کد خبر: ۱۱۸۲
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۶:۳۳

مخاطب در گفت‌وگو با ایلنا:

رئیس ستاد انتخابات کشوری حزب تدبیر و توسعه گفت: از نقاط مختلف خبر دادند که با بلندگوی دستی به تخریب آقای روحانی می‌پردازند.



رحمان مخاطب حسن‌جانی رئیس ستاد انتخابات کشوری حزب تدبیر و توسعه در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی ایلنا، گفت: با توجه به اینکه ما در انتخابات ریاست جمهوری و شورای شهر در دو سطح کشور هستیم در این رابطه ترجیح دادیم که در انتخابات شورای شهر و روستا وارد نشویم و لیستی از سوی حزب تدبیر و توسعه ارائه نمی‌شود. هرچند که تعداد زیادی از داوطلبان به ما مراجعه و درخواست دارند که لیستی ارائه دهیم اما در این مقطع نیاز است برای تبلیغات ریاست جمهوری تمام پتانسیل خود را استفاده کنیم و وارد بحث شورای شهر نشویم.

او تاکید کرد: اگر لیستی به عنوان تدبیر و توسعه ارائه شود مورد تایید ما نیست.

رئیس شورای عالی سیاستگذاری حزب تدبیر و توسعه گفت: با توجه به اینکه آقای باقرزاده دبیرکل حزب تدبیر و توسعه کاندیدای شورای شهر ازسوی حزب است از ایشان به صورت انفرادی با توجه به شایستگی‌هایی که دارد حمایت می‌کنیم و لیستی نخواهیم داشت.

او در پاسخ به اینکه اگر کاندیدای حزب متبوع را در لیست قرار دهند موافقت می‌کنید یا به صورت مستقل خواهید آمد گفت: ممکن است برخی علاقه مند باشند اسم باقرزاده را در لیست قرار دهند که این امری شخصی است اما ما از سوی حزب به هیچ کدام از گروه‌ها چنین پیشنهادی نمی‌دهیم.

مخاطب با اشاره به تخریب‌هایی که در فضای انتخاباتی صورت می‌گیرد گفت: تخریب دولت ناجوانمردانه است و با توجه به اینکه در شهرستان‌ها و روستاهای کوچک ستادهای ما راه‌اندازی شده از نقاط مختلف خبر دادند که با بلندگوی دستی به تخریب آقای روحانی می‌پردازند و این روش متداولی در جمهوری اسلامی نیست و دور از شان مردم و توهین به شعور آنها است.

او با بیان اینکه حرکت‌هایی در فضای انتخاباتی صورت می‌گیرد که شایسته نیست گفت: ما توصیه می‌کنیم شعور مردم را به تمسخر نگیرند.

مخاطب‌حسن‌جانی درباره اینکه فعالیت‌ ستادها برای مبارزه با تخریب‌ها علیه دولت چیست گفت: با توجه به مناظره‌هایی که از صداوسیما پخش می‌شود و هر کاندیدا دیدگاه خود را مطرح می‌کند مردم به اندازه کافی شعور و آگاهی بالایی دارند و اگر به صورت سالم برنامه‌ها از سوی کاندیداها مطرح شود و داشته‌های خود را ارائه دهند مردم تصمیم خود را می‌گیرند اما متاسفانه در جاهایی با دروغ، جو سازی و وعده می خواهند مردم را به سمت خود جلب کنند که این روش شایسته نیست.

او ادامه داد: در مقابل این بداخلاقی رقبا به نیروهای ستادی توصیه کردیم به هیچ وجه دست به تخریب رقیب نزنند و تنها دیدگاه های آقای روحانی را به مردم ارائه دهند.

او ادامه داد: در شهرستان‌ها با بداخلاقی‌هایی روبرو هستیم که بنر، پوستر و عکس آقای روحانی را پاره می‌کنند و برخورد ناشایسته دارند اما ما با سعه‌صدر و خویشتن‌داری این موارد را تحمل می‌کنیم و سعی داریم انتخابات در جو آرامی برگزار شود.

captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
چند رسانه ای
احمدی نژاد بهترین خدمت را به اسرائیل کرد+فیلم احمدی نژاد بهترین خدمت را به اسرائیل کرد+فیلم
همایون اسعدیان در گفت‌و‌گو با اکبر نبوی افشاگری کرد.
اعتراض به سبک عراقچی + فیلم اعتراض به سبک عراقچی + فیلم
عباس عراقچی ۱۰سال پیش در کمیسیون ویژه بررسی برجام مجلس به کارشکنی صدا و سیما واکنش نشان داد.
روایت دوربین پلیس از لحظه تصادف فرزند نایب رئیس مجلس! روایت دوربین پلیس از لحظه تصادف فرزند نایب رئیس مجلس!
فرمانده پلیس راهور تهران بزرگ توضیحاتی را درباره حادثه تصادف پسر علی نیکزاد مجلس با یک سرهنگ نیروی انتظامی ارائه کرد.
بگذارید با ترامپ ملاقات کنم بگذارید با ترامپ ملاقات کنم
حسن روحانی گفت: شرایط ترامپ مهم نبود، می‌خواست جملاتی در برجام اضافه کند، اما شرط اصلی‌اش این بود که با من ملاقات کند. من گفتم بگذارید ملاقات کنم.
تداوم آتش سوزی عظیم در بندر شهید رجایی تداوم آتش سوزی عظیم در بندر شهید رجایی
تصاویر هوایی که صبحگاه امروز ثبت شده از تداوم آتش سوزی عظیم در بندر شهید رجایی حکایت دارد و هنوز آتشنشان‌ها موقف به اطفای حریق نشده‌اند.
خونسردی جالب پسربچه ایرانی برای گرفتن امضا از کریستیانو رونالدو خونسردی جالب پسربچه ایرانی برای گرفتن امضا از کریستیانو رونالدو
در مراسم سالانه گلوب ساکر که بهترین‌های فوتبال جهان در رده مردان و زنان را معرفی می‌کند، کریستیانو رونالدو به عنوان بهترین گلزن تمام ادوار فوتبال انتخاب شد.