کد خبر: ۱۱۷۹۰
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۹:۱۸
مدیرعامل بانک صادرات ایران در بازدید از دو واحد تولیدی در استان زنجان:

صنعت بانکداری و تولید دو بال پرواز اقتصاد کشور هستند

​مدیرعامل بانک صادرات ایران در دیدار با مدیران دو شرکت ایران ترانسفو و شرکت صنعتی مینو در استان زنجان، صنعت بانکداری و تولید را دو بال اقتصاد کشور عنوان کرد و بر همکاری دوجانبه برای تداوم و افزایش تعاملات تاکید کرد.
صنعت بانکداری و تولید دو بال پرواز اقتصاد کشور هستند

صنعت بانکداری و تولید دو بال پرواز اقتصاد کشور هستند

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط‌عمومی بانک صادرات ایران :سید ضیاء ایمانی در دیدار با مدیران شرکت ایران ترانسفو، اقدامات انجام شده برای ارتقای صنعت تولید برق را مهم ارزیابی کرد و گفت: ارتباط بانک صادرات ایران با وزارت نیرو یک ارتباط راهبردی است بانک صادرات ایران در صنعت سد سازی حضور گسترده دارد و نگاه این بانک به تولید و توسعه برق در حوزه صنعتی و خانگی یک نگاه ویژه است.
وی افزود: از اینکه بانک صادرات ایران توانسته در کنار این مجموعه کمک موثری به توسعه صنعت برق کند، جای خرسندی دارد و بانک صادرات ایران آمادگی دارد تا با تامین نقدینگی و پرداخت تسهیلات، تعهدات و اعتبارات، نقش مؤثرتری ایفا کند.
ایمانی تصریح کرد: صنعت بانکداری و تولید دو بال اقتصاد کشور است و همکاری و تعامل بیشتر این دو بخش می‌تواند رشد اقتصادی را رقم بزند. بانک صادرات ایران با تمامی امکانات خود در شعب و ستاد، حمایت از بخش‌های اقتصادی را در دستور کار خود دارد و این آمادگی وجود دارد تا علاوه بر پرداخت تسهیلات، با استفاده از همه ابزار‌های اعتباری و همکاری‌های دو جانبه، پاسخگوی نیاز‌های تولید و صنعت باشد.
بهزاد ظهیری، مدیرعامل شرکت ایران‌ترانسفو در این دیدار با قدردانی از صادرات ایران گفت: کارکنان بانک صادرات ایران ارتباط با ایران ترانسفو را نه به عنوان یک مشتری بلکه به عنوان یک همکار در توسعه تولید صنعت برق مد نظر دارند و در هر لحظه برای حمایت از این شرکت همکاری لازم را انجام می‌دهند.
وی افزود: اگر کار مثبتی با توجه به شرایط فعلی اقتصادی در یک واحد تولیدی رخ می‌دهد، به مدد نظام بانکی است و نقش بانک صادرات ایران در حمایت از ایران ترانسفو ارزنده و غیر قابل انکار است.
مدیرعامل بانک صادرات ایران همچنان در سفر به استان زنجان در دیدار با غلام‌عباس درفشی، مدیر عامل شرکت صنعتی مینو و معاون مالی و اداری هلدینگ خودکفایی آزادگان، حمایت از تداوم تولید و اشتغال را ماموریت مهم این بانک عنوان کرد و برای تمدید تفاهم‌نامه با این هلدینگ و بسترسازی استفاده از سایر ابزار‌های مالی برای حمایت از این گروه دستورات لازم را صادر کرد.
درفشی در این دیدار با اعلام آمادگی برای همکاری با بانک صادرات ایران، گفت: زمانی که این شرکت با مشکلات مالی مواجه بود، بانک صادرات ایران به کمک این شرکت آمد و این عامل انگیزه مهمی برای انتخاب این بانک به عنوان بانک اول است و زمینه همکاری با بانک صادرات ایران به عنوان یک بانک قدیمی و همکار شرکت مینو بیش از گذشته فراهم است.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
تجزیه سودان؛ کابوس نبرد قدرت ژنرال‌ها تجزیه سودان؛ کابوس نبرد قدرت ژنرال‌ها
درگیری میان ارتش سودان و نیرو‌های پشتیبانی سریع که در تاریخ ۱۵ آوریل ۲۰۲۳ آغاز شد، وارد مرحله‌ای حساس و سرنوشت‌ساز شده است؛ این نبرد نه صرفاً داخلی، بلکه عرصه‌ای برای رقابت‌های منطقه‌ای و بین‌المللی شده است.
پروفسور، تدریس را کنار گذاشت پروفسور، تدریس را کنار گذاشت
برانکو ایوانکوویچ، سازنده‌ی خاطرات خوش فوتبال ایران و پرسپولیس، از دنیای مربیگری خداحافظی کرد
بقائی: گروسی از صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای ایران آگاه است بقائی: گروسی از صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای ایران آگاه است
سخنگوی وزارت خارجه اعلام کرد که رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، به صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای ایران آگاه است.
ادای احترام وزیر امور خارجه به استاد پیشین خود+ فیلم ادای احترام وزیر امور خارجه به استاد پیشین خود+ فیلم
وزیر امور خارجه ایران، سید عباس عراقچی، به استاد پیشین خود، استاد خیراندیش که ۴۰ سال پیش در دانشکده روابط بین‌الملل او را آموزش داده بود، ادای احترام کرد.
بازدید مسعود پزشکیان از خطوط راه‌آهن حومه‌ای تهران بازدید مسعود پزشکیان از خطوط راه‌آهن حومه‌ای تهران
مسعود پزشکیان صبح امروز از خطوط راه‌آهن حومه‌ای تهران بازدید کرد تا وضعیت خدمات و زیرساخت‌های این شبکه ریلی را بررسی و ارزیابی کند.
حذف مبینا نعمت‌زاده از رقابت‌های جهانی تکواندو حذف مبینا نعمت‌زاده از رقابت‌های جهانی تکواندو
نماینده ایران در وزن ۵۳- کیلوگرم، مبینا نعمت‌زاده، در مرحله یک‌هشتم نهایی مسابقات جهانی تکواندو مقابل حریف ترکیه‌ای ۲ بر صفر شکست خورد و حذف شد.
جدال فیل و فنجان، حمله سنجاب به خرس+ فیلم جدال فیل و فنجان، حمله سنجاب به خرس+ فیلم
سنجاب با حرکات زیگزاگی و چرخش‌های تند از مقابل خرس فرار می‌کند، اما ناگهان دست به کاری می‌زند که هیچ‌کس انتظارش را ندارد.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر