کد خبر: ۱۱۸۲
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۶:۳۳

مخاطب در گفت‌وگو با ایلنا:

رئیس ستاد انتخابات کشوری حزب تدبیر و توسعه گفت: از نقاط مختلف خبر دادند که با بلندگوی دستی به تخریب آقای روحانی می‌پردازند.
src="/files/fa/news/ justify;">


رحمان مخاطب حسن‌جانی رئیس ستاد انتخابات کشوری حزب تدبیر و توسعه در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی ایلنا، گفت: با توجه به اینکه ما در انتخابات ریاست جمهوری و شورای شهر در دو سطح کشور هستیم در این رابطه ترجیح دادیم که در انتخابات شورای شهر و روستا وارد نشویم و لیستی از سوی حزب تدبیر و توسعه ارائه نمی‌شود. هرچند که تعداد زیادی از داوطلبان به ما مراجعه و درخواست دارند که لیستی ارائه دهیم اما در این مقطع نیاز است برای تبلیغات ریاست جمهوری تمام پتانسیل خود را استفاده کنیم و وارد بحث شورای شهر نشویم.

او تاکید کرد: اگر لیستی به عنوان تدبیر و توسعه ارائه شود مورد تایید ما نیست.

رئیس شورای عالی سیاستگذاری حزب تدبیر و توسعه گفت: با توجه به اینکه آقای باقرزاده دبیرکل حزب تدبیر و توسعه کاندیدای شورای شهر ازسوی حزب است از ایشان به صورت انفرادی با توجه به شایستگی‌هایی که دارد حمایت می‌کنیم و لیستی نخواهیم داشت.

او در پاسخ به اینکه اگر کاندیدای حزب متبوع را در لیست قرار دهند موافقت می‌کنید یا به صورت مستقل خواهید آمد گفت: ممکن است برخی علاقه مند باشند اسم باقرزاده را در لیست قرار دهند که این امری شخصی است اما ما از سوی حزب به هیچ کدام از گروه‌ها چنین پیشنهادی نمی‌دهیم.

مخاطب با اشاره به تخریب‌هایی که در فضای انتخاباتی صورت می‌گیرد گفت: تخریب دولت ناجوانمردانه است و با توجه به اینکه در شهرستان‌ها و روستاهای کوچک ستادهای ما راه‌اندازی شده از نقاط مختلف خبر دادند که با بلندگوی دستی به تخریب آقای روحانی می‌پردازند و این روش متداولی در جمهوری اسلامی نیست و دور از شان مردم و توهین به شعور آنها است.

او با بیان اینکه حرکت‌هایی در فضای انتخاباتی صورت می‌گیرد که شایسته نیست گفت: ما توصیه می‌کنیم شعور مردم را به تمسخر نگیرند.

مخاطب‌حسن‌جانی درباره اینکه فعالیت‌ ستادها برای مبارزه با تخریب‌ها علیه دولت چیست گفت: با توجه به مناظره‌هایی که از صداوسیما پخش می‌شود و هر کاندیدا دیدگاه خود را مطرح می‌کند مردم به اندازه کافی شعور و آگاهی بالایی دارند و اگر به صورت سالم برنامه‌ها از سوی کاندیداها مطرح شود و داشته‌های خود را ارائه دهند مردم تصمیم خود را می‌گیرند اما متاسفانه در جاهایی با دروغ، جو سازی و وعده می خواهند مردم را به سمت خود جلب کنند که این روش شایسته نیست.

او ادامه داد: در مقابل این بداخلاقی رقبا به نیروهای ستادی توصیه کردیم به هیچ وجه دست به تخریب رقیب نزنند و تنها دیدگاه های آقای روحانی را به مردم ارائه دهند.

او ادامه داد: در شهرستان‌ها با بداخلاقی‌هایی روبرو هستیم که بنر، پوستر و عکس آقای روحانی را پاره می‌کنند و برخورد ناشایسته دارند اما ما با سعه‌صدر و خویشتن‌داری این موارد را تحمل می‌کنیم و سعی داریم انتخابات در جو آرامی برگزار شود.

