کد خبر: ۱۱۸۰۰
تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۰:۰۹

حمایت بانک توسعه تعاون از شرکت تعاونی اروم دردانه

عضو هیات مدیره بانک توسعه تعاون طی سفر به آذربایجان غربی اعلام داشت این بانک با پرداخت تسهیلات ۱۵۰ میلیارد ریالی از شرکت تعاونی اروم دردانه تولید کننده خوراک دام، طیور و آبزیان حمایت نموده است.
حمایت بانک توسعه تعاون از شرکت تعاونی اروم دردانه

حمایت بانک توسعه تعاون از شرکت تعاونی اروم دردانه

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون؛محمد جعفر ایرانی عضو هیات مدیره بانک توسعه تعاون طی سفر به استان آذربایجان غربی اظهار داشت: شرکت تعاونی اروم دردانه بزرگترین تولید کننده خوراک دام، طیور و آبزیان از مشتریان بانک توسعه تعاون می‌باشد و از تسهیلات بانک به مبلغ ۱۵۰ میلیارد ریال از محل بند الف تبصره ۱۸ استفاده نموده است.
ایرانی که برای بازدید از مناطق زلزله زده خوی به استان آذربایجان غربی سفر کرده است، در جمع همکاران مدیریت شعب و ارتباط مستقیم با سایر شعب استان که از طریق ویدئو کنفرانس سخن می‌گفت با تبریک دهه مبارکه فجر و با اشاره به شخصیت کاریزماتیک امام راحل گفت: الگو گرفتن از شخصیت اخلاقی امام (ره)، در ابعاد مختلف خصوصا مدیریتی مورد تاکید و قابل تامل است.
ایرانی افزود: شجاعت در تصمیم گیری ازمهمترین ویژگی‌های اخلاقی، مدیریتی و شخصیتی امام راحل بود که از وجوه تمایز ایشان با سایر رهبران جهان محسوب می‌شود
عضوهیات مدیره بانک توسعه تعاون گفت:اخذ یک تحلیل و تصمیم صحیح، منصفانه و علمی، مستلزم شناخت و دریافت اطلاعات کافی از محیط کار و تجزیه و تحلیل این داده‌ها می‌باشد.
ایرانی گفت: ساده زیستی، ملکه رفتاری ایشان بود که هیچگاه تحت شعاع اسم‌ها و ایسم‌ها قرارنگرفت. زهد وتقوی زمانی که با عملکرد ساده زیستی امام ترکیب می‌شود ایشان را به یک شخصیتی بی بدیل وکم نظیر تبدیل می‌کند.
محمد جعفر ایرانی در ادامه گفت:تعامل و همفکری کارکنان بانک با یکدیگر و ایجاد محیط پر نشاط لازمه حرکت رو به رشد و تعالی بخش بانک می‌باشد
وی همچنین افزود: با ایجاد چنین محیطی، مشتریان بانک تبدیل به عناصری ثابت، وفادار وموثر خواهند شد. عضو هیات مدیره بانک توسعه تعاون گفت: کار اقتصادی، یک چرخه است که تعامل و خدمت صادقانه به مشتریان وذینفعان، نیروی محرکه این چرخه می‌باشد
وی افزود: پاسخگویی به مردم از اولویت‌های هر خدمتگزاری است و براین اساس، اثر گذاری شخص در هر جایگاه شغلی موجب توسعه و پیشرفت جامعه میباشد. ایشان خاطرنشان کرد: همه باید برای پیشرفت کشور با تمام توان قدم برداشته و در شرایط تحریم و مقابله با
بحران‌های اقتصادی با برنامه ریزی واستراتژی متناسب با شرایط موجود با دقت امور را پیش برد و اجرایی ساخت
در ادامه برنامه‌ها برای امدادرسانی به مناطق زلزله زده راهی شهرستان خوی، محل زلزله اخیر شد تا از نزدیک از خدمت رسانی مجموعه بانک توسعه تعاون در این شهرستان آسیب دیده مطلع وتمهیدات وتدابیر لازم را اتخاذ نماید.
در این بازدید‌ها و برنامه‌ها مهدی درستی مدیر شعب استان آذربایجان غربی، معاونین استان و تعدادی از همکاران استان حضور داشتند.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
