کد خبر: ۱۱۷۳۵
تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۸:۳۲

مهندس سلطانی: ۴۵ درصد از زیرساخت مربوط به مخابرات در اختیار سایرشرکت‌ها است

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران گفت: ۵ میلیون مشترک توسط شرکت‌های ارائه خدمات دهنده باند پهن ثابت از زیر ساخت‌های مخابرات استفاده می‌کنند و ۴۵ درصد از ظرفیت مخابرات توسط مشترکین سایر شرکت‌ها مورد بهره برداری قرار می‌گیرد.
مهندس سلطانی: ۴۵ درصد از زیرساخت مربوط به مخابرات در اختیار سایرشرکت‌ها است

مهندس سلطانی: ۴۵ درصد از زیرساخت مربوط به مخابرات در اختیار سایرشرکت‌ها است

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران :مجید سلطانی مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در خصوص ارائه خدمات زیر ساختی به سایر شرکت‌های ارائه دهنده خدمات اینترنتی بخش خصوصی، گفت: شرکت مخابرات ایران قدمتی حدودا ۵۰ ساله در کشور دارد و ۱۷۰ هزار کیلومتر فیبر نوری اجرا کرده که از مراکز استان‌ها تا روستا‌هایی که طرح‌ها در آن‌ها اجرا شده شرکت مخابرات حضور دارد.

وی با اشاره به اینکه زیرساخت‌های شرکت مخابرات ایران توسط تمامی شرکت‌های سیار و ثابت در حال استفاده است و از آن بهره‌برداری می‌کنند، ادامه داد: ۵ میلیون مشترک توسط شرکت‌های ارائه خدمات دهنده باند پهن ثابت از زیر ساخت‌های شرکت مخابرات استفاده می‌کنند و ۴۵ درصد از ظرفیت شرکت مخابرات توسط مشترکین سایر شرکت‌ها مورد بهره برداری قرار می‌گیرد و حدود ۵۵ درصد ظرفیت موجود نیز در اختیار مشترکین شرکت مخابرات است.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران با تاکید بر اینکه بخش قابل توجهی از زیرساخت ارتباطی شرکت مخابرات ایران در اختیار کاربران سیار است و به مردم خدمات رسانی می‌کنند، عنوان کرد: از گذشته زیرساخت شرکت مخابرات مورد بهره‌برداری شرکت‌های دیگر ثابت و سیار قرار گرفته و تا کنون نیز ادامه دارد.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
به مناسبت روز پدر| طرح پیش فروش سایپا به مناسبت روز پدر| طرح پیش فروش سایپا
شرایط پیش فروش محصولات سایپا به مناسبت فرارسیدن روز پدر اعلام شد
اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند
سخنگوی فدراسیون فوتبال درخصوص بازی تدارکاتی تیم ملی فوتبال قبل از جام جهانی۲۰۲۶، مقابل اسپانیا و یا پرتقال توضیحاتی ارائه کرد
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
برگزیده
هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران
کارشناس سازمان هواشناسی، از ورود سامانه بارشی جدید از روز یکشنبه به کشور خبر داد و افزود: با ورود سامانه بارشی، بارش ها تشدید می‌شود و گستره منطقه بارش ها وسیع تر خواهد شد.
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
صفحه خبر بالای تصاویر