کد خبر: ۱۱۷۶۷
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۶
با حکم وزیرتعاون، کارورفاه اجتماعی؛

محمد شیخ حسینی مدیرعامل بانک توسعه تعاون شد

سید صولت مرتضوی، وزیر تعاون، کار ورفاه اجتماعی با صدور حکمی محمد شیخ حسینی را به عنوان مدیر عامل بانک توسعه تعاون منصوب کرد.
محمد شیخ حسینی مدیرعامل بانک توسعه تعاون شد

محمد شیخ حسینی مدیرعامل بانک توسعه تعاون شد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون؛در بخشی از حکم وزیر تعاون آمده است «.. با عنایت به تعهد، تخصص و تجربیات ارزنده جنابعالی و بنا به پیشنهاد معاون محترم امور تعاون و به استناد نامه ۵۰۳۵۸/۱۴۰۱ بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران به موجب این حکم به سمت «مدیرعامل بانک توسعه تعاون» منصوب می‌شوید.»
درحکم وزیرتعاون برتقویت بخش تعاون با تمرکز برسند توسعه تعاون وارتقای جایگاه بانک توسعه تعاون در نظام بانکی کشورتاکید شده است.
بر اساس تاکید وزیر تعاون، کارورفاه اجتماعی، استفاده از ظرفیت و سرمایه‌های بانک در جهت بهره وری، اشتغال پایدار و مولد سازی با همکاری واحد‌های مرتبط و اعضای هیات مدیره باید در اولویت قرار گیرد.
مدیرعامل جدید بانک توسعه تعاون که یکی از مدیران جوان و انقلابی نظام بانکی و بخش اقتصاد تعاون است پیش از این در این بانک به عنوان سرپرست بانک توسعه تعاون، عضو هیئت مدیره بانک توسعه تعاون، مدیریت شعب بانک توسعه تعاون استان‌های تهران، اصفهان، خوزستان و چهار محال و بختیاری بوده است وی همچنین پیش از بانک، ۹ سال سابقه خدمت در وزارت تعاون در سطوح مختلف از جمله مسئول اداره امور تعاونی ها، معاون و مدیر کل تعاون استان لرستان بوده است.
شیخ حسینی از ۱۸ اردیبهشت سال جاری به عنوان سرپرست بانک توسعه تعاون در حال خدمت رسانی به تعاونگران و کارآفرینان کشور بود.

 
captcha
اخبار داغ
اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود
کاربران ایرانی از ساعاتی پیش برای ورود به اپلیکیشن چت‌جی‌پی‌تی با پیام «کشور شما پشتیبانی نمی‌شود» مواجه شده‌اند. این اختلال در شرایطی رخ داده که دسترسی به این سرویس پیش‌تر با روش‌هایی در لایه زیرساخت امکان‌پذیر بود؛ اما اکنون وضعیت دسترسی کاربران تغییر کرده است.
پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد! پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد!
هوشنگ نصیرزاده با تشریح پرونده تیوی بیفوما تأکید کرد بهتر است پرسپولیس و استقلال خوزستان پیش از آغاز یک دعوای حقوقی تازه به توافق برسند.
جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل
رقابت در لیگ برتر ایران فصل ۱۴۰۵–۱۴۰۶ به نقطه‌ای حساس رسیده است. تیم‌های پرسپولیس، استقلال، سپاهان و تراکتور با اختلافی اندک در صدر جدول قرار دارند و هر هفته می‌تواند سرنوشت شانس قهرمانی را تغییر دهد. در این میان، نبرد مهاجمان برای عنوان آقای گل و عملکرد چشمگیر دروازه‌بان‌ها، هیجان لیگ را به اوج رسانده است.
بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه
بازنشستگان و مستمری‌بگیرانی که مستمری خود را از بانک رفاه کارگران دریافت می‌کنند، می‌توانند از روز بیستم هر ماه از اعتبار خرید طرح تأمین‌رفاه استفاده کنند. این طرح شامل اعتبار تشویقی، تخفیف‌های فروشگاهی و امکان خرید اقساطی نیز می‌شود.
فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد! فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد!
رهبر انقلاب اسلامی در پیامی قهرمانی و افتخارآفرینی تیم امید کشتی آزاد در مسابقات جهانی آمریکا را به مدیران، مربیان، کشتی‌گیران غیور تیم و ملت بزرگ ایران به‌خصوص نسل جوان قهرمان میهن تبریک گفتند.
عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد! عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد!
آلفرد یعقوب‌زاده، عکاس سرشناس ایرانی و ثبت‌کننده لحظات تاریخی در بحران‌ها و جنگ‌های مختلف جهان، در جریان عکاسی از تظاهرات اخیر فرانسه و بر اثر وقوع انفجار زخمی شد.
فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده! فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده!
سردار نقدی: فقط دو کشور در جهان بمب ۱۴ تنی دارند: یکی از آنها جمهوری اسلامی ایران و دیگری آمریکا است
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.