آخرین اخبار
اخبار داغ
استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی
ساعتی پس از پایان تمرین پرسپولیس که با واکنش اوسمار ویه‌را نسبت به نامه روز گذشته مدیرعامل باشگاه پرسپولیس (جریمه بازیکنان و کادرفنی و بندهای تهدیدآمیز نسبت به اعضای تیم) همراه بود، سرمربی برزیلی پرسپولیس به دیدار با پیمان حدادی رفت تا یک جلسه مهم را با او برگزار کند.
ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد
ارتش عراق پهپادهای چینی CH-5 را در پایگاه هوایی عین الاسد، مکانی که قبلاً میزبان نیروهای آمریکایی بود، آزمایش کرد، پهپاد تهاجمی CH-5 یک پهپاد بزرگ با طول بال ۲۱ متر، وزن بار ۱۰۰۰ کیلوگرم، سقف پرواز ۹ کیلومتر، مداومت پروازی تا ۶۰ ساعت و برد ۱۰ هزار کیلومتر است. این پهپاد می‌تواند حداکثر ۱۶ موشک را به طور همزمان حمل کند.
حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار
احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جمع خبرنگاران با اشاره به اصلاح آیین‌نامه جدید یارانه‌ها گفت: بر اساس مصوبه دی‌ماه دولت، دهک‌بندی دیگر مبنای پرداخت یا حذف یارانه نیست و معیار اصلی، سطح مشخصی از درآمد یا دارایی افراد است.
جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس
در واکنش به دومین شکست متوالی که شانس صدرنشینی را از تیم پرسپولیس سلب کرد، هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس با انتشار نامه هشت بندی اعلام کرد که تصمیمات جدیدی را در این خصوص اتخاذ کرده که بخش‌هایی از آن بسیار عجیب و بی‌سابقه است
رسمی+ حقوق کارکنان و بازنشستگان در سال ۱۴۰۵ اعلام شد رسمی+ حقوق کارکنان و بازنشستگان در سال ۱۴۰۵ اعلام شد
افزایش حقوق شاغلان و بازنشستگان را به صورت پلکانی معکوس و در بازه ۲۱ تا ۴۳ درصد به همراه اجرای مرحله سوم متناسب‌سازی برای بازنشستگان، تصویب کردند.
بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون
عنایت بخشی، ‌ بازیگر قدیمی سینما، تئاتر و تلویزیون در ۸۰ سالگی از دنیا رفت. این بازیگر پیشکسوت که از حدود دو ماه قبل در بیمارستان بستری بود، در ساعات اولیه صبح امروز، یکشنبه ۲۶ بهمن‌ماه از دنیا رفته است.
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
چند رسانه ای
احمدی نژاد بهترین خدمت را به اسرائیل کرد+فیلم احمدی نژاد بهترین خدمت را به اسرائیل کرد+فیلم
همایون اسعدیان در گفت‌و‌گو با اکبر نبوی افشاگری کرد.
اعتراض به سبک عراقچی + فیلم اعتراض به سبک عراقچی + فیلم
عباس عراقچی ۱۰سال پیش در کمیسیون ویژه بررسی برجام مجلس به کارشکنی صدا و سیما واکنش نشان داد.
روایت دوربین پلیس از لحظه تصادف فرزند نایب رئیس مجلس! روایت دوربین پلیس از لحظه تصادف فرزند نایب رئیس مجلس!
فرمانده پلیس راهور تهران بزرگ توضیحاتی را درباره حادثه تصادف پسر علی نیکزاد مجلس با یک سرهنگ نیروی انتظامی ارائه کرد.
بگذارید با ترامپ ملاقات کنم بگذارید با ترامپ ملاقات کنم
حسن روحانی گفت: شرایط ترامپ مهم نبود، می‌خواست جملاتی در برجام اضافه کند، اما شرط اصلی‌اش این بود که با من ملاقات کند. من گفتم بگذارید ملاقات کنم.
تداوم آتش سوزی عظیم در بندر شهید رجایی تداوم آتش سوزی عظیم در بندر شهید رجایی
تصاویر هوایی که صبحگاه امروز ثبت شده از تداوم آتش سوزی عظیم در بندر شهید رجایی حکایت دارد و هنوز آتشنشان‌ها موقف به اطفای حریق نشده‌اند.
خونسردی جالب پسربچه ایرانی برای گرفتن امضا از کریستیانو رونالدو خونسردی جالب پسربچه ایرانی برای گرفتن امضا از کریستیانو رونالدو
در مراسم سالانه گلوب ساکر که بهترین‌های فوتبال جهان در رده مردان و زنان را معرفی می‌کند، کریستیانو رونالدو به عنوان بهترین گلزن تمام ادوار فوتبال انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر