کد خبر: ۱۱۸۰۸
تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۹:۰۴

بیت‌کوین در انتظار شاخص دلار

به نظر می‌رسد سرمایه‌گذاران با هجوم به بخش رمزارزها در حال دفع خطرات احتمالی در خصوص افت شاخص دلار در روزهای آتی هستند
بیت‌کوین در انتظار شاخص دلار

بیت‌کوین در انتظار شاخص دلار

مخاطب ۲۴،وضعیت بازار کریپتو حاکی از آن است که بیت‌کوین روند معاملاتی روز گذشته را در محدوده مثبت آغاز کرد. از این رو توانست حمایت کانال ۲۳ هزار دلاری را به دست آورده و در ساعت ۱۶ به وقت تهران رقم ۲۳ هزار دلار را به ثبت رساند. در این میان شیب صعودی بیت‌کوین به اتریوم نیز سرایت کرد و سبب شد دومین دارایی مهم در بازار دیجیتال در میانه کانال ۱۶۰۰ دلاری معامله شود.

 

به گزارش دنیای اقتصاد، علاوه بر بازار رمزارزها، طلا نیز به عنوان دارایی محبوب سرمایه‌گذاران روز خود را در محدوده سبز شروع کرد و در حال نزدیک شدن به کانال ۱۹۰۰ دلاری بود، اما در ادامه این فلز گران‌بها در ساعت ذکر شده با قیمت ۱۸۷۲ دلار در بازار معامله شد. با توجه به چرخه سیاست‌گذاری در حوزه اقتصادی آمریکا، نخستین عامل اثر‌گذار در روند صعودی بازارهای جهانی را باید افت شاخص دلار دانست؛ زیرا روند دلار جهانی با روند بازارها از جمله طلا و رمزارزها در تضاد است، اما شواهد خلاف آن را نشان می‌دهد. آمارها گویای آن است که بخش طلا، بازارهای ریسکی و همچنین شاخص دلار هر سه در روند صعودی قرار گرفتند.

اما سوال این است که چه عاملی همسو شدن بخش‌های مذکور را به دنبال داشته است؟ این سوال را باید به استناد به دو سناریوی تحلیل‌گران ارشد بازارها پاسخ داد. به نظر می‌رسد سرمایه‌گذاران با هجوم به بخش رمزارزها در حال دفع خطرات احتمالی در خصوص افت شاخص دلار در روزهای آتی هستند. این موضوع بلاتکلیفی سرمایه‌گذاران را نیز به دنبال داشت؛ زیرا با توجه به عملکرد بازارها در ماه‌های گذشته، با رشد ۱/ ۲ واحدی شاخص دلار، بازارهای جهانی باید روند کاهشی به خود بگیرند، اما این‌طور نبود. در این میان هرچند شاخص دلار به میانه کانال ۱۰۳ واحدی رسیده بود، دو دارایی مهم بازار کریپتو نیز رشد کردند. 

منبع دنیای اقتصاد

برچسب ها: دلار ارز
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
شایعات سکته مغزی ترامپ شدت گرفت شایعات سکته مغزی ترامپ شدت گرفت
تصاویر تازه از حضور ترامپ در سالگرد ۱۱ سپتامبر با نشانه‌هایی از افتادگی صورت، موجی از گمانه‌زنی‌ها درباره سکته مغزی جزئی او برانگیخت.
عراقچی راهی دوحه شد عراقچی راهی دوحه شد
وزیر خارجه ایران امروز برای حضور در نشست اضطراری وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی درباره تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی وارد دوحه شد.
حیات از یک راکتور هسته‌ای در زمین آغاز شد حیات از یک راکتور هسته‌ای در زمین آغاز شد
دانشمندان ادعا می‌کنند میلیاردها سال پیش از پیدایش انسان، یک راکتور هسته‌ای در زمین وجود داشته که احتمالاً آغاز حیات بوده است. این ادعای جنجالی، نظریه‌های رایج در مورد آغاز حیات را به چالش می‌کشد.
اگر اسرائیل باشد، یوروویژن ۲۰۲۶ را تحریم می‌کنیم اگر اسرائیل باشد، یوروویژن ۲۰۲۶ را تحریم می‌کنیم
با تشدید بحران غزه، ایرلند و هلند اعلام کردند در صورت حضور اسرائیل، از یوروویژن ۲۰۲۶ کناره‌گیری خواهند کرد و فشار بر اتحادیه اروپا افزایش یافته است.
حمله اسرائیل به دوحه: غافلگیری واشنگتن و عربستان حمله اسرائیل به دوحه: غافلگیری واشنگتن و عربستان
اسرائیل با پرتاب موشک از دریای سرخ، نشست رهبران حماس در دوحه را هدف قرار داد و حتی با سامانه‌های پدافندی آمریکا و قطر عبور کرد.
اسرائیل: برنامه هسته‌ای ایران پس از جنگ ۱۲ روزه نابود نشده اسرائیل: برنامه هسته‌ای ایران پس از جنگ ۱۲ روزه نابود نشده
به گزارش منابع اسرائیلی، حملات هوایی ۱۲ روزه علیه برنامه هسته‌ای ایران نتوانسته آن را نابود کند؛ ایران همچنان مواد و تخصص فنی لازم را در اختیار دارد.
حمایت قاطع سازمان ملل از تشکیل کشور مستقل فلسطین حمایت قاطع سازمان ملل از تشکیل کشور مستقل فلسطین
مجمع عمومی سازمان ملل با ۱۴۲ رأی موافق، پیش‌نویس قطعنامه‌ای در حمایت از تشکیل کشور فلسطین را تصویب کرد؛ گامی مهم در روند تحقق خواست تاریخی ملت فلسطین.
برگزیده
نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی
ابراهیم شیخ در گفت‌و‌گو با مخاطب ۲۴: سرمایه‌گذاری خارجی در صنعت ایران با موانع حقوقی، بانکی و ریسک بالا روبه‌روست؛ وزارت صمت بر حل مشکلات موجود و جذب سرمایه‌های استراتژیک تمرکز دارد.
عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند
بنزین سوپر از راه می‌رسد: وعده یا خیال؟ رقابت بخش خصوصی و سهمیه‌های دولتی؛ کدام یک پیروز میدان خواهد بود؟
گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت در گفت‌و‌گو با مخاطب۲۴ بر لزوم استفاده ازظرفیت بریکس، اوراسیا برای گسترش مراودات تجاری تاکید نمود
صفحه خبر بالای تصاویر