کد خبر: ۱۱۸۲
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۶:۳۳

مخاطب در گفت‌وگو با ایلنا:

رئیس ستاد انتخابات کشوری حزب تدبیر و توسعه گفت: از نقاط مختلف خبر دادند که با بلندگوی دستی به تخریب آقای روحانی می‌پردازند.

src="/files/fa/news/ justify;">


رحمان مخاطب حسن‌جانی رئیس ستاد انتخابات کشوری حزب تدبیر و توسعه در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی ایلنا، گفت: با توجه به اینکه ما در انتخابات ریاست جمهوری و شورای شهر در دو سطح کشور هستیم در این رابطه ترجیح دادیم که در انتخابات شورای شهر و روستا وارد نشویم و لیستی از سوی حزب تدبیر و توسعه ارائه نمی‌شود. هرچند که تعداد زیادی از داوطلبان به ما مراجعه و درخواست دارند که لیستی ارائه دهیم اما در این مقطع نیاز است برای تبلیغات ریاست جمهوری تمام پتانسیل خود را استفاده کنیم و وارد بحث شورای شهر نشویم.

او تاکید کرد: اگر لیستی به عنوان تدبیر و توسعه ارائه شود مورد تایید ما نیست.

رئیس شورای عالی سیاستگذاری حزب تدبیر و توسعه گفت: با توجه به اینکه آقای باقرزاده دبیرکل حزب تدبیر و توسعه کاندیدای شورای شهر ازسوی حزب است از ایشان به صورت انفرادی با توجه به شایستگی‌هایی که دارد حمایت می‌کنیم و لیستی نخواهیم داشت.

او در پاسخ به اینکه اگر کاندیدای حزب متبوع را در لیست قرار دهند موافقت می‌کنید یا به صورت مستقل خواهید آمد گفت: ممکن است برخی علاقه مند باشند اسم باقرزاده را در لیست قرار دهند که این امری شخصی است اما ما از سوی حزب به هیچ کدام از گروه‌ها چنین پیشنهادی نمی‌دهیم.

مخاطب با اشاره به تخریب‌هایی که در فضای انتخاباتی صورت می‌گیرد گفت: تخریب دولت ناجوانمردانه است و با توجه به اینکه در شهرستان‌ها و روستاهای کوچک ستادهای ما راه‌اندازی شده از نقاط مختلف خبر دادند که با بلندگوی دستی به تخریب آقای روحانی می‌پردازند و این روش متداولی در جمهوری اسلامی نیست و دور از شان مردم و توهین به شعور آنها است.

او با بیان اینکه حرکت‌هایی در فضای انتخاباتی صورت می‌گیرد که شایسته نیست گفت: ما توصیه می‌کنیم شعور مردم را به تمسخر نگیرند.

مخاطب‌حسن‌جانی درباره اینکه فعالیت‌ ستادها برای مبارزه با تخریب‌ها علیه دولت چیست گفت: با توجه به مناظره‌هایی که از صداوسیما پخش می‌شود و هر کاندیدا دیدگاه خود را مطرح می‌کند مردم به اندازه کافی شعور و آگاهی بالایی دارند و اگر به صورت سالم برنامه‌ها از سوی کاندیداها مطرح شود و داشته‌های خود را ارائه دهند مردم تصمیم خود را می‌گیرند اما متاسفانه در جاهایی با دروغ، جو سازی و وعده می خواهند مردم را به سمت خود جلب کنند که این روش شایسته نیست.

او ادامه داد: در مقابل این بداخلاقی رقبا به نیروهای ستادی توصیه کردیم به هیچ وجه دست به تخریب رقیب نزنند و تنها دیدگاه های آقای روحانی را به مردم ارائه دهند.

او ادامه داد: در شهرستان‌ها با بداخلاقی‌هایی روبرو هستیم که بنر، پوستر و عکس آقای روحانی را پاره می‌کنند و برخورد ناشایسته دارند اما ما با سعه‌صدر و خویشتن‌داری این موارد را تحمل می‌کنیم و سعی داریم انتخابات در جو آرامی برگزار شود.