خبر جدید مجلس درباره تعطیلی پنج‌شنبه‌ها خبر جدید مجلس درباره تعطیلی پنج‌شنبه‌ها
سخنگوی کمیسیون اجتماعی گفت: درحال رایزنی برای حل مشکل تعطیلی پنجشنبه‌ها هستیم.
مصوبه جدید به کنکور ۱۴۰۴ نمی‌رسد! مصوبه جدید به کنکور ۱۴۰۴ نمی‌رسد!
معاون آموزشی وزارت بهداشت با بیان اینکه کار‌های مقدماتی اصلاح سهمیه‌های کنکور صورت گرفته است، گفت: در صورت اصلاح نهایی اجرای این مصوبه به کنکور ۱۴۰۴ نخواهد رسید.
چرا آمار آزمایشات غیرضروری در کشور بالاست؟ چرا آمار آزمایشات غیرضروری در کشور بالاست؟
آمار بالای تست‌های آزمایشگاهی با انجام سالانه بیش از ۵۰۰ میلیون آزمایش در کشور و تجویز میانگین ۱۰ قلم آزمایش در هر نسخه، به یکی از چالش‌های نظام سلامت تبدیل شده است؛ آماری که بار مالی سنگینی به بیمه‌ها و بیماران تحمیل می‌کند.
شرط ایران برای برقراری ارتباط با حاکمان جدید سوریه شرط ایران برای برقراری ارتباط با حاکمان جدید سوریه
وزیر امور خارجه ایران گفت تا زمانی‌که حاکمان جدید سوریه امنیت در این کشور را تضمین نکنند، ایران قصد برقراری تماس با حاکمان جدید سوریه را ندارد.
هوش مصنوعی میگه تراختور قهرمان! هوش مصنوعی میگه تراختور قهرمان!
هوش مصنوعی قهرمان ایران را مشخص کرد گروک شانس ۳ تیم برای قهرمانی لیگ برتر فوتبال ایران در فصل ۱۴۰۳-۱۴۰۴ را پیش بینی کرد.
ایران و آمریکا در ایتالیا گفت‌وگوی مستقیم ندارند ایران و آمریکا در ایتالیا گفت‌وگوی مستقیم ندارند
«هیبا نصر» خبرنگار الشرق در رم امروز مدعی شده «هیأت‌های ایالات متحده و ایران در یک اتاق در سفارت عمان در رم حضور دارند» مه این خبر درست نیست.
فروش بیش از ۲ میلیاردی نمایش‌ها در فروردین ۱۴۰۴ فروش بیش از ۲ میلیاردی نمایش‌ها در فروردین ۱۴۰۴
آمار فروش نمایش‌های مجموعه تئاتر شهر، تالار هنر و تماشاخانه سنگلج از ابتدای سال تا پایان روز جمعه ۲۹ فروردین ۱۴۰۴ اعلام شد.
برگزیده
تاریخ ثبت‌نام وام متاهلی اعلام شد تاریخ ثبت‌نام وام متاهلی اعلام شد
بر اساس اعلام دانشگاه شهید بهشتی زمان ثبت‌نام وام ودیعه مسکن متاهلی دانشجویان از اول اردیبهشت ماه آغاز می‌شود.
کالابرگ الکترونیک در ۱۴۰۴ برای دهک‌های پایین ادامه دارد؟ کالابرگ الکترونیک در ۱۴۰۴ برای دهک‌های پایین ادامه دارد؟
سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیک وزارت کار درباره تداوم طرح در سال ۱۴۰۴ گفت: به‌احتمال زیاد طرح کالابرگ الکترونیکی در ادامه کار، برای حمایت از دهک‌های کمتربرخوردار در سال ۱۴۰۴ ادامه خواهد یافت.
سه دهک بالا جامعه به چه کسانی اطلاق می‌شود؟ مالکان خانه با درآمد ۳۰۰ میلیون ریالی! سه دهک بالا جامعه به چه کسانی اطلاق می‌شود؟ مالکان خانه با درآمد ۳۰۰ میلیون ریالی!
طبق قانون بودجه ۱۴۰۴، آیین‌نامه‌ای تدوین شده که سه دهک بالای درآمدی از دریافت یارانه حذف خواهند شد که طبق آن باید ۲۴ میلیون نفر حذف می‌شدند که با توجه به اینکه تعدادی از این افراد یارانه دریافت نمی‌کردند مقرر شد ۱۷ میلیون نفر حذف شوند که باز هم عدد بزرگی است.
صفحه خبر بالای تصاویر