرکز تحقیق‌وتوسعه همراه اول در حال برگزاری است.


این رویداد به شکلی برنامه ریزی شده است که افراد و سازمان‌های دولتی تصمیم گیر و تصمیم ساز در حوزه هوش مصنوعی و همچنین شرکت‌های پیشرو در زمینه فناوری اطلاعات به همراه افراد دانشگاهی بتوانند تعاملات و همکاری‌های بیشتری با یکدیگر برقرار کنند و زمینه هم افزایی آن‌ها فراهم شود.

در این رویداد علاوه بر سخنرانی‌ها و پنل‌های تخصصی، کارگاه‌های آموزشی و نمایشگاه فناورانه با مشارکت شرکت‌های پیشرو در هوش مصنوعی برنامه‌ریزی شده است.

شناسایی و ارائه توانمندی‌های دانشگاه در حوزه هوش مصنوعی، گردهم آوری ذی‌نفعان دولتی، خصوصی، دانشگاهی و صنعتی در حوزه هوش مصنوعی و احصاء نیازمندی‌های موجود در جامعه و ارائه راهکار‌هایی برای پاسخ به این نیازمندی‌ها از مهم‌ترین اهداف برگزاری این رویداد عنوان شده است.

در این رویداد از افراد باتجربه و تاثیرگذار در حوزه هوش مصنوعی در ایران و جهان دعوت شده است. مهمانان این رویداد از صنعت و دانشگاه انتخاب شده‌اند و در بیش از هفت سخنرانی کلیدی حضور خواهند داشت و در خصوص فرصت‌ها و چالش‌هایی که هوش مصنوعی در ایران و جهان ایجاد کرده است، سخنرانی می‌کنند. در این بخش از ساعت ۱۷ و ۳۰ دقیقه فردا (چهار‌شنبه ۱۹ بهمن ۱۴۰۱) محمدعلی اخایی معاون راهکار‌های دیجیتال و هوشمندسازی مرکز تحقیق و توسعه همراه اول ارئه‌ای با موضوع «دستاورد‌های جاری مرکز تحقیق و توسعه در حوزه هوش مصنوعی و نیازمندی‌های آینده این مرکز» خواهند داشت.

همچنین در این رویداد چند پنل تخصصی با تمرکز بر محور‌های اصلی رویداد در دو روز برنامه‌ریزی شده است. همراه اول نیز امروز از ساعت ۱۷ و ۳۰ دقیقه پنل تخصصی «چت بات فارسی» را برگزار می‌کند.

علاقمندان می‌توانند علاوه بر مراجعه به سایت این رویداد به نشانی https://ai-day.kntu.ac.ir/ از طریق لینک شرکت در این پنل https://www.skyroom.online/ch/ee_kntu/ai-day از پنل تخصصی و سخنرانی مذکور بهره‌مند شوند.

 
برچسب ها: همراه اول
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ایران برای حمله بعدی به اسراییل کدام مناطق را خواهد زد؟ ایران برای حمله بعدی به اسراییل کدام مناطق را خواهد زد؟
برخی از اهداف در اسرائیل باقی ماندند تا در صورت تشدید حملات رژیم صهیونی مورد حمله قرار گیرند و ازاین‌رو برای مهار دامنه تجاوزات تل‌آویو مورداستفاده قرار گرفتند. بااین‌حال تضمینی وجود ندارد که حمله‌ای به آنها صورت نگیرد.
چه کشور‌هایی به اسراییل سلاح می‌فروشند؟ چه کشور‌هایی به اسراییل سلاح می‌فروشند؟
شورای روابط خارجی آمریکا می‌گوید رژیم صهیونیستی از زمان تأسیس خود در حدود ۷۷ سال گذشته، بزرگ‌ترین دریافت‌کننده کمک‌های خارجی ایالات متحده بوده و درمجموع به قیمت امروز حدود ۳۱۰ میلیارد دلار (با احتساب تورم) کمک‌های اقتصادی و نظامی دریافت کرده است.
پروژه‌ای برای بی‌ثبات‌سازی روانی ایران پروژه‌ای برای بی‌ثبات‌سازی روانی ایران
دو کمپین مشکوک هم‌زمان در فضای مجازی مشغول فعالیت است، اینها کاری را کردند که حتی رسانه‌های مواجب‌بگیر موساد هم از آن عاجز بودند: «تخریب غرور ملی از درون گفتمان خودی».
اثرات جنگ بر اجاره مسکن! اثرات جنگ بر اجاره مسکن!
شاخص کشوری هزینه اجاره خانه در بهار ۱۴۰۴، ۳۷درصد نسبت به بهار پارسال افزایش یافت؛ رشد نقطه‌ای اجاره‌بها در بهار ۱۴۰۳، ۴۲ درصد بود طی روز‌های گذشته از تابستان بازار اجاره تهران شاهد «تمدید تا یک ماه» اجاره نامه‌های در حال سررسید بوده است احتمال افزایش وزن رهن نسبت به اجاره ماهانه در قرارداد‌های آتی
تاثیرات آتش بس بر روان انسان ها! تاثیرات آتش بس بر روان انسان ها!
«آتش‌بس نه یک وضعیت نظامی و سیاسی که به‌نوعی بلاتکلیفی روانشناختی و وجودی است.» این جمله را محمود مقدسی، روانشناس بالینی می‌گوید. شبیه‌ترین تعریف به چیزی که این روزها خانواده آویشن تجربه می‌کنند.
ثبت‌نام آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی آغاز شد ثبت‌نام آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی آغاز شد
ثبت‌نام سیزدهمین آزمون استخدامی متمرکز دستگاه‌های اجرایی کشور از امروز ۱۱ تیرماه آغاز می‌شود و تا پایان ۲۰ تیرماه ادامه خواهد داشت.
دلیل کمبود برق کشور مشخص شد! دلیل کمبود برق کشور مشخص شد!
در حالی که پیش از وقوع جنگ اسراییل علیه ایران، مقامات دولتی مصرف‌کنندگان ایرانی را متهم به بدمصرفی می‌کردند و ریشه‌ی ناترازی برق را در نوع مصرف جست‌و‌جو می‌کردند، وقوع جنگ ۱۲ روزه ریشه‌های این ناترازی را آشکار کرد.
برگزیده
تاثیرات آتش بس بر روان انسان ها! تاثیرات آتش بس بر روان انسان ها!
«آتش‌بس نه یک وضعیت نظامی و سیاسی که به‌نوعی بلاتکلیفی روانشناختی و وجودی است.» این جمله را محمود مقدسی، روانشناس بالینی می‌گوید. شبیه‌ترین تعریف به چیزی که این روزها خانواده آویشن تجربه می‌کنند.
متقاضیان عمره مفرده حتما بخوانند! متقاضیان عمره مفرده حتما بخوانند!
رئیس سازمان حج و زیارت اعلام کرد: ثبت‌نام عمره در چند روز آینده آغاز می‌شود.
ثبت‌نام آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی آغاز شد ثبت‌نام آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی آغاز شد
ثبت‌نام سیزدهمین آزمون استخدامی متمرکز دستگاه‌های اجرایی کشور از امروز ۱۱ تیرماه آغاز می‌شود و تا پایان ۲۰ تیرماه ادامه خواهد داشت.
صفحه خبر بالای تصاویر