آخرین اخبار
اخبار داغ
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی! تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی!
هانا مهرگان، ورزشکار ایرانی‌تبار ساکن کانادا، با درخشش خیره‌کننده در رقابت‌های جهانی فیتنس ۲۰۲۵ میامی، عنوان «ملکه تناسب اندام جهان» را به دست آورد.
قتل دختر جوان به دست خواستگارش قتل دختر جوان به دست خواستگارش
پرونده قتل راضیه در شهرری پس از اعتراف خواستگارش به دلیل عشق بیمارگونه و اعتیاد، بار دیگر جنجال‌برانگیز شد.
قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود
بلیت‌های کنسرت مهران مدیری در دبی از ۳۹۹ تا ۱۵۰۰ درهم فروخته شد و در برخی بازه‌ها حتی از بلیت‌های جنیفر لوپز گران‌تر بود.
قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر
فرمانده انتظامی عجب‌شیر از قتل یک زن ۱۶ ساله توسط همسرش خبر داد؛ قاتل در تحقیقات اولیه به انگیزه اختلافات خانوادگی اعتراف کرد.
تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری
رئیس اتحادیه بنکداران تهران از آغاز عرضه برنج هندی و پاکستانی با قیمت‌های تنظیم‌بازاری خبر داد؛ برنج هندی ۴۹ و ۵۹ هزار تومان، پاکستانی ۶۶ هزار تومان است.
رئیس‌جمهور قانون همکاری ریلی بین ایران و ترکیه ابلاغ کرد رئیس‌جمهور قانون همکاری ریلی بین ایران و ترکیه ابلاغ کرد
قانون موافقتنامه چارچوب همکاری ریلی بین ایران و ترکیه توسط رئیس‌جمهور ابلاغ شد تا توسعه حمل و نقل ریلی و تبادلات بین دو کشور آغاز شود.
چند رسانه ای
احمدی نژاد بهترین خدمت را به اسرائیل کرد+فیلم احمدی نژاد بهترین خدمت را به اسرائیل کرد+فیلم
همایون اسعدیان در گفت‌و‌گو با اکبر نبوی افشاگری کرد.
اعتراض به سبک عراقچی + فیلم اعتراض به سبک عراقچی + فیلم
عباس عراقچی ۱۰سال پیش در کمیسیون ویژه بررسی برجام مجلس به کارشکنی صدا و سیما واکنش نشان داد.
روایت دوربین پلیس از لحظه تصادف فرزند نایب رئیس مجلس! روایت دوربین پلیس از لحظه تصادف فرزند نایب رئیس مجلس!
فرمانده پلیس راهور تهران بزرگ توضیحاتی را درباره حادثه تصادف پسر علی نیکزاد مجلس با یک سرهنگ نیروی انتظامی ارائه کرد.
بگذارید با ترامپ ملاقات کنم بگذارید با ترامپ ملاقات کنم
حسن روحانی گفت: شرایط ترامپ مهم نبود، می‌خواست جملاتی در برجام اضافه کند، اما شرط اصلی‌اش این بود که با من ملاقات کند. من گفتم بگذارید ملاقات کنم.
تداوم آتش سوزی عظیم در بندر شهید رجایی تداوم آتش سوزی عظیم در بندر شهید رجایی
تصاویر هوایی که صبحگاه امروز ثبت شده از تداوم آتش سوزی عظیم در بندر شهید رجایی حکایت دارد و هنوز آتشنشان‌ها موقف به اطفای حریق نشده‌اند.
خونسردی جالب پسربچه ایرانی برای گرفتن امضا از کریستیانو رونالدو خونسردی جالب پسربچه ایرانی برای گرفتن امضا از کریستیانو رونالدو
در مراسم سالانه گلوب ساکر که بهترین‌های فوتبال جهان در رده مردان و زنان را معرفی می‌کند، کریستیانو رونالدو به عنوان بهترین گلزن تمام ادوار فوتبال انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر