کد خبر: ۱۱۷۹۰
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۹:۱۸
مدیرعامل بانک صادرات ایران در بازدید از دو واحد تولیدی در استان زنجان:

صنعت بانکداری و تولید دو بال پرواز اقتصاد کشور هستند

​مدیرعامل بانک صادرات ایران در دیدار با مدیران دو شرکت ایران ترانسفو و شرکت صنعتی مینو در استان زنجان، صنعت بانکداری و تولید را دو بال اقتصاد کشور عنوان کرد و بر همکاری دوجانبه برای تداوم و افزایش تعاملات تاکید کرد.
صنعت بانکداری و تولید دو بال پرواز اقتصاد کشور هستند

صنعت بانکداری و تولید دو بال پرواز اقتصاد کشور هستند

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط‌عمومی بانک صادرات ایران :سید ضیاء ایمانی در دیدار با مدیران شرکت ایران ترانسفو، اقدامات انجام شده برای ارتقای صنعت تولید برق را مهم ارزیابی کرد و گفت: ارتباط بانک صادرات ایران با وزارت نیرو یک ارتباط راهبردی است بانک صادرات ایران در صنعت سد سازی حضور گسترده دارد و نگاه این بانک به تولید و توسعه برق در حوزه صنعتی و خانگی یک نگاه ویژه است.
وی افزود: از اینکه بانک صادرات ایران توانسته در کنار این مجموعه کمک موثری به توسعه صنعت برق کند، جای خرسندی دارد و بانک صادرات ایران آمادگی دارد تا با تامین نقدینگی و پرداخت تسهیلات، تعهدات و اعتبارات، نقش مؤثرتری ایفا کند.
ایمانی تصریح کرد: صنعت بانکداری و تولید دو بال اقتصاد کشور است و همکاری و تعامل بیشتر این دو بخش می‌تواند رشد اقتصادی را رقم بزند. بانک صادرات ایران با تمامی امکانات خود در شعب و ستاد، حمایت از بخش‌های اقتصادی را در دستور کار خود دارد و این آمادگی وجود دارد تا علاوه بر پرداخت تسهیلات، با استفاده از همه ابزار‌های اعتباری و همکاری‌های دو جانبه، پاسخگوی نیاز‌های تولید و صنعت باشد.
بهزاد ظهیری، مدیرعامل شرکت ایران‌ترانسفو در این دیدار با قدردانی از صادرات ایران گفت: کارکنان بانک صادرات ایران ارتباط با ایران ترانسفو را نه به عنوان یک مشتری بلکه به عنوان یک همکار در توسعه تولید صنعت برق مد نظر دارند و در هر لحظه برای حمایت از این شرکت همکاری لازم را انجام می‌دهند.
وی افزود: اگر کار مثبتی با توجه به شرایط فعلی اقتصادی در یک واحد تولیدی رخ می‌دهد، به مدد نظام بانکی است و نقش بانک صادرات ایران در حمایت از ایران ترانسفو ارزنده و غیر قابل انکار است.
مدیرعامل بانک صادرات ایران همچنان در سفر به استان زنجان در دیدار با غلام‌عباس درفشی، مدیر عامل شرکت صنعتی مینو و معاون مالی و اداری هلدینگ خودکفایی آزادگان، حمایت از تداوم تولید و اشتغال را ماموریت مهم این بانک عنوان کرد و برای تمدید تفاهم‌نامه با این هلدینگ و بسترسازی استفاده از سایر ابزار‌های مالی برای حمایت از این گروه دستورات لازم را صادر کرد.
درفشی در این دیدار با اعلام آمادگی برای همکاری با بانک صادرات ایران، گفت: زمانی که این شرکت با مشکلات مالی مواجه بود، بانک صادرات ایران به کمک این شرکت آمد و این عامل انگیزه مهمی برای انتخاب این بانک به عنوان بانک اول است و زمینه همکاری با بانک صادرات ایران به عنوان یک بانک قدیمی و همکار شرکت مینو بیش از گذشته فراهم است.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
اینجا غزه است + فیلم اینجا غزه است + فیلم
گرسنگی و قحطی غزه را فرا گرفته است. مردم جنگ زده، آواره و عموما داغدار غزه هر روز یک نوبت ظرف‌های خالی را در دست می گیرند و از ظالمترین مردمان زمانه تقاضای شفقت دارند.
زیتون سیاه چه فرقی با زیتون سبز دارد؟ زیتون سیاه چه فرقی با زیتون سبز دارد؟
زیتون سبز و سیاه در اصل یکی هستند. در نگاه نخست شاید تصور کنید که این دو نوع زیتون گونه‌هایی کاملاً متفاوت‌اند، اما در واقع تفاوت اصلی بین آنها فقط به زمان برداشت و شیوه فرآوری برمی‌گردد.
پیش بینی‌ها درباره سید حسین غلط از آب درآمد! پیش بینی‌ها درباره سید حسین غلط از آب درآمد!
سیدحسین حسینی با قراردادی به مدت دو فصل به سپاهان پیوست.
خلبانان اسرائیل در قونیه آموزش دیدند خلبانان اسرائیل در قونیه آموزش دیدند
نماینده حزب سعادت ترکیه با انتقاد از حمایت ظاهری دولت اردوغان از غزه، تأکید کرد که روابط تجاری با اسرائیل و همکاری با این رژیم از جمله پشتیبانی از جنایات آن در غزه ادامه دارد.
فاضل میبدی: اپوزیسیون یا در حصرند و یا در تبعید فاضل میبدی: اپوزیسیون یا در حصرند و یا در تبعید
عضو مجمع محققین گفت: غالب افرادی که به عنوان اپوزیسیون از آنها یاد می‌شود، یا در زندان و حصرند و یا تبعید در خارج از کشور.
سیمکارت استاد حقوق اساسی به دلیل انتشار مطلب انتقادی قطع شد! سیمکارت استاد حقوق اساسی به دلیل انتشار مطلب انتقادی قطع شد!
سیمکارت استاد برجسته حقوق اساسی دانشگاه شهید بهشتی به دلیل طرح مطالب انتقادی در شبکه‌های اجتماعی، قطع شد
شهریه مدارس غیردولتی ۲۰ تا ۱۴۵ میلیون تومان شهریه مدارس غیردولتی ۲۰ تا ۱۴۵ میلیون تومان
رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی با بیان اینکه میزان شهریه مدارس غیردولتی از ۲۰ تا ۱۴۵ میلیون تومان است گفت: شهریه بالای ۱۰۰ میلیون تومان مربوط به دو درصد از مدارس غیر دولتی تهران است و در استان‌های دیگر این عدد‌ها را نداریم.
برگزیده
اینجا غزه است + فیلم اینجا غزه است + فیلم
گرسنگی و قحطی غزه را فرا گرفته است. مردم جنگ زده، آواره و عموما داغدار غزه هر روز یک نوبت ظرف‌های خالی را در دست می گیرند و از ظالمترین مردمان زمانه تقاضای شفقت دارند.
ساخت بزرگترین سد برق آبی جهان آغاز شد ساخت بزرگترین سد برق آبی جهان آغاز شد
چین ساخت بزرگترین سد برق آبی جهان را آغاز کرد. این پروژه عظیم که ۳۰۰ میلیارد کیلووات ساعت برق تولید می‌کند، گامی بلند در تأمین انرژی چین محسوب می‌شود.
شهریه مدارس غیردولتی ۲۰ تا ۱۴۵ میلیون تومان شهریه مدارس غیردولتی ۲۰ تا ۱۴۵ میلیون تومان
رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی با بیان اینکه میزان شهریه مدارس غیردولتی از ۲۰ تا ۱۴۵ میلیون تومان است گفت: شهریه بالای ۱۰۰ میلیون تومان مربوط به دو درصد از مدارس غیر دولتی تهران است و در استان‌های دیگر این عدد‌ها را نداریم.
صفحه خبر بالای تصاویر